Jinx, описала си нещата точно както са и при нас, както и другите след теб.
Благодаря ви. Много ме успокоихте 🤣
Тази нощ ще заспя спокойно.
Забава до дупка,какво да ви кажа
Аз постоянно си мисля, че правя нещо грешно и съм го "изтървала". Това само на фона на другите. Иначе като си го гледам индивидуално ми се струва като супер якото детенце. Пусто сравняване...
Тръшна се нашия за едни лопатки директно в пясъчника. Уж имаше вече 2 в ръцете си, но явно не бяха достатъчни - искаше да събере всички и да не остави нито една за другите деца. Като се метна на пясъка, като почна едно търкаляне, хвърлих се аз да го спасявам, потна, с големия бременен търбух, пясъка се лепи по нас, аз се чудя Борко ли да пазя да не си напълни очите, другите деца ли. Абе направо си се търкаляхме като прасета. То даже и така звучеше с неговия рев и крясъци. Голяма сцена. Брех, в някакъв момент успях да го изкарам от там. Отделих го от ситуацията, отидохме в другия край на площадката и гледахме разни цветенца. Уж беше спокоен, ама после пак хукна към пясъчника и айде наново цялата програма. 30-тина минути бяхме на площадката, той 25 от тях рева и се тръшка. Накрая хванах количката и си тръгнахме. Някой майки ме гледаха със съчувствие, в други се четеше погледа "тука е изтървана работата".
Моята глава обаче става мармалад.
. Кой знае, може пък второто бебе да е от тези кротките...
От комшийка или приятелка очаквам такъв отговор, но от психолог точно мислих, че ще изкара някоя техника от ръкава си, обяснение или поне да задълбаем заедно да открием причината.
От комшийка или приятелка очаквам такъв отговор, но от психолог точно мислих, че ще изкара някоя техника от ръкава си, обяснение или поне да задълбаем заедно да открием причината.
.
то сигурно и имам, но не е това, което аз търся