Родени през месец април 2021 - Тема 7

• 14 068
  • 369
  •   1
Отговори
# 225
Аз мисля да е предимно с маратонки, все пак Попринцип поне при нас дамите носим сандали, а ММ и братята ми са с леки маратонки, така че най-много да му взема нещо такова:

(Произволна снимка от интернет)

Мами искате ли да си правим отчет на храните, когато захранвах малкия гледах, че има тема “кой какво хапва днес” но ние можем да си го направим тук, защото лично аз съм много безидейна напоследък…

# 226
случайно някой от Пловдив да може да препоръча фирма за изработка и монтаж на метална/блиндирана врата и метални решетки? или антипрепоръка, ако имате?
налага се бързо да намерим решение и нямам никаква представа към кого да се обърнем. гугъл не даде достатъчно инфо за момента.

# 227
Син заек, не мога да ти помогна, МО ако е за малкия можете да видите и други варианти.

Днес поръчах два чифта обувки, едни за вкъщи, едни за навън когато стане лято. Виждат чи се много удобни. Попринцип не знам защо хората не харесват Колев и Колев, но на мен ми допадат.

Взех ги в още една разцтветка. Андри в момента е 19р, но смятам обувките да се носят и август и реших да заложа на размер 21/22. Кракът му от известно време не е расъл и съм в очакване да порастне на 19.5 или директно 20.

# 228
Христос Воскресе! Да сте здрави, щастливи и благословени вие и целите ви семейства! 😊

Син заек, не мога да помогна и аз. Като взехме апартамента не сме сменяли входната врата. Интериорните правихме в plastmarket и съм доволна, но скоро пращах приятелка и се оказа, че човекът, който изработи нашите вече не работи там. Затова не се наемам да дам препоръка.

# 229
Христос Воскресе! Бъдете много здрави! 🐣
Първите обувки, които купих са Biomecanics, се оказаха освен красиви и много удобни. Отвън са текстил, отвътре кожа, подсилени на глезена. Разхлеждам летните им модели, но мисля да изчакам още малко с купуването, защото сега носи 20 размер, и не мога да преценя за лятото кой да взема. Малко по-скъпи са, но държа на хубави обувки. След като с мъжа ми си купуваме скъпи обувки, защо да правим компромис за детето. 🤭

# 230
Воистина Воскресе, момичета!😊
Аз също държа обувките да са хубави и разглеждах маратонките на Найк, грабнаха ме няколко моделчета, но някои от тях ми се сториха скъпички от порядъка на 120-30лв не съм сигурна, че ми се дават за толкова кратко време, но честно казано имаше и много хубави които харесах на Найк за малко под 100, на мен ми изглеждат супер удобни и леки, а отвътре здравички:)

# 231
  • София
Честито Христово Възкресение.
За врати, нашата е доста стара, но сме много доволни. Фирмата е Солид 99.
За обувките, вече трети чифт Колев и Колев взимам, зимата взех ботушки, малкия си ги носеше. Въпреки, че още не е проходил, нямаше как да го пързалям със шейната без да има ботушки на крачетата. После взех високи до глезена буйки, но са му доста големи и ще ги носи по късно. Третите са нисички сини буйки, точен размер, правим опити по детските площадки, държейки се за оградите да се придвижва.
Малък Иван черпи всички набори в групата с по едно парче торта, вчера беше рожденник.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 12:56 от Sia_go

# 232
честит да е иван! да расте весел и здрав и да радва много мама и тати...

звярът тези дни по празниците търчи из детски площадки в пловдив. вече чакам с нетърпение да се върнем в софия. времето в пловдив е една идея по-хубаво от това в софия, обаче по площадките масово са по-недружелюбни и майките и децата Sad... има и изключения, разбира се...

за обувките.. бяхме взели на колев и колев зимни, но освен че много бързо й станаха малки, видя сметката на част шевовете отпред на пръстите, хем не си влачи чак толкова краката. харесаха ми декатлонските заради подметката най-вече, а и като размер и форма са й по-добре като че ли.

ще посетим тези дни магазин на колев и колев да пробваме някой друг модел от техните и да вземем нещо по-цветничко. че не може само в бяло и синьо да са й обувките и без това, ако не е с рокля ( а това е рядко), все я бъркат с момченце...

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 08:41 от sin_zaek

# 233
Честит рожден ден на Иван! Да е щастлив, безгрижен и да има късмет! 🥰

Ние си ходим на една площадка основно. Нямам проблеми засега, винаги се съобразяват с това, че е най-малка. Има си вече няколко деца, които познава и им се радва отдалече. Ще трябва обаче да търся друга, защото тази е много слънчева и вече става неприятно, а лятото абсурд да можем да седим.

# 234
Честит да е Иван! Да е много здрав и щастлив!

Площадките в нашия квартал са две и хубави, но в момента са препълнени с украински деца на всякаква възраст. Следователно не мога да го оставя да се въргаля, пълзи и опитва да върви сам, защото големите са като хали.

# 235
Честит рожден ден на малкия Иван!!! Здраве щастие и късмет! Най-вече много любов❤❤❤

# 236
Честит рожден ден на малкия Иван 🎁🥳🎂! Да е здрав и благословен!
За сега за сандали се спрях на tikki ,водят се боси.

# 237
Здравейте момичета, вашите деца пляскат ли с ръце и сочат ли с пръст, знам че всичко е индивидуално, но скоро разбрах, че трябвало, а моето не ги прави тези неща. С всичко друго се справя чудесно, но тези неща, просто отказва да прави, въпреки всичките ми усилия да го науча.

# 238
звярът отдавна изведнъж започна да сочи с пръст. чак беше досадно в един момент,защото буквално мучеше докато сочи,  ако иска нещо. на това не сме я учили ние.
за пляскането с ръце... владее го, но не го прави много. научих я като на игра, докато седеше на гърнето един ден ( преди няколко месеца поне, но дали е било януари или февруари, не си спомням). самичка много рядко пляска. когато ние й кажем ' пляс-пляс, ръчички' или чуе ' пляс-пляс' в определена песничка.
някои детски песнички са особено образователни, а децата попиват като гъбки.

според мен, ако може да го прави, но не иска, няма проблем. проблем би било, ако му липсва координация например и заради това не пляска.

# 239
звярът отдавна изведнъж започна да сочи с пръст. чак беше досадно в един момент,защото буквално мучеше докато сочи,  ако иска нещо. на това не сме я учили ние.
за пляскането с ръце... владее го, но не го прави много. научих я като на игра, докато седеше на гърнето един ден ( преди няколко месеца поне, но дали е било януари или февруари, не си спомням). самичка много рядко пляска. когато ние й кажем ' пляс-пляс, ръчички' или чуе ' пляс-пляс' в определена песничка.
някои детски песнички са особено образователни, а децата попиват като гъбки.

според мен, ако може да го прави, но не иска, няма проблем. проблем би било, ако му липсва координация например и заради това не пляска.
Координация не му липсва в никакъв случай, прави всичко друго, но не и това… като се опитам да го уча даже си дърпа назад ръцете, и се инати, не ще и не ще, иначе сочи с цяла ръка

Общи условия

Активация на акаунт