Къде в Пловдив - 94???

• 33 672
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Ако за половин час ще свършиш работа, прежали 1 лв. за паркомат (понеделник-събота). Победа ти е прекалено далеч, а отзад са еднопосочни улиците.
То, ако е за половин час и в паркинга на Четвъртък пазара може да влезе - безплатно е.

# 226
  • Пловдив
Колега се оплака, че от миналата седмица онзи район е влязъл в синя зона. Живее там някъде. Но дали всички улици са в зоната или не, не знам.
Аз, ако имам работа за малко, си плащам синята зона, иначе си ходя с автобус.

# 227
  • Варна
Къде в Пловдив има разнообразие на балатуми, които имитират ламинат? За да не го носим от Варна, вариант е Пловдив или Пазарджик.

# 228
  • Пловдив
Къде в Пловдив има разнообразие на балатуми, които имитират ламинат? За да не го носим от Варна, вариант е Пловдив или Пазарджик.

Carpetmax, имат магазин в Тракия до Мол Плаза.

# 229
  • Точно където трябва
Проблемът е, че ще е често и по за 2 часа, а и времето ми е на косъм за да спра по- далече и да походя. Иначе, ако е инцидентно, плащам си и не го мисля.

# 230
  • Варна

Ако някой ходи в следващите 2 седмици, моля да сподели как е откъм разнообразие. В сайта им има 2-3 цвята.

# 231
  • под тепетата
В магазина срещу Бриколаж има разнообразие на балатуми. Не ми е много прясна информацията обаче.

# 232
# 233
  • Пловдив

Ако някой ходи в следващите 2 седмици, моля да сподели как е откъм разнообразие. В сайта им има 2-3 цвята.

Ако говорите за този в краяна редицата Юск, Техно еди какво си, Хиполенд... последно есента ходих и се отзовах пред затворени врати, вътре празно, табела "казваше" да поръчам онлайн...после чух,че съседния магазин се разширявал на това място. И толкова често минавам от там, но така и не съм обърнала внимание...Имат магазин на Карловско.

# 234
Carpet max вече е само на 4-ти км. до магазин “Техонополис”. В интернет пише една цена, отивам на място двойна и ми казват -“Ами то явно има някакво разминаване”. Да разминаването беше около 200 лв 😀 иначе откъм разнообразие го докарват.
Включвам се и с въпрос. Къде има магазин за прясна риба, защото ще захранвам малката вече с риба и ми се иска поне да е хубава?

# 235
  • Пловдив
Рибни щандове има в Метро, в някои магазини Билла, в Кауфланд, в Слънчеви лъчи. Но колко е прясна, а не размразена, това е друг въпрос. Според мен може само да се гадае.

# 236
Сетих се сега за един магазин до “Лукойл” в Тракия. Мисля и там да проверя.

# 237
Има един м-н в близост до кръстовището на  Руски и Янко Сакъзов, от страната на Художествената гимназия.

# 238
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате добър ВиК майстор .

# 239
  • под тепетата
И аз съм купувала от този до Художествената гимназия. По спомен във вторник и петък зареждаха риба.
Дессислава, в КИК къщичките за пилци са по 18лв.

Общи условия

Активация на акаунт