Неподходящи мъже

• 15 670
  • 361
  •   1
Отговори
# 195
  • Далечният изток
За неравноправието ставаше въпрос.
Милионите за мен си ги преувеличих...

# 196
За неравноправието ставаше въпрос.
Милионите за мен си ги преувеличих...
Именно! Кани ме на първа среща, предвидливо си е забравил портфейла, но за сметка на това се опитва да ме впечатли с инвестициите си на сток-маркета. Въпросът е: Мен какво ме топлят приказки за евентуални инвестиции и благополучие, като аз го определям в първите 15 мин като тарикат на дребно и кокошкар? Следователно нямаме общо бъдеще.Satisfied
Нали ставаше въпрос за жестове?
На мен месечният ми бюджет не включва безплатен склад на поизносен куфар.
Имам си вече син, за когото се грижа. Бонжур и мерси! Laughing

# 197
  • Далечният изток
Добре, трябва да има един момент, в който го преценяваш.
Така, преценила си го още в този възможно най-ранен момент, виждаш, че не става и адио. Какво толкова го умуваш не мога да разбера...

А впрочем, той за да си забрави така предвидливо портфейла, сигурно те е преценил, че няма да му трябва. Дали това излъчваш, дали това предлагаш, не мога да знам...

# 198
А може би портфейлът изобщо не е бил забравян. Просто човекът е решил, че няма да му трябва защото той е бил поканения и така му е била представена ситуацията.
За съжаление, само Равена пише тук и нямаме възможност да чуем и другата страна. А на нея вяра не може да се има.

# 199
А впрочем, той за да си забрави така предвидливо портфейла, сигурно те е преценил, че няма да му трябва. Дали това излъчваш, дали това предлагаш, не мога да знам...
Това е най-големият комплимент, който може да ми направи една жена. И слава Богу, че няма да ми трябва портфейла му! Не бих си променила излъчването.Blush
Не го умувам. Казвам си моята гледна точка. Мъж без портфейл е по-зле от жена без такъв. Ако е свеж става за няколко пъти и после кой от къде! Ако не е, даже и целувка по бузата  за довиждане ми се свиди. Laughing
А може би портфейлът изобщо не е бил забравян. Просто човекът е решил, че няма да му трябва защото той е бил поканения и така му е била представена ситуацията.
За съжаление, само Равена пише тук и нямаме възможност да чуем и другата страна. А на нея вяра не може да се има.
Чакай ти да те поканя! Никога няма да се случи.Satisfied

# 200
  • София
трябва да си истински калъф да не разбереш кога ухажването ти е безрезултатно и да се спреш навреме...

Е а де... аз на що такива калъфи съм попадала... Наскоро един ми вика, аз тука неколко години вече се опитвам да те сваля... ми то човек трябва да се усеща бая преди да е навъртял и една година, ама ей на Rolling Eyes

# 201
  • Далечният изток
Ха, тоест си склонна на компромиси, и то няколко пъти? Раве.... С човека без портфейл?!

# 202
Ха, тоест си склонна на компромиси, и то няколко пъти? Раве.... С човека без портфейл?!
Не. С този точно нямаше повторение. Не беше свеж.

# 203
  • Далечният изток
Раве, склонна си казах.
И всичките ти принципи заминават на кино...

# 204
Раве, склонна си казах.
И всичките ти принципи заминават на кино...
Не можеш да ме подведеш. Не съм. Нито съм сложила подпис, нито пък съм го поканила за съвместно съжителство. Ако ми покажеш, къде съм споделила такова нещо, можеш да претендираш, че съм си погазила принципите. Изключвам от сметката единствения мъж в живота ми, от когото имам 2 деца, ама той никога не си е крил портфейла. Laughing

# 205
  • Далечният изток
Е, какво да ти покажа, върни се и си чети постовете, дори и само в тази тема.

# 206
Равена във виртуалния свят говори за портфейли, плащания и разходи 50/50 и др. такива строги принципи. А в същото време,  в реалния живот се впечатлява и умилява от самоволно изчистване не снега от стълбите пред къщата, от седмично, единствено разрешено телефонно повъняване от затвора и т.н. Плюс това плаща изцяло срещи в хотела и тича сутрин да купи кафе за безпортфейлния, който продължава да си спинка в леглото в хотела.
 Но във всичко това тя не вижда никакво противоречие. И никой друг не трябва да вижда такова. Ако пък вижда, значи неправилно е разбрал казаното от Равена. Точка. Wink

# 207
  • Далечният изток
Пропускаш, че я носят на ръце по стъпалата...

# 208
Е, какво да ти покажа, върни се и си чети постовете, дори и само в тази тема.
Tц! Няма да ти доставя това удоволствие! Знам какво съм казала. Дори и адвокат няма как да го обърне наобратно.
Темата е за неподходящите мъже. Аз съм свободен електрон следователно не съм срещнала все още подходящия по мой стандарт за да се обвържа. Но дори и да го срещна пак не съм сигурна за последното.
Аз съм много нерешителна в това отношение. С бившия, ни бяха нужни цели 5 години за да се решим на такава стъпка. С възрастта, ако ги умножиш по 2 заради по-ниска склонност към компромиси, направо го пиши кауза-пердута.
Равена във виртуалния свят говори за портфейли, плащания и разходи 50/50 и др. такива строги принципи. А в същото време,  в реалния живот се впечатлява и умилява от самоволно изчистване не снега от стълбите пред къщата, от седмично, единствено разрешено телефонно повъняване от затвора и т.н. Плюс това плаща изцяло срещи в хотела и тича сутрин да купи кафе за безпортфейлния, който продължава да си спинка в леглото в хотела.
 Но във всичко това тя не вижда никакво противоречие. И никой друг не трябва да вижда такова. Ако пък вижда, значи неправилно е разбрал казаното от Равена. Точка. Wink
Тук изопачаваш здраво.
Телефонното обаждане си беше жива виртуална забава, защото дрънкаше здрави глупости. Все пак не ми е струвало нищо, нали? Както и чистенето на сняг, носене по стълби и т.н., и т.н. Той си имаше цяла програма. Повтаряше ми и постоянно името с неговата фамилия накрая, ама това не ми промени особено нагласите. Бъди сигурен, че съм сметнала много точно ползите и загубите от тази (трудно е да се нарече) връзка. Laughing
Носенето на кафе не струва нищо. И кой е казал, че е бил без портфейл? Той плащаше чинно 50/50. Закуската беше включена в цената. Не съм се охарчила допълнително за кафе, споко! Достатъчно съм стисната за това.Laughing

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 21:40 от Ravenna

# 209
  • Далечният изток
Темата не е Равена си търси мъж, или аз съм се объркала....

Общи условия

Активация на акаунт