Фенове на тениса - тема 7

• 32 171
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Медведев пренаписа историята. Имаме си нов номер 1 извън Федерер, Надал, Джокович и Мъри за първи път от 2004 г. насам. Или по-точно от 26.01.2004 г. когато номер 1 беше Анди Родик.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 20:05 от Diavolo

# 136
Невероятно шоу, сътворено от Рафаел Надал и Даниил Медведев гледахме днес, особено в два от сервис геймовете на испанеца във втория сет. Да е честита победата на любимеца ви! Определено ще е страшилището този сезон, но трябва да напасне графика си така, за да не се стигне до 2009 година, помним какво стана. Медведев направи всичко по силите си, но Надал се оказа по-добрият днес, две мнения няма по въпроса. Стискам палци шоуто да се повтори и на финала, макар да си знам, че е почти невъзможно.
Приказката на Иржи Весели продължава. Двамата с Шаповалов направиха голям мач в три тайбрека, изпълнен с много драма и напрежение, а Денис трябва разкара бръмбарите в главата, когато става въпрос за затваряне на мача. Има невероятен талант и знам, че може много повече, но това ще му провали кариерата, ако не предприеме мерки за в бъдеще. Очаквам с нетърпения днешния финал срещу Андрей Рубльов, който изигра поредния трисетов сблъсък с Хуберт Хуркач и който успях да гледам само от третия сет нататък. Стискам палци за пореден интересен мач, а чехът направо респектира с формата си на този турнир, отстранявайки едновременно играчи като Чилич, Агут, Джокович и Шаповалов и като се има в предвид как изглежда в момента. Топките ги очакват тежки времена на финала и нищо чудно да видим някоя спукана в предвид мощта на ударите на двамата.

# 137
# 138

Спиращ дъха гейм, за който е пропуснал да го гледа.

# 139
  • София
Приказката на Рафа продължава. Simple Smile

3-та поредна титла на Рафа за 2022 г. И трета на хард (добре за един клей кортър и едно 35 г. старче)
4-та титла в Акапулко (две на клей и две на хард)
91-ва титла общо в кариерата му
25-та титла на хард
15 от 15 победи за годината за Рафа
13 поредни сета за 2022 г.
10 поредни победи в Акапулко
20 поредни сета в Акапулко

# 140
Аз съм потресена от нивото на Надал във вчерашния мач срещу Себастиан Корда, за вас не знам... На моменти ми беше направо неудобно да го гледам, как издържах, и аз не знам.

# 141
  • София
Аз го загледах и заспах, в начолото сякаш нямаше индикации за такава трагедия, каквато описваш. Рафа е отказал участие в Маями, вероятно нещо физически не е наред с него...

Гледах Мъри срещу Бублик, яд че за Анди, че не успя да грабне победата, заслужаваше я.

Нощес гледах Григор, радост за окото ми. За щастие нямаше и помен от фиаското в Акапулко. В първия сет правеше доста непредизвикани, втория ги намали. Имаше и от магическите му изпълнения, душата ми е пълна. С Бублик ще е значително по-трудно, отново съм без очаквания...

# 142

Нощес гледах Григор, радост за окото ми. За щастие нямаше и помен от фиаското в Акапулко. В първия сет правеше доста непредизвикани, втория ги намали. Имаше и от магическите му изпълнения, душата ми е пълна. С Бублик ще е значително по-трудно, отново съм без очаквания...

Час и 10 минути само! Гришо много бързо е бил Бублик. Сядам да гледам replay на мача, дано да е също радост за окото Simple Smile

# 143
Здравейте, може ли да споделите къде гледате целите мачове на риплей? В ютюб намирам само най-добрите моменти.

# 144
Имам абонамент в Tennis TV и там ги има.
Изненадите в турнира продължават. Преди малко Кецманович отстрани Матео Беретини, а американците имат немалко представители в момента - Райли Опелка, Джон Иснър, Дженсън Бруксби и Тейлър Фриц. Дали някой от тези четиримата няма да поднесе изненадата и да спечели титлата? Биг Джон вече е бил шампион тук, но не и останалите.

# 145
На мен Бруксби ми е симпатичен и приятен за гледане. Има доста неортодоксален стил на игра и е вариативен. Повечето от другите американци - Опелка, Иснер и компания - ми идват твърде скучни с блъскаческия си маниер (летят сервиси и общо взето това е).

Ако ще печели някой от тях, надявам се да е Бруксби. Simple Smile

# 146
Аз също съм за него, но за беда се нахака точно на Камерън Нори и ще е трудно да стискам палци за някой от двамата. Ще се радвам за победителя и ще ми е гадно за отпадналия.

# 147
Здравейте, може ли да споделите къде гледате целите мачове на риплей? В ютюб намирам само най-добрите моменти.

В Tennis TV. По време на турнир всички мачове ги има на replay без изключения. След това оставят само по-интересните и финалите.

# 148
Аз също съм за него, но за беда се нахака точно на Камерън Нори и ще е трудно да стискам палци за някой от двамата. Ще се радвам за победителя и ще ми е гадно за отпадналия.

Какво намираш в Нори? Не се заяждам, нямам мнение за него и ми е интересно да чуя гледна точка на човек, който го харесва. На мен някак ми се губи в морето от добри тенисисти (не мога да го запомня с нещо впечатляващо/отличително до момента).

# 149
Чудесна победа от страна на Григор над Иснър. Тайбрекът беше инфарктен, спор няма, а и във втория сет определено Биг Джон вдигна нивото. Здрави тупалки раздаваше и беше много трудно да бъде пробит. Много се радвам, че Григор показа много високо ниво от началото до края на мача, макар в тайбрека леко да се пропука. Поздравления и за Надал, че най-накрая проби стената, наречена Райли Опелка в последно време. Досега на американския хард тази година само Манарино го беше сторил в Делрей Бийч, но това не беше достатъчно.
Камерън Нори има огромно израстване в последно време и се бори до последно, макар на финала срещу Рафаел Надал в Акапулко резултатът да показваше друго. Матадорът беше непробиваем тогава и колкото да се опитваха съперниците му, просто не ставаше. Надявам се да показва и за в бъдеще този хъс и борбеност и на турнирите от шлема. Ще ми е интересно на клей какви ще ги свърши, тази настилка като че ли повече му подхожда на стила.

Общи условия

Активация на акаунт