Фенове на тениса - тема 7

• 32 292
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Те и италианците толкова ги бива в организацията по принцип, не само с тенис турнирите. Тази година на Форо Италико се оляха с вечерните мачове и големите дупки между сесиите

Хаха, стискаме палци Алкараз да екзекутира!

# 511
В Монте Карло четвъртфиналите започнаха в 11:00 часа и завършиха в 22:45 Grinning

# 512
  • София
Колкото и да искам не се виждам да седя посред нощ за срещата Надал/Джокович. Нищо, че е ще играе моят фаворит.
Зверев успява да се опълчи на младата звезда и даже проби. Има доста време още обаче и нищо не се знае, за него съм.

# 513
Карлос не се предава! Ако сега обърне мача на Зверев, ще го призная. Стискам палци.

# 514
Аз пък смятам, че ще успее да обърне мача. Зверчето за мен беше дотук,.

# 515
6:6 в 4-ти сет. Тайбрейк. Драмата е пълна!

# 516
  • София
С тези късички ми напомня на Федерер.

# 517
Не познах Grinning

# 518
  • София
Браво на Саша. Радвам се, че се пребори и успя. Голяма класа показа. Мачът беше зрелищен и имаше голяма интрига. Двамата с Карлос ще са бъдещи съперници. Алкарас много се бори.

# 519
  • София
Карлос е бъдещ доминатор!

А сега, ВАМОС РАФА!

# 520
  • София
Карлос до някъде е копие на Рафа. Чака го бъдеще.
Идемо, Ноле!

# 521
Карлос прилича доста повече на Новак (за ретур говоря) и на Федерер дори, отколкото на Надал. От части и заради това толкова го харесвам. С Надал най-общото им е, че са испанци. Тъпо, че днес загуби, но броят грешки в първите два сета беше безумен - 44. Има да поработи още малко и цялото време пред себе си.

Стискам палци на Новак и на Ига, но усещам как Рафа и Коко ще се снимат с купите. 😆

# 522
  • София
Хоуп, не съм професионалист, за мен Алкарас  и физически, и като движения по корта, динамиката на играта и агресия много напомня Рафа. Ще го гледам какво прави. Новак играе много интелигентно.

# 523
Страхотен мач направиха Саша и Карлос, но си пролича, че на Карлос му липсва опит.
А сега Давай Ноле!

# 524
  • София
Новак е тотално зле. Сдухал се е. Съкрушително.  Този мач е жалка работа за него. Пълен провал.

Общи условия

Активация на акаунт