Фенове на тениса - тема 7

• 32 169
  • 745
  •   1
Отговори
# 105

Носят се слухове, че щял да участва в Индиан Уелс другия месец, но все още не са потвърдени.
Да, изглежда Джокович е решил да престане да се дърпа и ще им покаже една бележка за ваксинация. Hands Plus1

# 106
Скрит текст:

Носят се слухове, че щял да участва в Индиан Уелс другия месец, но все още не са потвърдени.
Да, изглежда Джокович е решил да престане да се дърпа и ще им покаже една бележка за ваксинация. Hands Plus1

На мен не ми се вярва той да се ваксинира, или да си купи сертификат. По-скоро ще пропусне турнири, докато не паднат задължителните ваксинации и ограничения, което, ако не се пръкне нов вариант, ще стане скоро на повечето места. В Германия само за премахване на мерки говорят, единствено интензивните медици настояват още малко да се запазят, за по-голяма сигурност. 

А Индиан Уелс се надяват да продадат някой друг билет повече с името на Джокович, според мен. Wink  Няма да участва там.

# 107
Жалко и за Дел Потро, че се отказа вече от тениса...

# 108
Приказката на Иржи Лехечка приключи. Все пак полуфинал на турнир от ранга на Ротердам не е зле за него, затрудни максимално Циципас, който още в началото започна доста колебливо и за малко да гризне дръвцето от Фокина.

# 109
Страхотен Лехечка! Стисках палци да бие, но този път не успя. Има много потенциал в него. С подобни класирания ще има повече ресурс за добри треньори и физио, съответно и шанс да развие играта си. Освен това е само на 20 години, тоест има и време пред себе си.

Ще го следя с интерес. Simple Smile

# 110
Утре ще е интересен сблъсък между Феликс и Стефанос. Един от двата каръка ще бъде пречупен - единият е без титла от сериите 500, а другият без никаква такава. Очаквам 3-сетов спектакъл, дано не сбъркам.

# 111
  • София
Преди малко Джонката Иснър се замеси в нов рекорд. Grinning
Тоз човек е орисан от съдбата да прави подобни рекорди.

Та, заедно с Райли Опелка спретнаха най-дългия тайбрек в историята на ATP.
официално 24:22 точки за Опелка! 😮😀

В Ротердам в третия сет, Рублата просто рухна. Разпадна се буквално. Много лошо впечатление остави.
Утре, т.е. вече днес, Циципас би трябвало да бие поуморения Алиасим и да му продължи серията.
Все пак, все някой трябва да бие рекорда на Бенето... Така де. 😃😉

p.s.

Драмите в Далас продължават. Егати 250-ката

Бруксби спаси 4 мачбола на добре познатния ни Гирон!!! По-скоро Гирон ги пропиля. 4 мачбола на сервис на Бруксби, следва втори сервис, Гирон влиза в разиграване и бърка лесна топка?!
И в крайна сметка перспективния Дженсън взе тайбрека и след три часа здрава битка ще спори за титлата срещу Опелка.

В Буенос Айрес предстои крайно любопитен финал между Диего Шварцман и Каспер Рууд. Това би трябвало да е клей зрелище.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 06:09 от Diavolo

# 112
Честита първа титла на Феликс!

# 113
Толкова се радвам за Феликс! 😊😊😊
Като се разплака, ми се сви душата - явно доста са му тежали осемте поредни загубени финала в АТР турнири. Надявам се тази титла да му даде нужното самочувствие и да вдигне още трофеи. Само на 21г е и той, има време за успехи.

Едит: От 21:00 часа довечера са финалите в Далас (Опелка-Бруксби) и Буенос Айрес (Рууд-Шварцман) по МаксСпорт 2 и 3. Стискам палци на Бруксби и Шварцман (въпреки че харесвам и Рууд). Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 18:41 от Hope4C

# 114
Надявам се останалите два финала да са по-оспорвани, че този не оправда очакванията ми. Обаче забелязвам нещо странно напоследък - който сервира за сета, после го губи. Има някакво проклятие, вече в три мача се случва от тези, които следя, от Австралия се пренесе в Ротердам.

# 115
Надявам се останалите два финала да са по-оспорвани, че този не оправда очакванията ми. Обаче забелязвам нещо странно напоследък - който сервира за сета, после го губи. Има някакво проклятие, вече в три мача се случва от тези, които следя, от Австралия се пренесе в Ротердам.

При 5-2 днес във втория сет, доста се чудих дали ФОА ще успее да затвори мача. Преди е губил дори при подобен резултат. Явно, че психическото напрежение е огромно при затваряне на сет/мач.

Много се радвам, че тенис сезонът е в разгара си. Чакат ни Рио, Дубай, после Маями и Индиан Уелс. Покрай тях са и турнирите в Мароко, Делрей Бийч, Доха. Ще има екшън. Simple Smile

Апропо, някой знае ли защо в България не се излъчват WTA турнирите? Няма интерес, съответно никой не е купил правата?

# 116
  • Далечният изток
Преди време съм гледала женски турнири по каналите на Булсатком. Сега не знам дали дават...

# 117
Женските турнири трябва да ги дават по каналите на Булсатком. Навремето и Уимбълдън там го излъчваха, но Евроспорт купиха правата за него.
За Ожето не съм се съмнявала, че ще си затвори мача. Може преди да е имал проблеми с това, но на този турнир разликата си пролича. Жалко, че Циципас прецака купона, исках трисетов сблъсък, но Стефанос от началото на турнира не е в кондиция и по чудо стигна финал. Даже ме хвана яд, че Лехечка не го довърши преди това. Определено Рубльов беше по-достоен да играе финал от него, но жребият е решил да прати Феликс в неговата половина.

# 118
  • София
WTA го дават по TV+ на Булсата.
Аз го хващам, макар да съм към А1. Но дават мачовете временно без коментатор. Само звук от мача.
Съдят се нещо и не плащат и така, засега без коментатори.

Днес страхотен финал в Санкт Петербург и титла за Контавейт.
20-ти пореден победен мач за Анет в зала!

Браво на Ожето. Втори Бенето няма да имаме.
Алиасим е вече 1-8 на финал! А, Циципас продължава да губи финалите на ниво АТП' 500

Айде почват финалите в Далас и Буенос Айрес. Дано поне там станат мачове.

# 119
Честито на Райли Опелка и Каспър Рууд! Мачът между аржентинецът и норвежецът беше великолепен и наслада за очите. Шварцман се бореше до самия край, но накрая не издържа.

Общи условия

Активация на акаунт