Фенове на тениса - тема 7

• 32 565
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Бърза победа, само за 47 минути, защото Басилашвили се отказа. Има си проблеми момчето, дано не е нещо сериозно. Следващият мач ще е доста по-труден, защото най-вероятно ще играе с финалиста от 2019 година. Взел е първият сет убедително срещу сънародника си и няма да му е лесно на Григор, пък каквото стане.

# 226
Лайович взе и втория сет и се изправя срещу Григор следващия кръг.
Ще стискаме всички налични палци на Григор.

# 227
  • София
Райли Опелка с втора титла за сезона и първа на клей.
Opelka Beats Isner In 'Battle Of The Bots' For Houston Title

Страхотен сезон на Опелка!
Много се радвам на гиганта. Как израства от сезон на сезон. Полага къртовски труд, за да се движи по-добре, подобравя ударите, техниката си, доколкото може. Но цялото това усърдие и здрава работа дава своите плодове. Силна 2021 г. и още по-силна 2022 г. за него.
Браво. 🙂

Ау, ау, ау 😛🙄😮🤪

# 228
Дяволо, това г-жа Опелка ли е?
Дай да ходим да тренираме тенис...😆

Пожелавам на всички приятно гледане на Монте Карло. Влизаме рязко в клей сезона с любимия ми турнир на тази настилка. Във вторник ще видим Алкараз и Джокович (не в един мач) на корта. Simple Smile

# 229
  • София
Южени Бушар
Най-сексипалната тенисистка 😉

# 230
  • София
Южени Бушар
Най-сексипалната тенисистка 😉
Добро попадение, но все пак Simple Smile))
Скрит текст:

Успех на Григор в следващия кръг.

# 231
Ана Иванович е и моят избор за най-секси /атрактивна тенистистка, Южени да ме прощава Simple Smile

Аз нямам големи очаквания от моя фаворит Джокович за този турнир. Като всеки истински фен просто се радвам да го видя отново на корта (докъде ни е докарал). Едно, че MC е с много по-бавна настилка от Рим и РГ за него. Друго, че той тепърва ще търси топ формата си и целта му е да я намери за РГ. Да стигне до Алкараз и да направят добър мач стига. И без това Алкараз и Циципас са основните фаворити както изглежда. Вавринка и той ще търси формата си в долната част на схемата.

# 232
Ако някой от вас следи Монте Карло по МаксСпорт, имайте предвид, че излъчват и по МаксСпорт 1, и по МаксСпорт 3. Дават различни мачове. Simple Smile

# 233
  • София
Не очаквам от Джоко кой знае какво. Ритъмът му бе доста нарушен, а и се раздели с най-силния човек до себе си в щаба Вайда. Оказа се, че са имали сериозни пречки миналата година за Олимпиадата.
Трябва му време и игра. Но от голям шампион като него, винаги може да удари навсякъде. Топ целта му е Ролан Гарос.
Би било любопитно, ако се стигне до мач с нашумелия Алкарас.

п.п. Монте Карло е доста успешен за Григор. Винаги играе силно на "родна" земя Simple Smile

# 234
Аз този момент съм го пропуснала явно  - Вайда е бил против Новак да участва на Олимпийските Игри? Ами, прав е бил. Новак караше на изпарения накрая финала на USO, изпусна такъв исторически шанс.
Според мен се преекспонира ролята на Вайда като треньор, обаче. С Горан са се стработили добре, не виждам защо представянето трябва да страда, само защото го няма Вайда.

Дано за Гришо. Но е толкова непостоянен, че по-добре без особени очаквания при него. Ако пък има проблясък, е като бонус, чиста радост.

# 235
Измежду две срещи мернах 3 минути от Фокина-Джокович. Какво се случва с втория?! Не гони топки, слаби удари, тотално извън ритъм ми се видя.

# 236
Умирайтрудно феновете изказват предположения, че това не е истинският Новак на корта и са го подменили преди мача. Simple Smile
Сега сериозно.. взе тайбрейка на 2-ия сет. Това добре. Сега да видим третия. Трябва му време, за да влезе в ритъм.

# 237
  • София
Не става нищо. Ако така играе Новак по- добре да се пенсионира.
Възраст, Вайда, Ковид неволи и резултатът е печален.

# 238
Е, толкова ли зле е играл? Аз чеквах резултата от време на време да видя как се развива мачът, сега не знам дали искам да гледам.
Изненадваща загуба, признавам. Дори и с моите занишени очаквания към него не очаквах да загуби първия изигран мач. Но определено не искам да се пенсионира.

# 239
  • Далечният изток
Изненадваща?! Напротив, според мен съвсем очаквана загуба.

Май и Гришо го очаква същото...

Общи условия

Активация на акаунт