Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 324
  • 806
  •   1
Отговори
# 75
Мен кетоните не ме плашат. С малката си бях в кетоза до 5ти месец и след това минах на НВ.

Сокът ми си е домашен, краставичките също. Но в рецептата на майка за краставички има една суп.л захар на буркан. Но основното си беше от корите за баница.

# 76
Alaskata,

Има тема за родените бебета на "Искам бебе" в раздел Бебета. Заповядайте и там
 https://m.bg-mamma.com/?topic=1275761.570  

# 77
Здравейте, момичета.
Мислех да почакам преди да се похваля, но имам въпрос.
Първо с добрата новина. Имам положителен тест за бременност и ако всичко е наред октомври месец чакаме бебе.
Още ми е много нереално.
Проблема е, че тази нощ вдигнах температура 37.5°.
Някой може ли да ми каже какво мога да пия?
По принцип датата на новия цикъл ми е днес, така че би трябвало да съм в 4 г.с.

# 78
Ейнджълче, имам спомен аз, че до края на първия триместър само парацетамол пиех при такъв тип неразположения, ма понеже не съм била бременна отдавна, нека някоя друга мацка потвърди.

# 79
Марианкаа, много хубава новина! Пу пу, всичко да е наред! Аз също знам, че може да се пие парацетамол по май до 3 на ден беше. Меги беше болна точно около положителния тест, та дано се включи да каже.

# 80
  • Замък сред облаците
При Б е нормално леко повишена телесна температура. Над 38 градуса парацетамола Simple Smile

# 81
АА, благодаря, но като цяло не се чувствам ОК.
Леко ме наболява и гърлото, очите ми парят и съм като изцеден лимон.

# 82
Ейнджълче , честито ! Радвам се , че толкова бързо и леко се случиха нещата този път . Страхотна новина … лека бременност и до термин 🤗

Повишената Т знаеш , че е нормална , но ако си настинала и се чувстваш кофти , можеш да приемаш до 3-4 парацетамола на ден . Аз нали карах Ковид , та основно с това се лекувах + биозин мама и моите си витамини и добавки за Б .

Още веднъж , честито ❤

# 83
Честито ейнджъл! Освен парацетамол можеш и със студени компреси на сгъвките.

# 84
Благодаря.
Тази нощ си правих компреси с оцет. Като бях болна от КОВИД и бременна в 9ти месец, така смъкнах високата температура.

# 85
Ех колко хубаво, честито Hug. И аз съм пила парацетамол, няма проблеми. Най-вече си почивай повече!

# 86
Ейнджълче, честито Hug Много хубава новина и аз се радвам за теб, че се получи лесно Grinning Знам че можеш парацетамол да пиеш и витамини за подсилване Flowers Four Leaf Clover

# 87
Ейнджъл, и тук честито! Освен парацетамол и витамини, препоръчвам да започнеш Биозин Мама, за да може, ако е инфекция да протече по-леко. На мен АГ ми я изписа профилактично през първите три месеца с цел превенция на заболявания (доколкото е възможно).

# 88
  • Замък сред облаците
Биозин мама не се препоръчва в първите 3 месеца от бременността, или по изключение се изписва от следящия лекар. Причината е, че все пак подсилва имунитета, а силният имунитет в първия триместър води до отхвърляне на ембриона, защото имунната система го разпознава като чуждо тяло.

# 89
M-angel, честито и тук! Heart

Аз ще ти препоръчам все пак да си направиш тест за ковид, дори и да си го карала. За да може да се назначи възможно най-съобразено лечение.

Общи условия

Активация на акаунт