Октомврийски бебета 2022

• 45 231
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
За “течението” като лигавица - и аз имам такова! Просто след тоалетна по салфетката виждам нещо като по-гъста слуз, ако мога така да го определя. Питала съм, АГ каза, че е от изчистване на матката. Подготвя си средата и маха всичко, което смята, че не ѝ трябва. Не е постоянно при мен, по веднъж-два пъти дневно , съвсем мъничко, без особен цвят.

За Омега 3 - във всички комбинирани витамини я има, които ми изписваха, затова и не съм питала отделно. Даже знам, че при тромбофилия е особено полезна и силно препоръчителна, тъй като укрепва кръвоносните съдове. В горния коментар съм объркала витамина! исках да кажа Вит А, не трябва да съдържа Вит А! В състава трябва да има минимум 300мг DHA дневен прием.

# 601
Да, така е, много помага срещу сгъстяване, но не знам защо след 12гс...аз пия само витамини по отделно, защото в комбинираните има синтетични форми. Като ходя при АГ ще я питам за омега 3,сега ми стана интересно. . Може да питам и в темата за тромбофилия, там са доста запознати.
Аз също имам такива слузести неща по хартията и мислех да ходя на преглед, но щом е нормално чудесно. С миналата бременност нямах никакви проблеми и сега съм малко шашинг, защото от самото начало имам...
Желязото ми е под нормата, иначе В12 и Д са ок.
Момичета, а на вас пускаха ли ви микробиология? Моята АГ не ми пусна досега и мисля да си искам другия път...

# 602
Ами благодаря, че ми обърна внимание за Омегата. Утре изрично ще попитам.
Не съм имала други бременности, но в тази съм вече експерт по всякакви течения, за 1 месец видях всичките им форми…

# 603
Леле колко сте изписали Simple Smile
Относно течението- мисля, че е нормално, стига да не е примесено с кръв и много силна болка, както и сърбежи или неприятна миризма.
Мазилата за корем- първия път мазах един крем на Здраве мама, беше с консистенция на кокосово масло, но сега не го намирам. Иначе мажех и от наличните ми лосиони. Имам една незабележима стрия на пъпа, че много стърчеше накрая. Сега още не мажа, но ще купя нещо по-подхранващо скоро.
При мен следващият преглед ще е на 22-ри, тогава ще съм 8+1. Надявам се на добри новини и на сърдечна дейност.

Момичета, утре съм на дипломна защита, малко ми е притеснено, моля стиснете по някое палче. Hug

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 09:47 от Machken

# 604
  • София
Момичета чакам отговор от админ за темите ! Защото се прави нова след 50 страница,а тази няма как да я форматирам аз и да я обновявам.Извинявам се че ви притеснявам по такъв начин,но според мен е добре да има повечко нови неща ✌

# 605
Леле колко сте изписали Simple Smile
Относно течението- мисля, че е нормално, стига да не е примесено с кръв и много силна болка, както и сърбежи или неприятна миризма.
Мазилата за корем- първия път мазах един крем на Здраве мама, беше с консистенция на кокосово масло, но сега не го намирам. Иначе мажех и от наличните ми лосиони. Имам една незабележима стрия на пъпа, че много стърчеше накрая. Сега още не мажа, но ще купя нещо по-подхранващо скоро.
При мен следващият преглед ще е на 22-ри, тогава ще съм 8+1. Надявам се на добри новини и на сърдечна дейност.

Момичета, утре съм на дипломна защита, малко ми е притеснено, моля стиснете по някое палче. Hug
И аз имам час за 22 и ще съм 8 +1 😁Дано чуем ❤️
Успех на защитата.

# 606
Не знам дали трябва да продължавам да пиша в тази тема или в новата….
Бях на преглед. Силните болки са ми, защото ембриончетата вървят големи за близнаци и разтягат яко матката.
За Омега 3 - каза, че не е фатално, но препоръките са за след 12г.с. И сега го спирам.
Yan25, благодаря, че ми каза ❤

# 607
Не знам дали трябва да продължавам да пиша в тази тема или в новата….
Бях на преглед. Силните болки са ми, защото ембриончетата вървят големи за близнаци и разтягат яко матката.
За Омега 3 - каза, че не е фатално, но препоръките са за след 12г.с. И сега го спирам.
Yan25, благодаря, че ми каза ❤

Може и тук да пишеш нали до 50 страници е позволено. Аз тук ще пиша докато стигнем 50.

# 608
А нова тема има ли?

# 609
HarlequinN, чудесно значи малко съм помогнала с нещо Grinning
новите теми са след 50стр, тъй че има много време Grinning
Аз днес съм с главоболие, запушен нос и ми е лошо. Досега нямах такива оплаквания и не знам разболявам ли се или е нещо от бременността. Вас боли ли ви глава?

# 610
Мен ме боли само когато ми се гади, слава богу това са не повече от 2-3 дни в месеца. Можеш да пиеш Парацетамол, въпреки че на мен лично не ми помага особено Blush

# 611
  • София
Оправихме се с админката ще обновяваме през нея първата страница ❤

# 612
Синът ми от яслата донесе някакъв вирус, който разбира се прихванах и аз. Обилна хрема и главоболие. Смуча само хербитусим, защото от хремата дишам само през устата и ми присъхва гърлото.
Дано при теб не е това, но разбрах, че в моят град има много болни.
Утре ще ходя за първи път на преглед при АГ (в моя град), при която мисля да се следя ЖК по здравна каса, а до края на седмицата ще отида на трети преглед и при репродуктивния си доктор. В 9 г.с съм. Вече съм избрала и пренаталния тест, който ще направя в края на месеца.

# 613
HarlequinN, чудесно значи малко съм помогнала с нещо Grinning
новите теми са след 50стр, тъй че има много време Grinning
Аз днес съм с главоболие, запушен нос и ми е лошо. Досега нямах такива оплаквания и не знам разболявам ли се или е нещо от бременността. Вас боли ли ви глава?
Да , боли ме може би защото залежавам повече , ама като ти се гади.... няма да се разхождаш хих

# 614
Може ли да ме запишете с термин 02/10/22?

Благодаря!

Оправихме се с админката ще обновяваме през нея първата страница ❤

Общи условия

Активация на акаунт