ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 6

• 40 824
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честита Баба Марта! Нека тя ни донесе здраве, късмет и благоденствие Kissing Heart

# 496
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, румени, засмени!

Нашата родителска мина онлайн. Беше много приятна. Не запазих часове за всички учители. Музика, арт и спорт пропуснах. Първите две тепърва този срок ще ги учат.

Децата ви ходят ли в предишните си училища? От стария клас ходиха няколко пъти в различни състави, карали са часове с малките, говорили са със старите си учители. Моята харесва новото училище много повече, но пак било много емоционално.

# 497
  • София
JiD, и аз на младежа ...Confused  - "В полусън изпратих сина на училище, но забравих да му вържа мартеница...", поне на наборката успях.

Честита Баба Марта и от мен.
Бъдете здрави...  дано скоро се върне нормалността (не много отдавна по пожелавах във връзка с заразата, днес има още една причина)

# 498
  • София

Нашата РС ще е на 10.03. онлайн.
Скрит текст:
Дъждец, моята само минава покрай старото училище. Няма желание нито да ходи там, нито пък да се среща с бившите си сучениците. Не, че е страдала, защото за нея тяхното мнение беше без значение, но й беше непрятно, че я наричаха зубър и всякакви подобни.  А тя просто си учи и иска винаги да е подготвена когато отива на училище. В сегашното училище всички са като нея, тя попадна на точното място, харесва си съучениците, учителите, училището и с удоволствие ходи.

# 499
  • София
Ние нямаме насрочена РС, но ми се иска да има присэствена такава, за да поговоря с някои учители Hug
Дъждец, моят син скоро изяви желание да отиде при учителя си, който му беше класен до 4.клас, за да му благодари. Осъзнал, колко важна била основата и колко добре го бил подготвил. Но още не е предприел нищо по въпроса. Иначе "тайфата" са основно от старото училище, неразделни са.
vox, късно видях поста ти - тази красота ти ли я измайстори Kissing Heart

# 500
  • София

Честита Баба Марта, момичета! Желая ви здраве и наистина по-добри дни!!!

(снимката е миналогодишното ми творчество, тази година си купих мартениците за първи път от години)

# 501
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile честита, здрава и слънчева да е баба Марта и ние с нея!

много ми харесват постовете на Марти и Дъждец, нека всички деца са щастливи и доволни в новите си училища.

при нас нищо ново - учи се, пътуваме всяки месец на някъде за подновяване на визата.
хареса му да пътува и състави списък на всички места, до които !трябва! да стигнем. Wink казах му, че с този списък ще стигнем до момента, в който той ще ни плаща екскурзиите.
само мир да има и да сме здрави, всичко друго може да се оправи.

маги, вокс, специални благодарности от една полу пенсионирана гобленарка. Simple Smile не мога да открия гоблените си, прибрах ги за нова година и потънахя някъде. Simple Smile

# 502
  • София
Моето дете харесва много новото си училище и новия си клас, но отвреме-навреме си организират срещи и със стария клас. Мисля, че минаха веднъж и през старото училище.

# 503
  • България, София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Бъдете живи и здрави, бели и червени, много усмихнати и с много късмет Simple Smile

vox, Маги, прекрасни изработки. Преди години с голямата ние ръчно правехме мартенички за децата от класа и госпожите. Обичам такива занимания, и да бродирам обичах като ученичка, но време не се намира напоследък.

За родителска среща при нас не съм чула нищо. Надявам се да е присъствена.
Девойката не изпитва необходимост да се вижда със стария клас. Имам предвид този, с който изкара почти 7 години. Само с едно момиче, с което са си приятелки  се виждат. Тя всъщност искаше да се махне от класа. Не се чувстваше добре.
По отношение на сегашния е със смесени чувства. Сякаш още не са се опознали съвсем. Има няколко деца от класа, в който се премести. Но в някои часове, да не кажа повечето, има проблем с дисциплината. Няколко момчета и 1 - 2 момичета развалят дисциплината. Затова ми се иска и да има присъствена родителска среща.

Стартирахме  4 по математика на тест, 5 по история и две шестици по АЕ.

# 504
  • В светлината на слънцето
Честита Баба Марта, момичета! Да ви носи здраве, радости и късмет!

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 13:42 от lulumba

# 505
🤍❤️Баба Марта бързала,
Мартенички вързала:
Морави, зелени,
Бели и червени:
Първом на гората –
Да листят листата.
И да дойдат всичките:
Щъркелите, птичките,
Първият певец,
Косер хубавец.
После на градините –
Да цъфтят гиргините
И латинки алени,
И божури шарени.
Ябълки да зреят,
Круши да жълтеят.
А пък на дечицата
Върза на ръчицата
Мартенички чудни
Със ресни червени,
Да са ранобудни,
Да растат засмени.❤️🤍

# 506
Честита баба Марта, бели и червени, румени засмени, преди всичко здрави! Прекрасни мартенички сте показали, особено хендмейдските!

Добри, честит рожденник на патерици, да ви е много успешен!

Ние нямаме РД и вероятно няма да имаме. Малко съм в потрес откак синковеца каза че скулптурата му ставала любим предмет. На мен ми се вижда постна, но какво разбирам аз от изкуство. Може би отглеждаме някой бъдещ Роден...

# 507
  • София
Ох, ре_ге, уплаши ме като видях "Ние нямаме РД и вероятно няма да имаме", реших че нещо лошо се е случило, а то явно трябва да е РС.

# 508
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А Андрей Николов не става ли? Wink

# 509
  • на Мелмак
При нас също няма РС.
Щерката много си харесва новия клас, все ходят някъде заедно. Среща се и със съученици от стария клас.

Общи условия

Активация на акаунт