ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 6

• 40 784
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Yovanka всички премеждия да са зад гърба ви!

# 76
  • София
12-ти клас е голямата. Блъсна я кола на пешеходна пътека, посред бял ден. Абе, ужас.

# 77
Ех никакви мерки не вземат за намаление на скоростта и глоби. Докога

# 78
  • София
yovanka, малкият дявол е бил! Стискам палци лошото да е зад гърба ви.🤗
Наистина много зачестиха пътните инциденти.
MianaNia, сладурана е Оливия.
Марти, lulumba, благодаря, ще проверя за фитнес наблизо, а ако е  с Мултиспорт, още по-добре.

# 79
  • София
12-ти клас е голямата. Блъсна я кола на пешеходна пътека, посред бял ден. Абе, ужас.

Наистина е ужас! Слава Богу, че е малкият дявол, но пак е едно ужасно изживяване. Голям страх ми е това, тук никой не спазва нищо...

# 80
  • В светлината на слънцето
MianaNia, голямо сладурче! Heart Eyes

Не ми се подхваща темата за колите и наказанията, че съм ужасно гневна. Някъде есента на пешеходна пътека една кифла (без извинение), караща джип с размерите на камион щеше да ме отнесе като едното нищо. Направи завой без мигач, на скорост, излизайки от паркинг, без грам оглеждане. Единствено 30-годишните ми шофьорски реакции ме спасиха да отскоча в правилната посока. Мина на косъм, после спря, оцъкли се и каза: Аууу, какво стана… Някакви от чистотата скочиха да я бият. Ами ако на мое място беше възрастен човек или дете? Много съм набрала и съм ужасно бясна и гневна.

# 81
  • София

yovanka, ужас, кошмар, добре, че все пак леко се е разминало, ама... Голяма прегръдка!

# 82
Добре,че е малкият дявол!

# 83
  • София
ММ винаги ми се кара на мен, когато споделя, че някой е щял да ни отнесе... Тази вечер беше с нас на балет (и да си направи гражданската на колата), на моето любимо кауфландско кръстовище, на чисто зелено, по средата на шосето един профуча буквално на милиметри от нас... И е осветено, и бяхме поне шест-седем пешеходеца (той се шмугна между нас)... Бясна съм... А като прочетох Йованка съм още по-бясна

# 84
  • на Мелмак
Йованка, прочетох те в другата тема. Радвам се, че е добре каката! Договори ли се за носа?

# 85
  • Варна
Yovanka, настръхнах като прочетох. Слава Богу, че сравнително леко се е разминало. Но тя сигурно е много изплашена и стресирана от случката. .Бързо възстановяване!

# 86
  • София
Йованка, прочетох те в другата тема. Радвам се, че е добре каката! Договори ли се за носа?
😃 Не. Гръцката извивка си остава, засега.

# 87
yovanka прегръдка и бързо възстановяване на каката
толкова тъжно и страшно е това ,което се случва по пътищата ни, особено след загубата на онова прекрасно момиче Алекс
и всичко се забравя, и утре нарушителите идват по-нагли и по-силни
не съм съгласна, че държавата това сме ние
аз не минавам на червено, не карам със 100 отгоре, не влизам в моловете с чужд сертификат, не гледам непрекъснато да прецакам системата
но да не започваме деня с толкова черногледство
пожелавам на всеки днес да му се случи нещо хубаво
аз почвам с плановете за две пътувания, даже вече съм си резервирала лятната почивка
много смело Laughing

# 88
  • София
Какво страхотно снежно утро, но за гледащите от прозореца Joy
Момичета, да ви попитам нещо - има ли някаква информация как ще започнат училище децата - ПО или ДО. Бях концентрирана върху предстоящата ваканция и изобщо не съм информирана по въпроса.

# 89
  • София
Бебчо, засега няма такава информация. Чакаме. При нас в е-мейла, с който ни информираха за ваканцията, пишеше, че ще изпратят друг с програмата за втория срок и съответно дали ще сме ПО или ДО, спрямо решенията на властимащите. Предполагам, че към края на седмицата вече ще имаме яснота.

За времето не ми се говори, сърдита съм му Confounded !

Общи условия

Активация на акаунт