ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 6

• 40 790
  • 740
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Благодаря, Кали! Значи, чакаме неделя вечер, за да разберем Joy
Аз се настройвам, за да изляза навън, ще ме бомбардират със снежни топки. Отмених всякакви планове за днес, утре обаче ще наваксам.

# 91
Нещо ви изпуснах.
Доволна съм от завършването на първи срок, подобри си успеха определено.

# 92
  • България, София
yovanka, голямо гуш от мен.
Важното е, че сте се разминали с малкия дявол.
Настръхнах, като го прочетох.
Нека всичко лошо е зад гърба ви Hug

# 93
Аз си мисля, че пак ще е шарено стартирането на втория срок ПО-ДО, съгласно заболеваемостта по области. Май ще чакат наистина до неделя.

# 94
  • София
Получихме програмата за втори срок. Почти същата е, с малко изключения в предметите, тъй като Философията отпада /взеха си годишните часове през първия срок/. Зачудих се, че липсва Музика Thinking . Задължително ли е изучаването ѝ в 8 клас? Въпросът естествено не касае музикалните гимназии.

# 95
  • София
И ние нямаме музика. На мястото на философията ще имат история на изкуството.

# 96
  • София

Купих днес спанак от Фантастико. По принцип не купувам извънсезонни продукти, ама нА... Има аромат на риба.

# 97
Зачудих се, че липсва Музика Thinking . Задължително ли е изучаването ѝ в 8 клас?
В професионалните гимназии и в паралелките за професионална подготовка, както и в спортните училища и училищата по изкуствата часовете по музика и изобразително изкуство могат да бъдат заменени с часове за обучение за придобиване на професионална подготовка или  специализирана подготовка ( според училището).

# 98
  • София
Девойката първия срок имаше музика, а сега втория на мястото на музиката ще има ИИ. Философия мисля, че ще учат и втория срок.

# 99
  • София
При набора музиката се заменя с ИИ. Все още няма програма в Школо, но по спомени от родителските срещи е така. Явно училищата сами решават, идея си нямам.

Мен цял ден ми се вие свят. Надвечер се влоши. Утре, ако продължава така, ще отида на преглед при отоневролог. Та вече и аз съм като набора - планът е да няма план Joy А утре се бяхме разбрали с приятелка да ходим на театър, но главата не ме слуша Joy

# 100
  • В светлината на слънцето
При набора ИИ от първия срок сега е заменено с музика. Философия си имат, макар и само 1 час седмично. В сряда имат 8 часа, заради модул спорт.

# 101
  • София
При набора ИИ от първия срок сега е заменено с музика.
Точно това си мислех, че ще стане и при нас, но не.
Честно да си призная не страдам от факта, наборът още по-малко Joy

# 102
Добро утро!
Аз се извинявам, че се загубих от темата, но в семейството има здравословен продбелем - бях в болница с майка ми като придружител. Сега сме в къщи, но продължаваме да ходим по лекари. При нея не беше Ковид, но в болницата имаше четири Ковид отделения, линейки идваха днес и нощес, така че лично се убедих, че Ковид не е никак безопасен и не става въпрос за просто грипче в доста от случаите.

# 103
  • Пловдив
storm76, желая ти кураж!
HugHugHug

При нас втория срок отпада ИИ, по музика първия срок нямаха оценки, вторият вече - ще имат!- учителят е мъж и е известен в ЕГ Пловдив. Много е готин. Пее им, свири ... ама такива яки песни. Пуска им филма "Коса". Наборът е доволен.
Ваканцията минава толкова лежерно откъм учене, че почва да ме притеснява.
Дали утре да не си взема домашния рутер с мен в чантата!? JoyJoyJoy

# 104
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мисля, че наскоро коментирахме тази тема. Sad

оказва се, че всички ние сме финансирали това.

Общи условия

Активация на акаунт