ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 6

• 40 818
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Днес официално първи ден в новото училище. Възхитен е от класа и учителите, които ще му преподават.
Утре като съм на комп, ще разкажа за цялата помия в старото. Всъщност класът му беше страхотен, повечето преподаватели също, но най-важните - по немски, бяха нула. А едната - зла, алчна и откровен психопат спрямо децата. То неслучайно напуснаха (не само моят) и още ще напускат. Та драмата свърши. Днес се върна окрилен - в буквалния смисъл на думата, и направо сияеше.
Радвам се, че сте взели това решение - очевидно е било повече от нужно! Спомням си колко много искаше синът ти да учи там - явно понякога има причина да не се случват нещата. Дано в новото е щастлив!

# 571
  • София
Честити ни рожденички днес! 🥳Да бъдат здрави и щастливи! 🍀
Лулу, мъдро решение сте взели, поздравления! Дано новото училище не ви разочарова, идеално такова няма и без това. Важното е, че младежът лети!

ПП: Не помня в коя тема и кога точно беше, но някоя от вас беше препоръчала ролон против изпотяване за сина си, доста изчистен и т.н. Помните ли коя марка беше?

# 572
Лу, късмет на момчето ти в новото училище. Hug

Desem, честита ти рожденичка! Пожелавам и здраве и безброй щастливи моменти с любимите и хора. Gift Heart

etty775, весел празник и на теб. Да си здрава и да имаш много поводи за усмивки! Flowers Hibiscus

# 573
Desem, честита да ти е рожденичката, много здраве и късмет
Etty775, честит празник и на теб!
Лулумба, браво за смелостта и успех на момчето ти в новото училище.
За РС не се включих, но и при нас нищо не се чува. Имаше една преди 15.09 и това е.
Децата се готвят за директорския тест, тази седмица ще е.

# 574
  • София
sise_to, ние използваме на Clarins, много сме доволни. Сега видях, че в дъглас-а са на страхотни намаления, ще взема да се запася. Мъжкият има 2 варианта

# 575
  • София
Etty775, честит празник, бъди здрава и обичана .... Flowers Bouquet
Споделих с девойката, че си имаме мама от групата на нейния ден, та се посмяхме на реакцията ѝ " а как се казва?" , наложи се да обясня, е малко по-различна работата с имената тук, а батко ѝ: "там всеки може даде кръсти както си иска, може да е Супер мама 444" Joy

Благодаря за пожеланията.

# 576
  • София
sise_to, ние използваме на Clarins, много сме доволни. Сега видях, че в дъглас-а са на страхотни намаления, ще взема да се запася. Мъжкият има 2 варианта

Скрит текст:

В Нотино също е намалена марката, благодаря много.

# 577
Desem , честита ти рожденичка!

# 578
Честит рожден ден на Еличка! Да е здрава, щастлива и много успешна!
Не зная дали Amely чете тук, но и нейното слънчице има рожден ден Simple Smile

# 579
  • София
Честит празник на момичето на Десем и на Ети!!! Бъдете живи и здрави, другото ще си го наредите!!!

Лу, изтървала съм намеренията за преместването, въпреки, че следих терзанията ви. Дано всичко бъде наред и само положителни емоции пожелавам.

Пф, днес съм в някакво униние...  (някъде споменах,че по принцип пазарувам рядко и накуп)... миии яко не съм в час с цените... а в Лидл на Захарна фабрика няма брашно... Frowning1 , захар и олио сигурно пред блока в магазинчето имат повече от по пет броя... и това в 9,30... Не че това ме притеснява кой знае колко (в Лидл бях за пижами на каката и младежа), но като цяло ми стана съвсем сдухано...

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 20:37 от magi_sveta

# 580
  • София
Desem, честито да е твоето момиче! Да е жива и здрава, и много успешна във всичко! Gift Heart

Etty775, да си много обичана и щастлива, и днешният ти празник да е изпълнен с радост и усмивки! Flowers Hibiscus

Лу, малко е да кажа, че съм щастлива за твоето момче! Вярвам, че сега всичко ще потръгне, както трябва - само с положителни емоции оттук нататък. Hug

Наборът беше на състезание по АЕ преди три дни. Каза, че му било много лесно, но като разбрах, че е имало диктовка, не очаквам много висок резултат - правописът му е трагичен. Но каквото - такова. Важно ми беше, че отиде въобще, защото напоследък никъде не иска да се явява. Май му писна да ходи по изпити, а тепърва колко много му предстоят Rolling Eyes .

# 581
  • София
Браво за смелостта, Лу. Дано в новото се чувства на мястото си и попадне на Учители. Спомням си, колко искаше тази паралелка... Продължава ли с немския?
Кали, като видях в Туитър как пише харвардския възпитаник на английски... Няма да коментирам другите му "компетенции"...

# 582
  • София

Изтървах 2 страници, но честито на всички рожденици, които съм пропуснала!
Моливе, за онези, които не туитват - моля, задоволи любопитството ми... Wink

И накрая малка част от малка муцунка.

Горкото. Първо го заведоха на гости на баба... а после най-вероломно го изкъпаха!

# 583
  • на Мелмак
Благодаря, момичета! Grinning

Десем, Светла се казвам Wink

# 584
Desem, здрава и уверена в себе си да расте порасналата ви рибка! Късмет и весели дни!
etty_75, здраве и осъществени цели ти желая!
lulumba, надявам се, че детето е намерило своето място и оттук-нататък ще се чувства спокоен и правилно оценен!
Ние закарахме децата и сега продължаваме да се борим с купищата въпросителни за следващите дни!

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 10:27 от marini

Общи условия

Активация на акаунт