Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 898
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 350
Моята книжка от Розали я няма.
Играя само в София Мел и в Рафаело с бележка за 5 лв. Чудя се да взема ли още една! Сякаш в предната игра доста хора се похвалиха, за сметка на играта с бонбоните Фереро Роше.
Имаше и игра с рецепти май на "Аз жената", но се помотвам и се чудя дали да се включа. Може да пратя 2-3. Те всички игри май са докрая на февруари.

# 1 351
И аз днес получих часовника от Нивеа.Много ми харесва!🤍🤍🤍

# 1 352
Някой пази ли списъка на Розали ?

# 1 353
https://www.omv.bg/bg-bg/filling-stations/tekushchi-promotzii/mastercard
с 4 бележки ме няма в омв нещо почнах да свиквам как в нищо и никъде не ми върви май ще се преорентирам към друго хоби носещо ми по-малко нерви.

# 1 354
  • София
Някой пази ли списъка на Розали ?

# 1 355
https://www.omv.bg/bg-bg/filling-stations/tekushchi-promotzii/mastercard
с 4 бележки ме няма в омв нещо почнах да свиквам как в нищо и никъде не ми върви май ще се преорентирам към друго хоби носещо ми по-малко нерви.
Мен ме няма с 15 бележки в омв...

# 1 356
Има ли игра в момента с подарък смарт-часовник? Не знам какво ми прещрака тези дни, че искам такъв и се сетих, че може да си пробвам  късмета.

# 1 357
Онзи ден и аз ходих до дм с идеята да взема Либрес и да участвам в играта със скреч карта, ама вече свършили.... Голяма излагация този път. Как за 3 дни свършили?!??! Иначе да се похваля с маска за тест и ваучер от Озон Heart Eyes
Честито! Към колко е спечелен?
Сутринта, 6 и нещо
Много странно обаче на всеки код, който се опитам да въведа в КК(и от бутилка и от кен) ми дава невалиден...

# 1 358
Ние нямаме ОМВ при нас, но с 1 бележка си се надявах Simple Smile
На Биогая се включих, но не виждам разделение по седмици. Не се намерих и там. И в Куинс ме няма, въпреки че е за двама почивката Simple Smile

# 1 359
Някой случайно да разполага с код за намаление за Хиполенд?

# 1 360
И моя часовник от нивеа дойде днес.Също и на ММ ваучера от куинс дойде, много са бързи.Иначе се включих в рафаело,а в киндер не мога да кача бележка,но видях че не е само при мен,пак ще пробвам тези дни.

# 1 361
  • София
Някой питаше за игра за кучешка храна, има в инстаграм на Essential foods.

Напоследък такава липса на късмет и в живота ме гони и от игрите от никъде нищо, а играх в десетки в инстаграм. С покупка участвам в Рафаело за голямата, в Престиж, Куинс и Пингуи. Харесват ми наградите на Боровец, но хич не обичам такива бисквити, така че май ще пропусна.
Ще се пробвам пак в София мел, засега ми отхвърлиха една рецепта.

# 1 362
Miss_charm, благодаря!

# 1 363
И аз си получих часовника от Нивеа, но моят е сив. За което се радвам Grinning

# 1 364
И мен ме няма в ОМВ с четири бележки ..

Общи условия

Активация на акаунт