Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 79 821
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде там
И днес имало рожденичка.
Стефани Монакска става на 57 години.

# 16
Чудесна е Елизабет. Февруари е специален месец - 70 годишен юбилей.

Датската принцеса не беше ли родена предишен месец, имам чувството, че вече 3 месец прави кампания за рождения си ден. Доста се вълнува явно и иска да привлече внимание - фотосесии, книги, портрети, интервюта. То Кралицата е празнувала по-скромно 50годишнината си.

# 17
Ооо, Стефани...честита да е!
Много интересна и екстравагантна личност за протоколните кралски вкусове. По- късно ще потърся снимки от младините й, има интересни работи (;

# 18
Софи е в Мерибел(Франция) за шампионата по снежни спортове между службите.

# 19
  • София
Вчерашната рожденичка и снахата, много хубава (стара) снимка

# 20
Ооо, Стефани...честита да е!
Много интересна и екстравагантна личност за протоколните кралски вкусове. По- късно ще потърся снимки от младините й, има интересни работи (;

Да. Луда глава е тя. Не е красива, но има нещо магнетично в нея, винаги е изпъквала.

Беатрикс е много достолепна, остарява чудесно. Двете с Маргрете са изключително царствени.
Не знам кой отбеляза много уместно, че три от внучките страшно приличат на нея: Амалия, Ариане и Елоиз.

# 21
Да, изпъквала е Стефани, за разлика от сега. И не говоря само за бръчките, които са си нещо естествено. Просто я няма харизмата.

# 22
  • София
Оооо, Стефани беше много скандална на младини. Харесвах я, беше си хубаво момиче.

Мдаааа, Мери е виновна, че има чествания за годишнината ѝ, сигурна съм, че цяла година ги е замисляла...

# 23
И аз я помня като красавица Стефани, че и като бунтарка се изживяваше Simple Smile

Мери ще вземе да ми стане любимка, поне гледаме хубави снимки в темата покрай нея.

# 24
  • София
Хахахаха, подарили са ѝ (на Мери) панталонки за участие в Royal Run.
Има и накратко какво е казала
https://ugeavisen-dk.translate.goog/kolding/artikel/se-det-store … mp;_x_tr_pto=wapp

# 25
Историята на Мери и Фреди наистина е като романтичен филм. Жената е хубава, има хубаво и пропорционално тяло, страхотна и изправена стойка, начетена е и е успяла да се впише с лекота в новата си роля. Хората я обичат. Свекърва ѝ също я обожава. Като млада бих казала, че е била грозното патенце, но то и други придошли роялки са били така, та  от части бих отдала външния вид преди 15-20г по-скоро на модата тогава. В момента за мен тя е безупречна! Нищо чудно, че Датската корона почитат юбилея ѝ толкова тържествено.

# 26
От няколко дни Иг е пълен със снимки и клипове по повод юбилея на кралицата.

Последното видео на крал Джордж, който я придружава на летището.
https://www.instagram.com/reel/CZZXAD7JIQh/?utm_medium=copy_link

Грейс К

# 27
Eто малко снимки от бунтарските младини на днешната рожденичка:

Спрягана е за гадже на Роб Лоу, който много я харесвал:

Бягала е от дома с циркова трупа, защото се влюбила в дресьора на слонове. Но накрая се оженила за един от акробатите:

https://www.insider.com/princess-stephanie-of-monaco-grace-kelly … ter-circus-2021-8

Първият и брак, също много скандален, е с охранителя и - Даниел Дюкрюе.

Доколкото помня, тя се жени вече бременна със сина си Луи.

Голяма лудетина е, като повечето изцепки се твърди, че се дължат на травмата от смъртта на майка й, с която е била по време на фаталното пътуване.

# 28
  • София
Виктория продължава да се мързеливи, открива дигитално Swedish Health & Wellness focus week

Много добре изглежда.

# 29
Стефани не е ли имала музикална кариера?
Една от любимите ми нейни снимки, не знам заради перлите ли е или ръкавиците ...🤣

Общи условия

Активация на акаунт