Звездни компромати - Февруари'22

• 296 760
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 070
Много ми е противна напоследък Адел, прилича на лелка.

# 2 071

Злобна при това

# 2 072
  • софия
Таня Илиева
Скрит текст:
Бойчето Кръстанов
Скрит текст:

# 2 073
  • в 1001-та нощ
Какво е искал да каже лирическият герой?!?!?  Sad  Rolling Eyes

# 2 074
  • София

Злобна при това
Сякаш като беше дебеличка беше по миловидна,знам ли? Сега ми бие на злобарка

# 2 075
Е, то от глад озлобяваш.
Вижте В.Бекъм.

# 2 076
  Камериерката не еминала още?Rolling Eyes

# 2 077

Ако е за Таня Илиева, според мен казва: "Тежка вечер беше, така да не ми става, но няма как, трябва да ходя на работа." Simple Smile
   Надявам се да избере ниските бежови чехлички за този тоалет, но ме загриза един въпрос... Да не са излезли пак на мода тези островърхи сребърни обувки, като на Пепеляшка? Имам едни отпреди доста години (същите), много си ги харесвам, но ми се струват демоде... Моля, свирнете, ако са модерни, да ги изровя!
   (А Таня Илиева всякак е сладка Simple Smile )

# 2 078
Момичета, какви права държеше Александър Сано? Скоро се обсъждаше в темата, но не откривам поста.

# 2 079
На мен Адел винаги ми е приличала на лелка. Дори когато беше на 21 години.

Скрит текст:

# 2 080
Бланкет Джексън днес става на 20 г. Брат му е споделил стори да го поздрави за рождения му ден.
Скрит текст:

Шайло е хубавичка, но на мен Анджелина и майка й повече ми харесват. Уникални красавици. Blush

# 2 081
Адел никога не съм я харесвала. Излъчването й ми е било винаги неприятно. Музиката също не й харесвам.

# 2 082
Адел като пълничка наистина беше по симпатична, сега  поизгуби чара си ,вече не се отличава с нищо от другите и колежки (като разбра  се не оспорвам нейните гласови заложби)

Показа ми се и поредната  малумна статия в Фейсбук за Гани,която качвала на стори  как новия  Клетник   и подарил бебешки дрешки за новородено , и това било видиш ли най специалния подарък който е получавала.Май наистина тия записи който бившия  и пусна, че ще си прати детето  еди къде си , и ще си роди набързо друго ще се окажат вярни.Само дето с детенцето и Давид не и се получи,  и баща му бързо взе мерки .Все повече се радвам за него ,с такава майка е срам  и позор.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 22:22 от *Аня*

# 2 083
Кобилкина БАя се е заиграла с фотошопа.
Скрит текст:

# 2 084
Бритни със сделка за $15млн за книга, разказваща за драмата й с попечителството.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт