Звездни компромати - Февруари'22

• 294 904
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 495
Може да пресъздават украинската й кухня Thinking
И кризата за чорапогащи през 80-те, когато нямаше и ги носихме да им захващат бримките. Ама само видимите бримки. Ако е като тази - на дупето, не се занимавахме.
Ето това е автентично пресъздаване с внимание към детайла. 😉

Не ти трябва. Не са много фенове на къпането.
Верно ли?! Пу! Язък! Да не го праща тогава.

# 496
и да включиш косачката малко по тимберицата му.

# 497
Това пък откъде го разбрахте за къпането Joy

# 498
Имаше една статия, че не къпят децата с дни, а да ги избършат с мокра кърпа е достатъчно.
Чакай да видя дали ще намеря нещо.

https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/108771-mila-kunis-i-ashtan-kac … mrasotiya-po-tyah

# 499
  • Down south
Наистина ли Мила Кунис е на снимката?
Кухнята прилича на бг кухня.
Дясната вратичка е провиснала.
Абе, каква е тая кухня ?!?!?!
Прилича на монтирана Мила Кунис в тази кухня или кухнята, монирана към нея.
Изглежда, че това са част от кухните в две от къщите им

Скрит текст:

Скрит текст:

# 500
Тина на 47 и 74 години.
Скрит текст:

Уникална !!

# 501
  • До морето
Мила съм я гледала в едно риалити за ремонти и обзавеждане. Правеше изненада на родителите си, които си живеят в същия апартамент, в който са се нанесли като са дошли от Украйна. Не искали тя да им купува нов дом, затова тя реши да им прави основен ремонт на апартамента. Не знам дали точно това е от там, но със сигурност беше много, много скромно жилище.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 23:00 от Boho chic

# 502
Не мисля че кухнята е чак толкова зле. Доста подобни кухни имат мнозинството от хората.

# 503
  • София
...
 Изпитвам желание да му сваля дрипите, да го напъхам в банята и да го къпя, да го къпя...
... и да му переш гащите и чорапите.
Аз искам само кемпера му. Sunglasses

# 504
Вие сериозно ли мислите, че това е кухнята на Мил? Не виждате ли, че цялата снимка е много ретро. Има някакъв смисъл явно, но така извадена от контекста, не става ясно какъв.

# 505
Най-вероятно е от някаква фотосесия

# 506
  • Down south
Не мисля че кухнята е чак толкова зле. Доста подобни кухни имат мнозинството от хората.
В Украйна или в САЩ.
Стандартите са различни, а тя, ако не греша,  се е преместила, когато е била малка.

По повод това, че много-много не си къпят децата, имаше много приятни техни клипчета, с които отговаряха на това твърдение. Вероятно още ги има.
Двамата са от звездите, които имат чувство за хумор или поне така изглежда.

Дженифър Лопез и Малума, изпълняват темата от новия филм  'Marry Me'
Скрит текст:

и от по-рано през деня, като гости на популярно дневно шоу. Изцяло в "змийска" кожа

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 00:08 от Daylily

# 507
Тези, които си правят "космически" и "подводни" сесии, дали притежават космоса и океана? Stuck Out Tongue
Мила е яко обработена на тази снимка. Свалили са й едни 20 години (освен, ако снимката не е стара). Фотосесията е ясна - СССР полъх. Wink

# 508
Аз смятам, че това е снимка от роля на Мила. И то преди доста години.
Тяхната кухня е втората снимка, които някой показа.Аштън онзи ден показа клипче как се шегува с Мила, че тайно си приготвя напитка, а са  си обещали да не пият, нещо подобно.
Наистина имат голямо чувство за хумор и двамата. Имаше клипче как обсъждат жълта медия в която пише, че са разделени и тя му взима децата и куп глупости.

# 509
И Мила е с ново лице кат нашите звЕзди. Е, по тези географски ширини така се разкрасяват жените с по някой повече лев в джЕба!

Общи условия

Активация на акаунт