Звездни компромати - Февруари'22

• 294 362
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 420
Тоцка си лудее на нейната писта и ич не ѝ дреме, че не сме ѝ одобрили обувките с жувки и мазната коса. Да ѝ завиди човек на непукизма. Поради възрастови промени, от скоро и аз съм така. Чат пат съм с червило по зъбите, понякога едно око гримирано, друго не, ама все гледам косата да е измита поне.

# 421
  • Бургас
Понякога ми се иска тези за тези парцали да има отделна тема!

# 422
  • Rock & Roll feeling ...
Тоцка Койотова, колкото и да ми е неприятна с нейните напъни и най-вече смешна и нелепа, честно да си кажа, това, че има семейство и си развива живота в тези посока, намирам нещо симпатично.
Ето за пример, тази парцалеса Джугани... какъв противен човек. Гологъзене, чекене, кой искал да спи с нея... Отвратителна личност, която дори не е способна собственото си дете да обича пълноценно.
Явно се умаря и от собствените си лъжи, защото в едно гостуване при Цитиридката съвсем открито признава, че не е кърмила, за да не развали гърдите си. Отвратителна жена. Има 2000 корекции, толкова ли не може да си храни детето и да си направи после, ако трябва 2001 корекция  да ги оправи, като толкова се развалят от кърменето?!
Противна жена, честно казано всяка глупост и суета мога да отмина, но това с отношението към детето ... като я видя и ми идва да я плювна както казваше навремето Златка за Алисия Grinning

# 423
Бившият на Мегън Фокс очаква дете от друга жена. За него е 5то дете
Скрит текст:

# 424
  • Варна
Ако Тоца беше употребила думата определено още веднъж, определенощеше да ѝ е за първи път. 🤪 Ужасни обувки и как веднъж не им намери подходящ тоалет и цвят.

# 425
Хънтър Шафър на мен ми е много интересна, но няма особени актьорски качества. Просто самата ѝ личност е интересна. Ако не знаех, че е родена момче, едва ли бих допуснала, че е момче. На моменти само леко се долавя в излъчването ѝ момчешкото. Иначе маниерите, говоренето са изцяло женски. Аз съм от големите фенове на Euphoria. Тези дни се говори, че май са гаджета с Доминик Файк, който също участва в сериала

# 426
  • Варна
Джей Ло промотира новия си филм загърната с някакъв юрган 😆. На втората снимка най-накрая забелязвам признаци на остаряване. Не е чак толкова глоу, както в рекламите на козметиката си:
Скрит текст:

# 427
Абе баш си е на годините жената, но от наща камбанария я виждаме все излъскана, филтрирана и по снимки. Разбира се, като жена с възможности пак си се поддържа, но на мен си ми изглежда точно като на 50 годишна поддържана жена. На някакви папарашки снимки е бяха хванали по-неглиже. Ами мерси за проскубаното кукуригу, дебелия дирник и късите крака. Айде последните две може да са им национална слабост. Косата пък вечно с екстеншъни, а на живо кой знае още какво ще е. Но определено по снимки и реклами изглежда много добре. Не може да се отрече.  Винаги най са ми харесвали кичурите ѝ. Колкото и да съм обеснявала на фризьори и колористи, един не ме направи така. Явно си е талант и там.

# 428
Момичета, ресторантът в Дубай се казва CÉ LA VI. Не е грешка на Тоци. Самото име е написано неправилно.
За мен Гага си е мъж. Имаше такива слухове, че е със сменен пол. Всеки път когато я видя, ми се струва, че наистина е била мъж 😀

# 429
Певицата LP, която всъщност е родена като Лаура, все повече се приближава до така желаната мъжка визия.
И преди я имаше татуировката на кораб, но като че ли не беше толкова плоска. Май си е премахнала гърдите.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 430
Антония и съпруг са типични представители на нуво-риш - каква класа, стил, премереност и съобразителност очаквате от тях?!…  смешници!
Тук никой не би ги взел на сериозно в бизнес средите… Дубай е правилното място за показност, но пък там издишат - това не е Бг с 500€ доход/месец.

# 431
  • До морето
Абе баш си е на годините жената, но от наща камбанария я виждаме все излъскана, филтрирана и по снимки. Разбира се, като жена с възможности пак си се поддържа, но на мен си ми изглежда точно като на 50 годишна поддържана жена. На някакви папарашки снимки е бяха хванали по-неглиже. Ами мерси за проскубаното кукуригу, дебелия дирник и късите крака. Айде последните две може да са им национална слабост. Косата пък вечно с екстеншъни, а на живо кой знае още какво ще е. Но определено по снимки и реклами изглежда много добре. Не може да се отрече.  Винаги най са ми харесвали кичурите ѝ. Колкото и да съм обеснявала на фризьори и колористи, един не ме направи така. Явно си е талант и там.

Така ами! Също така е грозна, глупава и нито може да пее, нито да танцува, камо ли да играе във филми!!!! А в колко университета е учила?! А Мис България била ли е???? Питам!!!!
Я, Тоци колко е слаба и дългокрака, А ДОРИ НЕ ТРЕНИРА!!!!!! Във фитнес не е стъпвала и за екстеншъни не е чувала. Абсолютно си обикаля света с нейната си собствена опърпана, леко омазнена коса.
 Освен това, да ме прощават децата й на Джей Ло, ама нито са най-руси, нито са най-бели! За ферари рожденнните дни и пелените от сух лед да не почвам......

# 432
Бившият на Мегън Фокс очаква дете от друга жена. За него е 5то дете
Скрит текст:

# 433
Антония и съпруг са типични представители на нуво-риш - каква класа, стил, премереност и съобразителност очаквате от тях?!…  смешници!
Тук никой не би ги взел на сериозно в бизнес средите… Дубай е правилното място за показност, но пък там издишат - това не е Бг с 500€ доход/месец.

Абебти сериозно ли мислиш,че дохода им е 500 €?Айде малко по - сериозно

# 434
Тя имаше предввид, че не могат да впечатлят местните бизнесмени и жители.
Най-много БГ масовката.

Общи условия

Активация на акаунт