Звездни компромати - Февруари'22

• 294 317
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 540
Кралица?

Е, не!!!

# 541
Лизо
Скрит текст:
Алесандра
Скрит текст:
Ким
Скрит текст:
Бритни
Скрит текст:

И един поздрав с Деми Ловато от сватбата на Парис

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 12:41 от Джуфка_Петкова

# 542
Антония има жестока нужда от добър ПР. Но не тип Евгени Минчев, а бизнес ПР.
Та една Мара отварачката се презентира по-добре.

Бритни с перманентен грим ли е? Винаги изглежда като пияница-макмурлийка след силен дъжд.

# 543
За момент тази фотосесия на LP ми напомни за наш Кристиян Костов.
Скрит текст:
Последните години и той се впусна в "актуалните тенденции". То бяха боядисани дълги коси, грим, бижута, рокли, аксесоари...

Този Криястиян е доста антипатичен. Беше наскоро в Нова тв и от “опита” си на 21 годишен обясняваше кой какво трябва да мисли за пандемията. Дали семейството му е богато и го бутат на сцената? Защото е странно в БГ това момче да е интересно на публиката по естествен начин.

По повод смяната на пола - имаше документален филм, в който обясняваха как скандинавските страни са били много либерални към стартирането на хормонална терапия още в ранна тийнеджърска възраст, уж за да е по-лесна транзакцията и да предоствратят самоубийствата в по-късна възраст. След години проучвания се оказва, че всъщност не само, че не са намалели самоубийствата, но и голяма част от тези, които са си сменили пола, са съжалявали и съдят държавата и психолозите и лекарите. Разбира се, не се знае дали е нямало и след години да искат да си сменят пола, но самият факт, че го правят в една неосъзната възраст, вероятно засилва неувереността.

Според мен Алекс Петканова е пак временно скарана с мъжо си. Трудна работа е бракът като се ожениш в Биг Брадър, а имате различни виждания за нещата в живота. Алекс ми е симпатична - мислех, че има по-малко комплекси и е по-малко куха, но ми харесва жизнерадостността й, а и добре седи на екран - напомня ми на италиянските модели водещи.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 13:03 от Linda*kiss

# 544
Все едно става дума за английския кралски двор- кралици, дами....А всъщност става дума за парцалани.....😆

# 545
  • Sofia
Тя си ги е избрала,а уж било изненада в леглото 😁
Скрит текст:

За какво е малката отвертка вътре?

# 546
  • в 1001-та нощ
Криворазбраното щастие ...

Демонстрация на ценностната й система ...

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно ...

# 547
  • София
Лизо
Скрит текст:
Алесандра
Скрит текст:
Какъв транзишън между двете персони. Joy
От няколко етажа сланина до кльощаво увиснало дупе. Няма да се извинявам на първата за думите си. И аз не съм слаба, но няма да ме видите с подобни фотоси.

# 548
Антония не е лошо да се смири малко. Тая показност е направо отратителна на фона на пандемията на гърба на която забогатяха.
Щастието обича тишината е много далеч от нея.

# 549
Синди Крауфорд…по мое мнение е най-красивия супермодел от 90те ❤
Скрит текст:

# 550
Жената си е снимала гривните с все кутиите и касовата бележка, на касата, баш за да затвори устите на завистници, като нас! Ментета ли... на ви, щуроцветни глиганки! 🤣
Този завит пирон (оригинал, менте, все тая), не е ли вече супер банален? Изненадана съм, че жени с пари още му налитат. 🤔

# 551
Отвертката е за една от гривните - има винтчета на нея.

# 552
Тя Тоца пари има и явно това е акцента. Но другите неща, които не може да си купи с пари, много явно и куцат.Такова демонстративно навиране на стандарт е характерно за по-елементарните и простоустроени персони, по мои наблюдения.

# 553
  • Sofia
Толкова е грозна,че честно ви казвам,ако ми подарят подобна,не бих я носила 🙄

Имам позната с обеци,пръстен и гривна от модела с извития пирон от преди 3-4год.
Има едно златарско ателие в Сф и там се предлагат на достъпни цени тези “уникати”

# 554
Тоца като беше с руснака пак голямо фукане беше, кожи, екскурзии. Знаем кок свърши всичко, но тя толкова си може.

Общи условия

Активация на акаунт