Звездни компромати - Февруари'22

• 297 042
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 920
Обаче във фейса вече обикаля под надслов *бг мама винаги знае* една цитирана тук клюка с десетгодишна давност. Ама сега май ще се окаже, че е факт. Аз като видях и направо се ококорих.
За едно вече пораснало десетина годишно детенце кой му е таткото.

# 1 921
Нищо интимно не виждам в бележката на Бакърджиев. Той е вечно червен на екран, рязък и не ми допада
Жената на Звезди ми е мега противна! Огромно самочувствие и претенция, а е под нулата като талант
Някой с инстаграм ще провери ли Венета дали е пуснала снимка със софра?! Тия дни нейния Патрик има РД и очаквам снимка на софра Bowtie

# 1 922
  • Варна
Бакърджиев ми прилича на някакво земноводно - гущер, хамелеон, абе рептил.

# 1 923
Жан Люк Брюнел , шеф на модна агенция и пръв приятел на Джефри Епстийн беше арестуван в Париж по обвиненения за изнасилване и трафик на хора, че е доставял млади непълнолетни момичета на Епстийн и приятелите му чрез кастингите за модели и тн. И "О;каква изненада", новината от днес е , че се е "самоубил" в затворническата си килия. Познато, а? Joy
https://www.thedailybeast.com/epsteins-alleged-pimp-jean-luc-bru … nd-hanged-in-cell
Както и Епстийн го самоубиха, така и този. Много старателно искат тези хора да замълчат завинаги, защото знаят прекалено много и ако проговорят много политици и знакови фигури ще изгорят. Даже се е "самоубил" по същия начин като Епстийн, с навързани чаршафи. Rolling Eyes Само ме удивлява колко са дълги пипалата на поръчителите. Едното "самоубийство" става в Америка, другото във Франция.  Между другото спрягат Клинтън за поръчител. Той също е бил чест гост на Епстийн. Хората коментират как вече дори не им пука колко очевидно изглежда всичко и дори не се опитват да го прикриват. Още се чудя на Максуеъл как й се размина "самоубийството", но мисля, че има време....

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 19:40 от daizy_g

# 1 924
Самите затворници рядко оставят такива като горецитираните живи. Там няма значение дали си известен или не.

# 1 925
Самите затворници рядко оставят такива като горецитираните живи. Там няма значение дали си известен или не.

Този боклук не е осъден, та не ще да са затворници. Ясно е.

# 1 926
Той не е осъден, това е преди делото. Ясно е защо е :"самоубит" за да не се разприказва. Сега ясно ли е защо Принц Андрю плати извънсъдебно, защото ако стигне до съда може и него да го "самоубият' предварително и дори може и да няма лукса да стигне до излежаване на присъда.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 19:51 от daizy_g

# 1 927
Епщайн и Уаистийн са като девици пред Питър Нийгард( канадски моден магнат от 80-те и 90-те), който е изнасилвал де що е жена(малолетни, немалолетни,известни, не известни, абе всичко което му е харесало) на своя остров, та даже карал която от жертвите забременее ги е водел за аборт в китайска клиника, вземали стволовите клетки, преработвали ги и той си ги е инжектирал за.........вечна младост и полова мощ. 🤯

# 1 928
Ирина Шейк
Скрит текст:

Мила Йовович и съпруг
Скрит текст:

Не знам разгледахте ли ревюто от седмицата на модата в Ню Йорк, но всичко е овър сайз, развисено, набухнало, набъбнало...Човекът като мравка пред мащаба на одеждите си.

# 1 929
  • София
Бекъм и Харпър
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Бийбър
Скрит текст:
Мегън Фокс и гадже
Скрит текст:
Мелани Грифит
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Лили Алън
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:
Майли
Скрит текст:
Парис Джаксън
Скрит текст:

# 1 930
Малко ми идват прекалено тези целувки по устните (Бекъм и Харпър)

# 1 931
  • Rock & Roll feeling ...
Ми може Гергана да е и братовчедка. Може и съседка да и е.
И аз не виждам инфо, но не изключвам хората да искат да не се афишират.

sigma, работя в телевизия, познаваме се. Толкова пък да е скришен един развод!
В телевизия е едно, в неговата телевизия е друго...

# 1 932
Значи това представлявало новото предаване на Натали. Учат я как се играят игрички, а тя се хили като ряпа в небрано лозе. Не знаех, че има и диалект горката - "тва мънЕчкото ли".

https://www.instagram.com/tv/CaK-mhElUn6/?utm_medium=copy_link

# 1 933
  • София
Летящ Кактус, в смисъл? Откъде знаеш, че не работя в "неговата" телевизия? А и всички се познаваме, няма такова разделение кой в коя телевизия е. Най-близките ми приятели са в друга телевизия.

# 1 934
Никой ли не гледа “Ергентът” по бтв?
Ще има много компромати ми се струва 😂
Как няма Теа да се премести при Наум в Турция, докато течеше записа на предаването 😂

Общи условия

Активация на акаунт