Звездни компромати - Февруари'22

• 293 970
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 430
Обаче як перчем си е присадил Месечков. Преди нямаше такива букли буйни, ама явно покрай д-р Денков са пораснали.
Скрит текст:
.

# 2 431
Eееее, Дора Мотора ще блесне с речник. Grinning
Със сигурност ще има материал за гледане и обсъждане в това интервю.

# 2 432
  • До морето
Егати двойката - ДОКТОР Денков и ДОРА
😂😂😂😂
Дора няма ли си некоя титличка да си сложи отпред???

# 2 433
Сашо Кадиев не само, че не е некадърен, ами е много по-талантлив от прехвалената си майка.

Колкото до тандема им с Десислава Стоянова - мисля че трябва да ги изучават някъде тези двамата. Това са единствените двама души, които повече от 10 години, всяка божа сутрин водят предаване заедно и нямат грам химия и взаимодействие по между си. Никакви подадени реплики, никакво "усещане", прекъсват се, мисълта им в 99% тече в различни посоки. Като добавим и строснатия, набурсучен, даскалски стил на говорене на Стоянова, което пък прави Кадиев да изглежда още по-голям инфантил отколкото по принцип е......Приличат на хора хванати случайно на улицата преди 15 минути.
 Цялото това нещо прави предаването им негледаемо, което е жалко, защото като идея, гости и теми е много по-добре от конкуренцията.
Дори в кокошарника на Гала успяват да се стиковат след няколко ефира и има усещане за екип. При тия двамата -ц!

Точно, но ефектът според мен е симпатично комичен.

# 2 434
Егати двойката - ДОКТОР Денков и ДОРА
😂😂😂😂
Дора няма ли си некоя титличка да си сложи отпред???
Е тя титла си има Мотора, само че е отзад 🤣

На запад е нормално да си сложиш доктор пред името си, дори и когато си доцент, тъй като е докторска степен пак се представят доктор ХХХ, дори жените им се представят г-жа доктор ХХХ. Демек жената на доктора. На мен не ми прави лошо впечатление това. Ако си станал доцент по икономика в Германия или Швейцария или доцент по медицина не е шега работа и е повод за гордост според мен. Друг е въпросът, че нашият тук коментиран доктор Чичовото или по- коректно доктор Мамин с втората му жена, известна предимно с бройките си са направо трагикомични герои.

# 2 435
Като в офиса да псуваш пред всички шефа си... и дори пак не е като да го правиш по телевизията с даден ти ефир. Гафове винаги има, ясно е, че има човешко обяснение за тях, но пак да кажа, че не може да го сравняваме с псуването на маските от репортера. Дори да не е псувня, подобно "изказване" в ефир по време на реч на министър-председател, обезателно ще бъде санкционирано. Има и официално писмо вече от премиерските PR-ри към телевизията, а СЕМ даже не ги броя.

Сашко нито е обидил кауза, нито е казал нещо расистко, нито е по-зле, защото било по време на реч на мин. председателя. Какво като е мин председателят? Да не сме в Северна Корея или Русия? Даже да не харесвам Сашко, пак не мисля, че е редно да бъде порицаван по-остро, ако само това е аргументът.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 22:40 от Linda*kiss

# 2 436
Месечков и жена ги помислих за Найденов и Джугани. 😂

Сега го загледах по снимките, той си набоцкал по-големи джуки от жена му. Абсурдно ми е това за нъж.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 22:27 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 2 437
Две деца набързо сътвори Месечков. Тя го води за носа, защото парите идват от нейния бизнес. Защо точно с него реши да ги харчи, само тя си знае

# 2 438
Може пък и да не е гей Месечков. Имам такъв познат, танцьор, малко женствен, беше смотльо преди, но сега върти гаджета - момичета.

Тоя д-р  Денков дали го бива в работата или само е позьор?

# 2 439
  • София
Кои са тези двойки
да не са от музикалните формати?
Двойка номер 1?
Скрит текст:

Двойка номер 2?
Скрит текст:

и за тези които модата е начин на живот
last year's season Гучи
Скрит текст:

Скрит текст:
Колкото до тандема им с Десислава Стоянова - мисля че трябва да ги изучават някъде тези двамата. Това са единствените двама души, които повече от 10 години, всяка божа сутрин водят предаване заедно

Сашо каза, че е от 7 години на ефир с Деси.
Отначало Деси беше сама като конкуренция на Гала по Нова.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 23:54 от lite16

# 2 440
  • Пловдив
Месечков е гей или поне би. Мой познат имаше връзка с него преди години.

# 2 441
  • София
Шон Пен е в Украйна и снима документален филм.

# 2 442
Месечков е гей или поне би. Мой познат имаше връзка с него преди години.

Hands Plus1 Той дори беше обявил публично ориентацията си.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 07:18 от SSll

# 2 443
rady_plovdiv, не е нейна. На хората с пари им трябва съдружник, който разбира от това, за да върви бизнеса им, иначе е имала туроператорска фирма за екскурзии, доста далече от професията й.
Скрит текст:
Ясно, благодаря Simple Smile
Просто останах с друго впечатление,  тъй като чух Месечков да казва, че помага във фирмата на жена си … сега покрай Ковид-а.

# 2 444
Сигурно вече е забравено, но по време на един биг брадър Иво Аръков говори за Месечков и гаджето му политик. След това Антон Стефанов потвърди, че става дума за евродепутат от ГЕРБ. Сетих се за него вчера, понеже го мернах (евродепутатът) по някоя от телевизиите да коментира Русия-Украйна.
Така че Месечков може да е на "променлив ток", но определено не и на "прав".

Общи условия

Активация на акаунт