Любители на кучета - 126

• 31 555
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • Bарна, морето, сините вълни
И ние къпем около 2 пъти в годината Ерос. И лятото се кисне сам на езерото.
Дори скоро бяхме на езерото в един мразовит ден и се накисна до корема. Притесних се да не изстине, но не е чак толкова кекав.

И на мен лапите ми миришат на снакс, който пък си смърди на потни чорапи. 😃 Еро много обича да ляга на леглото и да си бутва лапите право в лицето ми.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 13:50 от DespicableMe

# 451
Къпя го през 1-2-3 месеца, както дойде. Крака от вътрешната страна плюс корем, когато е кално навън. Не мирише, само лапундрите му миришат на крачета. Дъхът му миришеше, само докато бяхме на Акана. Косми има повече напоследък, явно започва пролетният космопад. С Фурминатора сваляме един плик с козина, но процедурата си поскубва и предпочитам ММ да се занимава с тази дейност.

# 452
  • под тепетата
Естелка, и аз познавам едно ваймаранерче Грей!
Деспи, и малчо усмихнат като кака си Монка Smile
Е, то като е кално вън , си е половин баня миенето, но това не го броя.

# 453
Здравейте ❤

# 454
Накарахте ме специално да му подуша лапите на Фют. Миришат, ама на хубаво от кърпичките, които ползвах тази сутрин. То пък едни лапи, колкото монета от две евро. Joy
Показвам кърпичките, много ни харесват и са бюджетни.

Той си знае ритуала, като ме види да вадя такава, ляга по гръб и изпружва крака. При нас кал няма, но ако вали хубаво се намокря и следва сушене. После козината му е много мекичка от дъждовната вода. Сутрин като се навре в треволяка пак е мокър до ушите. Снощи ММ го разхожда и каза, че не искал да се отзове на команда "ела тук" Продължил сам и се скрил зад дърво. След няколко минутки Айк се огледал и като не го видял хукнал напред като изтърван и чак го подминал. Като го извикал скоростно се върнал и буквално скочил в ръцете му. Тази сутрин на разходката с мен тичаше в кръг или напред и спира да ме изчаква. Много е смешен и сладък едновремено. Heart Eyes

# 455
# 456
  • Sofia
И аз заради вас мирисах лапи 😂😂😂
На мен ми миришат на луканка, както и самия Чоки (личи си, че не съм закусвала 😜)

Днес ги улових с приятелката по игри

# 457
  • под тепетата
Много интересна приятелка има Чоки! Прилича ми на Ози, ако махнеш тигровото.

# 458
  • sofia

Усмивки от Леон. Той мирише на конче.

# 459
  • Sofia
Твърдят, че е смес ретривър и лабрадор, от Озювото не знам да има.

# 460
  • Варна

Усмивки от Леон. Той мирише на конче.

Много ми е на сърцето този красавец, пу пу пу ❤

# 461
  • Пловдив
И на Саско му миришат краката - на миризливи крака.
Да ви покажа хранителните запаси, които са извън пълните кутии с гранули.

# 462
  • sofia
Естела  ❤!
Иланг, вие не само за локдаун сте готови, но и за зомбиапокалипсис! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 463
Еха! Как хубавко са опаковани и подредени. Щастлив е Саско с толкова храна.

Аз днес беснея яко. Сутринта излязохме на дъъъълга разходка, срещнахме едно кученце, потичаха, поиграха. Рила всеки път идваше каъо я извикам. И изведнъж по средата на полето намери цял хляб. Изяде го. Тръгвам аз да си ходя, че дано и кучето дойде. Тя пък взе, че намери втори хляб.... Къде да я гоня. В такива моменти ми иде да седна на зрмята и да ревна от безсилие.
Сега известно време ще ходи само на повод. Наказана!

# 464
  • тук-там
Накарахте ме специално да му подуша лапите на Фют. Миришат, ама на хубаво от кърпичките, които ползвах тази сутрин. То пък едни лапи, колкото монета от две евро. Joy
Показвам кърпичките, много ни харесват и са бюджетни.

Той си знае ритуала, като ме види да вадя такава, ляга по гръб и изпружва крака. При нас кал няма, но ако вали хубаво се намокря и следва сушене. После козината му е много мекичка от дъждовната вода. Сутрин като се навре в треволяка пак е мокър до ушите. Снощи ММ го разхожда и каза, че не искал да се отзове на команда "ела тук" Продължил сам и се скрил зад дърво. След няколко минутки Айк се огледал и като не го видял хукнал напред като изтърван и чак го подминал. Като го извикал скоростно се върнал и буквално скочил в ръцете му. Тази сутрин на разходката с мен тичаше в кръг или напред и спира да ме изчаква. Много е смешен и сладък едновремено. Heart Eyes
И аз ползвам тези кърпичи - велики са! В Сардиния не ги намерих и много ми липсваха.

Общи условия

Активация на акаунт