Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 506
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 150
От сирената - пармезан, горгонзола с маскарпоне, бурата. Ще погледна сосовете за паста как са като състав. Рукола (за центрофугата Smiley). И някакви други неиталиански дреболийки харесах, ще ги видя какви бяха като правя списъка.

# 151
Ако балсамовият оцет е този, който е наличен в 2 вида и в спрей опаковка- да, развива се капачката и може да се пълни пак. Или поне на моите 2 опаковки /купувани преди време/ могат.
Соул, руколата има ли я в брошурата? Не съм я видяла 😁

# 152
Не знам за брошурата, приложението гледах, ще е намалена.

# 153
Нелка може ли още малко инфо за лампата...
Колко кг. Пише че е кристала, на опаковката. 🙂

# 154
Дали предлагат препарат за вълнени дрехи и ако да, хубав ли е?
Много рядко ходя вече в Лидл и ми се отразява супер на доходите. Преди ходех по 2 пъти в седмицата и харчех по 100 лв на седмица, сега съм изхарчила толкова за 2 месеца. Е, може малко да преувеличих, но горе-долу е така. Не си купувам боклуци, без които мога, не пълня хладилника с храна, която да изхвърлям заради изтекъл срок на годност.
Италианската седмица ми е любима, ще има от любимата ми пица - Прошуто и моцарела, препоръчвам. Simple Smile
Да, подкрепям!
А тези пици наистина ли си заслужават двойно по-скъпата цена от постоянно заредените? Струва ми се че имат и повече тесто на илюстрацията вместо продукти.

# 155
  • София
Нелка може ли още малко инфо за лампата...
Колко кг. Пише че е кристала, на опаковката. 🙂
Лампата е на прахосмукачката Wink
Долу на пода, осветява мизерийките. За мен поне е нова екстра, старата ми прахосмукачка няма. Мисля че за солна лампа ме питаш, но не мога да помогна.

# 156
  • In transit
Днес ходих за ликьора от кумкуат, обаче не го намерих. Казаха, че имали проблем с доставките.
Взех от двата вида гръцко сирене -едното с козе мляко и риган, другото в едни пакети по 500г. Някой пробвал ли го е да каже какво да очаквам? Интересува ме на какво оприличавате вкуса му?

Много съм доволна от италианската седмица, ще си заредя от твърдите сирена и бомбичките салами. Не съм гледала в сайта дали има неща, които липсват в електронната фактура.

# 157
Нещо любопитно за долните лампи и защо не е нужно да  харчите пари за тях:
https://6nine.net/2018/01/17/%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8 … 0%B7%D0%BD%D0%B8/

# 158
Всичко е относително. На мен ми харесват и за мен са много добри. Два пъти съм купувала пица от постоянния асортимент (ПА), не ми харесват. Според мен те (от ПА) имат повече тесто и е сбито, като бисквитка, поне на едната (Маргарита) беше точно такова, другата (Моцарела) беше по-добре. На италианските е по-въздушно.

# 159
Благодаря за брошурата.

# 160
  • Пловдив
dolce miele,
Благодаря за отговора! Дано да са от същия вид.
vipp, и аз на същото вино съм се спряла.
Дано да нямат проблеми с доставките! Тъжно е, някак и страшно дори, да видиш как се връщаме в 1997 г.

# 161
Много рядко ходя вече в Лидл и ми се отразява супер на доходите. Преди ходех по 2 пъти в седмицата и харчех по 100 лв на седмица, сега съм изхарчила толкова за 2 месеца. Е, може малко да преувеличих, но горе-долу е така. Не си купувам боклуци, без които мога, не пълня хладилника с храна, която да изхвърлям заради изтекъл срок на годност.
Абсолютно да. Преди оставяхме 1000+ лв/месец в Лидъл. Вече едвам си покривам лентичката с купоните...
Самоограничават си сами асортимента както се вижда, аз съм се дисциплинирала от миналата година да правя същото. Такива странни криви продукти изобщо не експериментирам да купувам. Старая се да пазарувам базови неща, все повече от малки специализирани магазинчета, например мляко и месо. Мезетата сами си правим, доооста добре и мнооого по-евтино. Примерно нямам необходимост да ям грана падано, скаморца и ементал - взимаме качествено сирене и кашкавал. Полуфабрикати съм нулирала почти, с изключение на 2-3 пъти/годишно буквално, по-скоро инцидентно да улесня децата, ако се наложи чак толкова нищо да няма за ядене Simple Smile (макар че си готвят съвсем самостоятелно вече и те).

Многото ходини в ХВП индустрията доста ме превъзпитаха Simple Smile Маркетинговите експерименти ги превъзмогнах.
Та back to the essentials .. и се получава доста cost saving в крайна сметка и на пари, и на опаковки, нежелани Е-та и други добавки... а и на така модерните въглеродни емисии Simple Smile
И не хвърлям храна (със странни вкусове, ей така да опитаме, че изглежда интересно в брошурата)
Предполагам това сте го виждали... И по темата с доставките де...

# 162
Интересни цени в Кипър, особено за внос.

Справят се с кризата хората.

# 163
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Интересни цени в Кипър, особено за внос.

Справят се с кризата хората.
да се радват, че не са причислени към страните от Източна Европа.
това не е справяне  с кризата за сваляне на цени. то е нещо нормално.
ние не сме нормална евро държава.

# 164
Хабибита, стига ревахте от цените, ми хващайте към Дубай Joy

На мицеларната вода се чудя, дали да се запася, ама съставът вероятно ще ме удари в челото Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт