Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 180
  • 745
  •   4
Отговори
# 435

Поръчах си тези и като цяло съм доволна. Само Hipnotic не ми хареса, и то развитието му. Началото му е бадемов ликьор и ми допадна, но после ми изскочи няква странна нотка между мухъл и урина и ми уби всякакви мераци.
Milk chocolat е накъртващо сладка ягода, но учудващо ми хареса.
Oud in the wood- подправки и борова гора.
Дават го унисекс, но за мен си е типично мъжки. Не е лош.
Idols е много готин розов парфюм, сладичък при това.
Bomba силно напомня на Light Blue- свеж, цитрусов, прекрасен за топло време.

# 436
  • София
Тук намерих по-голямо разнообразие на Аристеа...и май на доста добри цени

https://camco.bg/products/parfumi/damski?page=2

# 437
Свършваше ми обедната почивка, когато видях рекламата, и в бързината си избрах тези.

Взех си пратката - 914 This is her не е моя аромат, има някаква нотка, която не ми допада. Не умея да описвам много добре, но на нещо пудрено ми мирише, ванилия е посочена на първо място във Фрагрантика - не я усещам въобще. Иначе е прибран, нежен и ненатрапчив.

Бомбата ми прилича на мъжки парфюм на мен, и е много силна като аромат.

Oud in the wood и Tabak i vanila също не са моите аромати, въобще не ми допадат.

Само Black crystal ми хареса горе-долу.

# 438
  • Варна
Здравейте, бихте ли ми казали парфюмът на Рефан 199 Boss Woman на кой парфюм е имитация. Предполагам е Hugo Boss, но кой точно вариант?
Благодаря Ви.

# 439
Първо, честит празник! 🇧🇬

Днес получих пратка от Гиза, няколко парфюмчета от размяна с мили дами, както и мостричките от Парфен и направо съм в делириум 😃 Цял следобед се пръскам като луда.

От Гиза си поръчах Пищната праскова (спрей), Водка рокс и Диа фем (масла).

Прасковата ми е топ откритието за тази пролет. Преди време получих малко количество от размяна и оттогава не мирясах, докато не си я взех. Супер свежа, на моята кожа не избива нищо твърде сладко или потно, просто е плодов разкош. Пробвала съм и варианта на Заг, не беше лош, но на Гиза е в пъти по-добър определено.

Водка рокс ми е друг любимец - за мен е от тези парфюми, които са по-скоро мъжки, но стоят много секси на жена. Лятото е убиец.

Диа фем - чист и сапунен аромат. Леко ми е обикновен, но може би, защото от нишов бранд като Amouage очаквах повече характер и специфичност. Не е лош де, ще си го разредя и изпръскам.

От размяна получих Chloe на D&P, масла Цветя на любовта и Скандален на Гиза, и Императрицата на Рефан.

Цветя на любовта не е мой. Идва ми доста тежък и с някаква специфична нотка. Женствен е, но е труден, трябва специално настроение и обстановка за този парфюм.

Chloe ми е цветен, простичък и безобиден. Идеален за ежедневието. Сигурно обаче ще ми омръзне преди да изпръскам 90-те мл.

Скандален е мнооого сладък, ама не ванилово сладък. Напоследък обаче съм алергична към такива сладости. Давам му шанс, ще видим как ще се спогодим.

Императрицата е приятен, лека плодова водичка. Не е от имитацията, и оригиналът така леко и ефирно си ухае. Долавям отчетливо диня. Ще си го пазя за горещите дни.

Мострите на Парфен:

Milk Chocolate ме впечатли. За мен е монотонен аромат на шоколад, но не прекалено сладък. Балансиран и приятен. Някой по-нагоре беше писал ягода?! При мен са забравили да сложат ягодите, но и по-добре 😂 Зимен е, та се чудя има ли вече за кога да отстрелям 30 мл.

Afgan Nero е интересен, би ме изкефил много върху мъж, но на себе си не си го представям. Мъжкарее ми прекалено.

Останалите три не знам как да ги опиша, супер безинтересни са ми. Ако Black Crystal трябва да имитира Crystal Noir Versace - за моя нос няма нищо общо.

# 440
Момичета, може ли някой да ми опише ,Velvet Оrchyd
Мисля да го поръчам от Турция на ДП, но аромата ми е непознат

# 441
  • BG-DE
За мен е доста близък до Черната орхидея, помириши нея и реши но на сляпо недей да поръчваш не е лесен аромат.

# 442
Благодаря.Аз Орхидеята я поръчах, исках и нещо непознато.Ако са много сходни да го отказвам....

# 443
  • София
Velvet Orchid наистина е доста близка до Черната. За мен е по-мека и лека. Ако Черната съм носила основно зимата, то другата става и за по-топло време, като сега например.

# 444
  • София
Потърсих малко инфо за тази серия на SUDDENLY и ето на какво попаднах:
ESSENCE Eternelle - Eternity CK
ESSENCE de splendor - J'Adore
ESSENCE en rose - La Vie Est Belle
ESSENCE de Amor - Cacharel
ESSENCE de Aquamarina - Aqua di Gioia
ESSENCE D'Elle - For Her NR
ESSENCE Staylish Girl - Good girl
ESSENCE Cotton blue - Light blue
ESSENCE Angelica - Angel Mugler
ESSENCE New York - DKNY Sories
ESSENCE Unicke - Emporio Lei

А това са ми новите придобивки и много си харесвам Femelle (La Vie Est Belle)...другия е за дъщеря ми и пръснах само веднъж...харесва ми,но не го познавам.

# 445
Момичета, малко извън темата.Понеже на ДП парфюмите за ЕС са едни ,а за Турция има и други, може ли някой да ми помогне да намеря актуален турски каталог.Аз ли не търся правилно в нета, нищо не намирам

# 446
  • София
Emsi696, благодаря за сайта за Aristea! Flowers Hibiscus

Последните 3 парфюма от твоя списък не съм ги виждала в Лидл в БГ. Също така в нашите Лидл - и не се намират Woman I и Jolie. И те са на Suddenly.

# 447
от лидлските madame glamour в тази опаковка ли се търсеше в темата?
ако да - снимката е от преди час в кварталния м-н

# 448
  • София
Emsi696, благодаря за сайта за Aristea! Flowers Hibiscus

Последните 3 парфюма от твоя списък не съм ги виждала в Лидл в БГ. Също така в нашите Лидл - и не се намират Woman I и Jolie. И те са на Suddenly.
И аз не съм гивиждала, но да ги знаем ако се появят DKNY Stories

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 15:54 от bubanka

# 449
Tobacco Vanille TF от Martinez - пробван на блотер от техните тестери, закупен на следващия ден и… странен аромат, пръскам няколко пъти, усеща се слабо, но всъщност не това е проблемът! Миризмата е на стара паста за зъби+болничен коридор, защо? Имате ли същия проблем?

Общи условия

Активация на акаунт