Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 213
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Дами, маслата на Гиза направени на спрей биха ли били по-трайни как мислите? Логичният отговор ми се струва да е НЕ, но някои от вас се надявам да знаят от опит. Всичко друго им е разкошно, но уви трайността при мен е разочароващите 2 часа. Тъпо ми е Confused
Зависи и от кожата.Аз си взимам само масла и си разреждам малко и ми остава и масло. Така си преценявам. На мен са ми много издържливи и си ги усещам цял ден. Понякога си взимам маслото за подновяване през деня. Спрейове не съм взимала до сега. А като пръсна в косата си усещам аромата и на следващия ден. Пробвайте.
   Аз довечера ще разреждам Туберозата, Angels' Share и Guerlain Florale в новите шишенца.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 17:47 от Emsi696

# 541
Заради така добрите отзиви за Martin lion, продават ли се някъде в София или поръчвате от сайт?

# 542
  • Sofia
... Зависи и от кожата. Аз си взимам само масла и си разреждам малко и ми остава и масло...
Да, относително е, но въпросът ми беше – при равни други условия кое е по-трайно маслото или спреят?
При вас как е, щом си правите от едното другото? Има ли разлика?

# 543
Поредното доказателство колко са различни възприятията ни Simple Smile за Baccarat Rouge става дума: днес тествах на блотер няколко аромата в Рефан, един от тях е въпросният, та мога да споделя актуални впечатления. Дали рефанският не е сполучлив, дали нещо друго, но за мен това е нещо като странен мъжки парфюм от пазар на открито в началото на 90-те, който не-гордият му собственик изхвърля пълен по време на ремонт и голямо почистване през 2006. Не бих посмяла да нанеса по себе си, няма как да има някакво страхотно развитие. Аз не намирам никакъв захарен памук, даже и болница не, нито пък нещо общо с Erba Pura на Martin Lion, просто да се чуди човек Simple Smile Отворена съм да тествам друг вариант (благодаря за отзивите за Заг), както и оригинала. Ще съм любопитна да чуя още мнения, мисля, че ще се позабавляваме

# 544
  • вкъщи
Бакара на Заг е сполучлив и много траен,но аз не познавам оригинала. Сам по себе си е различен и интересен вариантът на Заг. Чудя се да ходя ли да душа Signature на Мартинез или да давам пари за оригинал. Моят свърши и ми се иска пак нещо сладичко и креместо.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 21:17 от лелка

# 545
  • София
... Зависи и от кожата. Аз си взимам само масла и си разреждам малко и ми остава и масло...
Да, относително е, но въпросът ми беше – при равни други условия кое е по-трайно маслото или спреят?
Аз предпочитам да разреждам, защото според мен маслото стои близо до кожата. Но наистина е до кожа и предпочитания.

# 546
  • София
Аз предпочитам да разреждам, защото според мен маслото стои близо до кожата. Но наистина е до кожа и предпочитания.
Да, маслото е по-дискретно. При разредения спрей се усеща повече, като облаче около вас и шлейфа е по-голям...при мен е така.

# 547
  • Бургас
Бакара на Заг е сполучлив и много траен,но аз не познавам оригинала. Сам по себе си е различен и интересен вариантът на Заг. Чудя се да ходя ли да душа Signature на Мартинез или да давам пари за оригинал. Моят свърши и ми се иска пак нещо сладичко и креместо.
Аз имам три парфюма на Мартинез,хубави са.
Le vie est belle е сполучлив,Либре не съм пробвала в оригинал,а третият парфюм е някаква тяхна разработка,но има любимата ми виолетка и си го обичам.За съжаление последният не се предлага вече.
Нямат гадни нотки, много са хубави.

Да знаете,че Заг нямат суровина за Много ме доядя,защото този,който беше останал при тях(около 5-10 мл) много, много ми хареса,а...няма как да си купя.
Партидите не са съвсем 1:1
Взех си два флакона Дейзи от различни партиди и имат разлика.
Първият е точно като Феери на Ван Клиф и Ерпълс,а вторият е по-скоро Daisy Eau so fresh.
Доста хубави са и двата,но имат разлика.

# 548
Бакарат е много поръчван в парфюмите с мисия.
Щях да подготвям поръчка за Заг, но ми се очертава ходене до Одрин.
Може ли там да ме насочите от къде да си взема добра имитация?
Чела съм тук, но беше отдавна.

# 549
  • Варна
Аз имам Бакара от Баргело, взет от Одрин. Не познавам оригинала, за мен си е горчива прегоряла захар. Направих експеримент с този парфюм в офиса, 5 от 5 колеги казаха че мирише на бинт, болница, след като пръснах на кожа казаха така вече е друго 😂

# 550
  • Истанбул
Бакарат е много поръчван в парфюмите с мисия.
Щях да подготвям поръчка за Заг, но ми се очертава ходене до Одрин.
Може ли там да ме насочите от къде да си взема добра имитация?
Чела съм тук, но беше отдавна.
Ако в Одрин има Сансиро ,техния Бакара Руж е хубав и достоверен.Една наша мед.сестра го ползваше.По него знаех кога е на смяна.Grinning

# 551
Не съм се изразила правилно. Аз не го познавам този Бакара, щях да поръчвам други парфюмчета от Заг и питах за някакъв магазин в Одрин, който е подобен.
Ако видя Сансиро ще влезна.

# 552
Здравейте, момичета и момчета!

Случайно някой от вас да знае къде в София предлагат парфюми на Aristea? Преди имаше в Елитис, Халите, но друго място не се сещам.
В Дружба на пазара има магазинче с наливни парфюми на Рефан и Аристеа. До EasyPay(близо до Дайски-сладкарница).
Много благодаря за отговора!
Някой друг да има идея за магазин в центъра? Аз открих съвсем случайно един на Христо Белчев, но там цените са доста високи - 50 мл. 20 лв.

# 553
  • Истанбул
На мен лично понякога много ми харесва,понякога не чак толкова.Така,че е добре да се вземе някакво малко соличество или от тези фирми ,които са го докарали добре!Иначе в оригинал е скъп и ако не го харесате ще бъде жалко за пропилените средства.

# 554
  • Варна
Преди време бях тествала оригинала на Бакарат и направо се отвратих. Е преди празниците много ми хареса на една колежка. Взех първо рефан с капки,после Гиза и няма отърване от това чудо. Влюбена съм в него. Сериозно се замислям за инвестиция в оригинал,но изчаквам защото обикновено ми минава мерака и така само шкафът се пълни.
 Гиза е по-бинтов и йоден,но е разкошен. Лошото е,че бързо спирам да го усещам. Околните твърдят,че се усеща,но моят нос.....ми върти номера.

Общи условия

Активация на акаунт