Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 773
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София

# 301
Възхитителна

# 302
  • София
Аз, четейки темата, в очакване на добри новини:

А за всички вас, за да успокоите топката, това:

# 303
Не знам защо, но имам чувството, че този "сериал" ще свърши до края на седмицата и то с хепиенд. Champagne
То стана сериал - реал и реал - сериал. Луда работа Stuck Out Tongue Winking Eye
Заредила съм шампанското и в неделя го отварям, така че Бамби и Зетя да се стягат Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

# 304
  • София

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 20:25 от Dilemi

# 305

Скрит текст:

Омръзна ни да чакаме тези двамата да се покажат... Тръгваме си... Ай ши им се №@@$%§§§§.............

То и ние май ще тръгваме... А?

Ние ще чакаме, може пък да падне някоя новина или... комета...

# 306
Ще има нов сезон на "Aynen Aynen".

# 307
  • София
Хич не съм ентусиазурана за нов сезон на този сериал. Въпреки че харесвам Керем и за мен е удоволствие да го гледам как играе, този сериал според мен е едно голямо недоразумение. Простотия абсолютна. Пробвах се да го гледам. Не става. Явно трябва да е смешно. Но не ми е. Доста тъпо и безсмислено предаване ми се струва. Не знам защо Керем се е навил въобще. Интересно ми е дали има някоя от вас, която го гледа? Че досега съм чела само негативни коментари за този проект в темата.
Ще има нов сезон на "Aynen Aynen".

# 308
  • София

БРО и аз като теб не можах да се задържа дълго. Изгледах няколко епизода и до тук. Може би си има своите фенове, но аз не съм от тях.

# 309
Здравейте момичета, чета ви и само се ядосвам. Може ли тази прекрасна и влюбена двойка така да ни тревожи. Всеки път когато влизам в темата, влизам със страх. Очаквам хубави новини да ги видя засмяни прегърнати, а то пак нищо. Мисля си дали пък няма лек флирт от страна на Керем и Ханде да е побесняла. И двамата ги имам като мой деца толкова ме боли. Чакам и се надявам, дано нещо стане, дано си спомнят за красивите си дни заедно. Аз нямам друга информация за тях освен вашата и много ви благодаря за това. Пишете ни. Бъдете здрави, радвайте се на живота, той е прекрасен.

# 310
Айнен Айнен като че ли е типичен и много харесван от турските зрители тип комедия. Сякаш няма никакъв международен отзвук.

Тук писахте, че племенника на Керем е с аутизъм. От къде се взе тази информация и достоверна ли е?

ПП Аз съм си харесала това от ATASAY 😜

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 21:55 от dariVale

# 311
  • СОФИЯ
Здравейте,сега гледам сериала в началото съм все още Grinning може ли да ми кажете коя е песента ?на английски която е ,доста теми сте изписали ,сигурна съм че е коментирано,но няма как да прехвърля старите теми.Благодаря

# 312
Здравейте,сега гледам сериала в началото съм все още Grinning може ли да ми кажете коя е песента ?на английски която е ,доста теми сте изписали ,сигурна съм че е коментирано,но няма как да прехвърля старите теми.Благодаря
За тази ли питаш?

Дари, имаше клип от местните новини в Монреал. Мелис беше дала интервю и говореше за проблемите, които са срещнали в детската градина заради аутизмът.
Edit: Намерих видеото.

Aynen Aynen, знам че няма да ми хареса. Затова и не съм си го пускала. Satisfied

Пишат, че са нови от тазвечерния баскетболен мач на Фенербахче Беко.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 22:06 от midnight__sun

# 313
  • СОФИЯ
За тази ли питаш?

Дари, имаше клип от местните новини в Монреал. Мелис беше дала интервю и говореше за проблемите, които са срещнали в детската градина заради аутизмът.
тя е ,благодаря Blush

# 314
Бърборанке, и на мен не ми допада. Нито ми е интересно, нито забавно. Наистина е голяма простотия. Но виждам в социалните мрежи, че на доста хора им допада и са развълнувани за новия сезон.🙄

Айнен Айнен като че ли е типичен и много харесван от турските зрители тип комедия. Сякаш няма никакъв международен отзвук.
Тук писах те, че племенника на Керем е с аутизъм. От къде се взе тази информация и достоверна ли е?
От Мелис. Имаше интервю, в което разказва, че през пролетта на 2021 Тео е бил диагностициран с аутизъм. В частната детска градина, която е посещавал, не желаели деца с тази диагноза. Тя го сподели и в инстаграм профила си и тогава се разбра.

Общи условия

Активация на акаунт