Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 770
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Азисия, нейният шофьор си е. Hands Plus1
Керем имал работа и снимал 3 филма. Animal Speak No Evil На голф игрището ли ги снима? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 331
Керем имал работа и снимал 3 филма. Animal Speak No Evil На голф игрището ли ги снима? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Единият филм е "Как се научих да играя голф". С усмивка и съжаление го пиша. Не ми е ок, но приемам решението им. Не са деца, но тази любов ще им нанесе незарастващи рани. Трудно ще се изправят, но ще се изправят. И още нещо - тяхната любов ги изстреля в орбита, където малцина могат да бъдат. Губим ние, губят те, но...животът си е техен. Винови няма.

# 332

Така прочетох. Извинявам се ако не е истина.

# 333
Azisiq, няма за какво да се извиняваш. Simple Smile Не коментирах, за да те засегна. Просто днес теориите ми дойдоха в повече.

Истина Sparkling Heart като преспим тази вечер, ще ни се възвърне и оптимизмът утре, до някаква степен. През деня някак си виждам светлина, нощно време блокирвам.

Лека нощ! Nature Sparkler

# 334
Здравейте!
Следя темата отскоро, но досега не съм се включвала. Реших тази вечер, след като се разпространи снимката на Ханде, че е на баскет. мача, да споделя нещичко от Туитър.
Момчето от снимката с Ханде (с жълтата тениска), е брат на мъжа на жената, която седи до Ханде (на другите разпространени кадри от мача се вижда, че от едната страна седи жена, а от другата мъж). Та мъжът (годеникът) на тази жена е баскетболист от отбора на Фенербахче (единият от отборите, които играха тази вечер) и това на снимката с Ханде, е брат му. Въпросната жена, която седи до нея, е собственичката на салона за красота, който Ханде посещава (@/ajenailbeauty в Инстаграм). Жената се казва Ознур (@/oznurkahramaan в Инста). Мъжът, който седи до Ханде (с карираната риза е шофьорът/бодигардът й, и ако не се лъжа преди се е случвало с Керем да го споделят).
Относно факта, че и Animal Mouse е на мача, няма абсолютно никаква връзка с Ханде. Той също е фен на Фенербахче, съответно няма нищо странно в това, че е там. А и е явно, че е бил поканен като спешъл гостт, за да пее сигурно (от сторитата му в Инста става ясно това).
Това, че пресата утре, ще се опита да го извърти по някакъв начин, заради това, че и Ханде и Мурат са на мача е пределно ясно на всички и не е нищо ново. На тях това им е смотаната практика и това няма да се промени. Не е като двамата да не са били на едно и също събитие досега, откакто са се разделили още май/юни 2020. Септември месец на 2020, двамата бяха гости на една сватба (че дори мишокът беше излязъл да пее на сцената при младоженците, и беше пял някаква песен за бивши любовници, и изобщо беше голяма пародия; Смисъл, на сватба да пееш такава песен, трябва да си бая отчаян и неадекватен, ама както и да е.) Още тогава на тръгване от сватбата, папараците бяха питали Ханде дали е било странно да види там бившия си, и съответно и двамата да са на едно и също мероприятие и всякакви подобни типично-малоумни въпроси, които могат да излязат от устите на "гениалната" туркса преса.
За всички отвратителни неща, които се изписаха по техен адрес (на Ханде и Керем) през последните 3 седмици, няма да коментирам.. Ясно беше каква е целта на пресата още с първата лъжа, която бяха публикували, а именно, че Демет ревнува от Ханде, защото видиш ли, тя получавала всичките оферти и т.н.. След което на следвашия ден излезе новината за проекта на Демет с Дисни платформата....После естествено и Керем и Ханде набутаха в този проект (щото така им изнася, за да направят малко ПР-че) На всеки с малко мозък, от този момент нататък, трябва да му е ставало все по ясно с каква цел бяха разпространени всичките тези "новини" относно този конкретен проект.. И накрая за капак въпросната "БОМБА" новина относно тяхната връзка..  
Ако идеята беше да пуснат само "БОМБА" новината (след като нали те "върховните журналисти" са знаели точно кога са "скъсали") нямаше да намажат всичките тезни ла*йна (с извинение, ама не баш) по техен адрес в професионален план.. Просто се видя ясно, че искат да ги изкарат, че те видиш ли, са най-непрофесионалните артисти в индустрията....
Нямам намерение да кометирам какво?, защо? и как?, относно тяхната връзка, защото тя си е между тях и никой друг освен тях не знае по-добре за какво става въпрос. Ще дойде моментът, в който ще стане ясно какво е, но дотогава, никой няма правото да съди когото и да е от двамата, ама грам.. А кога ще дойде този момент, и как, изцяло зависи от тях (и те не са длъжни да се отчитат на никого за каквото и да било, камо ли на лайняната турска преса (извинявам се отново за израза, но си е такава)..
Желая на всички спокойна вечер, и дано повечето изпращат позитивна енергия, защото в крайна сметка най-важното е всеки да е щастлив и разбира се, здрав! Nature Sparkles Blush

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 00:48 от storminateacup

# 335
Слънчице, дишай, издишай, дишай, издишай Stuck Out Tongue Winking Eye
O.А. , страхотен коментар имаше на 20та страница , и аз съм на същото мнение по всички въпроси. Joy
Бърборанка и аз не съм фен на Айнен Айнен, вече бях писала по темата преди време. Но както Дари каза не е изключено да си има гледаемост в Турция , защото те харесват точно този тип просташки комедии, ако мога така да се изразя. Те искат или ревлива драма, мноого драма или комедия, ама комедия тип пародия направо. Романтичните комедии не ги тачат много, защото са нещо по средата. Joy Ако нямаше гледаемост едвали биха снимали нови сезони, макар че той не изисква и много реквизит и голям екип , предполагам че е сравнително евтина продукция. Напомня ми на българския ситком "Тя и той", като дете го гледах с голям интерес , въпреки че половинаата шеги не ги схващах. Joy

Буря, страхотен първи коментар, право в десятката. Харесва ми никнейма ти, чак и умалително ти измислих. Joy Включвай се по-често. Не хапем, ако не ни захапят. Joy

# 336
.... И аз с едни среднощни размисли и страсти... Не за друго, ами ей-така приказка да върви... Всички ние предполагаме, но не знаем истинската причина за евентуалната раздяла.. Някои изтъкнаха това, че Керем споделил неохотно, че е готов за брак и деца.. И Ханде се почувствала засегната Човекът винаги е казвал, че децата са отговорност. И това е така. Дали той или пък Ханде особено сега ще жертват кариерата си, за да се отдадат на родителство, не знам. Малко вероятно ми изглежда, предвид техните амбиции за различни платформи и участия в реклами и сериали... Все ми се струва, че Керем с всяка своя дума "пазеше" и боготвореше Ханде.. И с голямо умиление си спомням жеста на нежното потъркване на гърба й при едно съвместно тяхно интервю... Подозренията ми са, че нещо взаимно не са се разбрали или че посланията на единия са изтълкувани погрешно от другия..... И още... Страхът на Керем по повод диагностицирането на неговия племенник.. Ами може би сте прави, но нали пък не може  Керем вечно да е подвластен на страха и да се лиши от правото да бъде баща заради ЕВЕНТУАЛНО повторение... Освен това кой е казал, че генетично това е свързано с рода на Керем? На всичкото отгоре сега се правят такива детайлни изследвания още в ембрионална фаза, които могат да покажат евентуални предразположения или дефекти... Божа работа, както се казва... И пак си мисля, че тази евентуална дистанция между тях в момента е ползотворна и здравословна донякъде... За да "чуят" осезаемо собствените си гласове и мисли.. Няма да забравя как една моя приятелка се събра със своя любим.. Не знаеха дали ще им се получи и решиха да се разделят за определено време, за да разберат дали ще си липсват... Видяха се отново след известен период и двамата признаха, че са си липсвали взаимно.. Е, сега вече имат две големи момчета и са заедно... ❤️ Вярвам, че ако не им е писано на Керем и Ханде, няма да останат заедно.. Но ако им е писано, най-малко генофондът ще спечели...😏 И накрая... Старите хора казват, че където е горяло, пак ще гори.. Пожелавам им само, тази красива, харизматична и "жигосваща" в добрия смисъл на думата любов, да гори, но в никакъв случай да не се оставят да ги изпепели..

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 05:25 от mury9

# 337
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

# 338
  • София
С кого си пише Ханде? Отишла на мач, а по-интересно й е да си пише SMS - си. Сигурно ги изпраща на Мурат, тайно от Ситаре!  
Нали непрекъснато повтарят някои, че двамата с Керем не са скачени съдове, а сега защо го няма Керем. Когато Ханде замина за Ню Йорк всички питаха, къде е Керем и защо е сама.
Някои от постовете по-горе ми звучат като "край". Аз лично никъде не съм прочела, че двамата са го обявили. До тогава, за мен няма раздяла. Ще поспра с писането, защото усещам, че доста се дразнят от моето мнение.

# 339
Линде Flowers Hibiscus

Идвам с клюката. Нашия бил пратил Хектор да спасява положението, след като от смс-ите му нямало никакъв отговор. Хектор трябвало да стопява ледовете. Като го видяла отдалече Азул, че идва и не му била отворила вратата. Сърдита била и тя...женски му работи.

"Смелост, увереност и страст. Вдъхновяващото интервю на Ханде Ерчел е в OneLife Blog."

https://www.landrover.com.tr/one-life-blog-land-rover-ile-ilham- … yeler-hande-ercel

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 09:45 от midnight__sun

# 340
Не ме напрягат мен различните предположения, които се изказват и това, че заедно се опитваме да си обясним ситуацията. Според едни е настъпил краят, според други още не е...
Да, от дни предъвкваме сходни неща, но как да се спрем като все има какво да добавим. Joy
Пък и ако някой нов се престраши пак не е хубаво да се чувства така сякаш е пропуснал момента за откровенията.
Споделяме си просто кой как ги усеща нещата, което съвсем не значи обаче, че търсим виновен и целим да си създаваме напрежение.
Както подчертахме неведнъж това си е техния живот и те решават. Да, но се превърнаха и в  малка част от нашето ежедневие. Искаме или не, в различна степен се вълнуваме за случващото се с тях.

За Мурат ми беше любопитно още ли е със Ситаре Акбаш понеже ми минава през ума, че ако е сам и не е преодолял раздялата с Ханде може да не му липсва желание да опитат пак.  Голяма глупост, но той не ми вдъхва доверие Joy

# 341
  • София
Момичета Flowers Four Leaf Clover,

на мен също не ми пречат различните гледни точки. Имам си свое мнение и държа на него, но нито смятам да го налагам, нито то ми пречи да поглеждам на ситуацията през вашите очи. Въпросът е, че от доста време насам обсъждаме отношенията на Ханде и Керем, заедно ли са, не са ли. Мен лично тази тема започна малко да ми дотяга. Също така, съм доста съгласна с Алекс, че тук си пишем, все едно си пием кафето през ден с тях и сме в течение на всичко случващо се. А въобще не е така. Всичко са само догадки и предположения.

Надявам се, искрено се насявам, съвсем скоро да имаме някакви хубави новини, които да обсъждаме - нови и интересни проекти, някое пътуване, хубави снимки. И така. Wink

# 342
  • София
Привет! Grinning

Нови Thinking
https://www.instagram.com/p/CZv46cggKuq/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 11:48 от Dilemi

# 343
Момичета Flowers Four Leaf Clover,

на мен също не ми пречат различните гледни точки. Имам си свое мнение и държа на него, но нито смятам да го налагам, нито то ми пречи да поглеждам на ситуацията през вашите очи. Въпросът е, че от доста време насам обсъждаме отношенията на Ханде и Керем, заедно ли са, не са ли. Мен лично тази тема започна малко да ми дотяга. Също така, съм доста съгласна с Алекс, че тук си пишем, все едно си пием кафето през ден с тях и сме в течение на всичко случващо се. А въобще не е така. Всичко са само догадки и предположения.

Надявам се, искрено се насявам, съвсем скоро да имаме някакви хубави новини, които да обсъждаме - нови и интересни проекти, някое пътуване, хубави снимки. И така. Wink
Аз за това от както свърши сериала и спрях да пиша. Това обсъждане на "заедно ли са, не са ли" го взимам много присърце, започвам да го мисля и да се тормозя, все едно са ми близки приятели или роднини.
Надявам се скоро да има нови проекти, на които да се радваме и да обсъждаме. Тази тема с раздялата създава някакво напрежение..

# 344
Бърборанка, Магия  хммм, прави сте и не сте прави едновременно. Joy
Ако искате всеки ден да си качваме по 1 снимка с текст "добро утро", колкото да отбележим, че сме живи и ние Joy , докато чакаме професионална активност от нашите хора. На мен ми харесва, че темата е "жива" и нещо се обсъжда. Най-лесно е да се качим всички на балкона , до момента в който ще решим , че няма смисъл да влизаме в темата изобщо...
В момента поддържаме огъня , както се казва, а новите проекти и тях ще ги обсъждаме , когато дойдат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Предполагам, че и нови хора ще се включат, когато сериалът започне в БГ. И тогава вече ще стане страшен микс , кой коя серия и кой сериал обсъжда. Joy

Общи условия

Активация на акаунт