Алптекин: Ако имаш време, искам да поговорим за нещо.
Серкан: И аз имам да ти кажа няколко неща. Отлично.
Алптекин: Ако ми позволиш, аз ще започна. Разбирам, че за теб не можах да бъда добър баща. Но съм сигурен...Ще бъдеш страхотен баща. Не знам колко е важно за теб мнението ми, но...Повярвай ми. Еда е правилният човек. Ако не направиш грешките, които аз направих...Ще бъдете много щастливи.

Серкан: Благодаря за твоите думи. Не искам да те виждам повече. Нито в моя...Нито в живота на майка ми ще се появиш.
Алптекин: Да. Повече няма да се появявам във вашия живот. Можеш да си сигурен. Но...Някой ден знам, че ще ми простиш. И още нещо...Ако някога имаш нужда от помощ или си в трудно положение...Тогава ще бъда до теб. Ти си мой син и аз съм твой баща. И нищо няма да промени това.

Енгин: Леле. Само за две минути.
Пъръл: Завърши една епоха.
Ферит: Как е Серкан? Да ида ли , да проверя?
Енгин: Не. Мисля, че трябва да остане сам. Така е най-добре.

Тъжно... Смазващо... Безнадеждно.
Ще намеря добър, най-добрия

Серкан: Търся достоен PR менажер, който ще бъде добър в работата си. Разбра ли? Ти да не би...Малко...
Еда: Малко какво?
Серкан: Възможно ли е да ревнуваш?
Еда: Аз? Да ревнувам?
Серкан: Малко
Еда: Не говори глупости.
Серкан: Малко.

Еда: Не! Защо да ревнувам? Не може. Но ти забеляза, че жените те сваляха. Обърни внимание на това първо. Едва не те налазиха. Разбира се ,както си знаеш. Не ме засяга изобщо. Но ако ти харесва това внимание...Ти си знаеш.
Серкан: Казвам ти, че търсим PR менажер. Ако ще се чувстваш спокойна, може да потърсим мъж. Тук има само жени.

Еда: Ще погледна, ще намеря сама. Ще намеря добър, най-добрия. Тази. Има добро образование. И успехи в кариерата. Млада. Според мен става. Можем да й звъннем.
Серкан: Така ли? Тогава да й звъннем.
Еда: Кажи на Лейля да й се обади.
Серкан: Как се казва?
Еда: Балджа. Балджа Кочак.
Серкан: Балджа. Никога не съм чувал такова име. Добре. Лейля!

Страхотна подготовка както всеки път! Сигурно ден-два по-рано започваш. 

... (ако не се лъжа). На тази снимка роклята е друга ...