Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 783
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Завърши една епоха.

Алптекин: Ако имаш време, искам да поговорим за нещо.
Серкан: И аз имам да ти кажа няколко неща. Отлично.
Алптекин: Ако ми позволиш, аз ще започна. Разбирам, че за теб не можах да бъда добър баща. Но съм сигурен...Ще бъдеш страхотен баща. Не знам колко е важно за теб мнението ми, но...Повярвай ми. Еда е правилният човек. Ако не направиш грешките, които аз направих...Ще бъдете много щастливи.

Серкан: Благодаря за твоите думи. Не искам да те виждам повече. Нито в моя...Нито в живота на майка ми ще се появиш.
Алптекин: Да. Повече няма да се появявам във вашия живот. Можеш да си сигурен. Но...Някой ден знам, че ще ми простиш. И още нещо...Ако някога имаш нужда от помощ или си в трудно положение...Тогава ще бъда до теб. Ти си мой син и аз съм твой баща. И нищо няма да промени това.

Енгин: Леле. Само за две минути.
Пъръл: Завърши една епоха.
Ферит: Как е Серкан? Да ида ли , да проверя?
Енгин: Не. Мисля, че трябва да остане сам. Така е най-добре.

Тъжно... Смазващо... Безнадеждно.

Ще намеря добър, най-добрия

Серкан: Търся достоен PR  менажер, който ще бъде добър в работата си. Разбра ли? Ти да не би...Малко...
Еда: Малко какво?
Серкан: Възможно ли е да ревнуваш?
Еда: Аз? Да ревнувам?
Серкан: Малко
Еда: Не говори глупости.
Серкан: Малко.

Еда: Не! Защо да ревнувам? Не може. Но ти забеляза, че жените те сваляха. Обърни внимание на това първо. Едва не те налазиха. Разбира се ,както си знаеш. Не ме засяга изобщо. Но ако ти харесва това внимание...Ти си знаеш.
Серкан: Казвам ти, че търсим PR  менажер. Ако ще се чувстваш спокойна, може да потърсим мъж. Тук има само жени.

Еда: Ще погледна, ще намеря сама. Ще намеря добър, най-добрия. Тази. Има добро образование. И успехи в кариерата. Млада. Според мен става. Можем да й звъннем.
Серкан: Така ли? Тогава да й звъннем.
Еда: Кажи на Лейля да й се обади.
Серкан: Как се казва?
Еда: Балджа. Балджа Кочак.
Серкан: Балджа. Никога не съм чувал такова име. Добре. Лейля!

# 376
# 377
  • София
А сега да минем към основното. Серкан.

Балджа: Сузи, получих работата. И познай кой ми е шеф? Серкан Болат. Както каза ти „С“ и „Б“. „С“ и „Б“, ето това е. Ще ти кажа момиче...Мъжът е много симпатичен.
Сузи: Казах ти, че ще има още.
Балджа: Разбира се. Вече каквото и да кажеш, ти вярвам. Сузи, толкова съм развълнувана. Довечера непременно трябва да поговорим, става ли?
Селин: Здравейте. Аз съм Селин. Ти трябва да се Балджа.
Балджа: Да.

Селин: Аз съм бивш PR менажер на компанията. Напуснах по лични причини. Ако искаш, мога да ти обясня подробностите за фирмата.
Балджа: Много ще се радвам
Селин: Тогава да отидем в офиса ми? По-точно в твоя нов офис.
Селин: Всичко, по което работихме,  е тук. Всичко това можеш да намериш в компютъра. А сега да минем към основното. Серкан.
Балджа: Какво ще обсъждаме за г-н Серкан?

Селин: Ако искаш да имаш успех в тази компания, трябва да опознаеш Серкан. Какво харесва и какво не. Какво обича и какво мрази. Семейството му, личния му живот, дори името на кучето му. Искаш ли да знаеш?
Балджа: Може би. Би било хубава, ако познавам по-отблизо човекът, с кагото ще работя.
Селин: И аз така си помислих

Балджа: Защо ми каза всичко това за г-н Серкан?
Селин: Мисля, че просто трябва да благодариш и не питай за причината. Ако искаш да успееш в тази фирма, трябва за опознаеш Серкан. Мисля, че ще разбереш.
Балджа: Мисля, че разбрах малко.

Какво ли е разказала Селин на Балджа? Thinking

Кое е това способно момиче, Еда?

Балджа: Семейство Болат от днес няма проблем с пресата. И няма да има.
Айдан: Кое е това способно момиче, Еда?
Еда: Балджа Кочак. Новият PR мениджър на вашата компания. Тя дойде на мястото на Селин. Днес започна работа.

Айдан: Така ли? Честито. Поздравления. Серкан, поздравления. Взел си успешен служител за фирмата.
Серкан: Всъщност това е заслуга на Еда. Тя настоя много за Балджа.
Балджа: Искате ли още нещо от мен?
Айдан: Всъщност, да. Всички ви ще помоля.

Сейфи разказва на кого трябва да се обадят за подкрапа на Айдан при гласуването във фондацията. Уговарят се Еда и Серкан да отидат при  г-жа Леман, и да се опитат да я убедят да подкрепи кандидатурата на Айдан.

# 378
Благодаря за преводите както винаги са прекрасни.
За епизода незнам защо Еда отрича пред Серкан че го ревнува тя умира от ревност само някоя просто да го погледне с поглед в очите. Тая Балджа не ми вдъхва доверие. От една змия Селин се отървахме че на друга ще попаднем май/

Наближава Свети Валентим очаквам включване с добри новини за нашите

# 379
Дилеми Sparkling Heart Страхотна подготовка както всеки път! Сигурно ден-два по-рано започваш. Hands Plus1

Миси и на мен ми се върти снимката, но нито знам откога е, нито съм сигурна дали са те. Ако са те, възможно ли е да е от онази сватба, на която присъстваха?

Черешка се подготвя за нова роля.

# 380
Миднайт, и аз си го помислих, но на сватбата не беше ли с рокля  цвят бордо Wink ... (ако не се лъжа). На тази снимка роклята е друга ...

Gift Heart

# 381
  • София
Какво ще кажеш, Серкан? Да опитаме ли?

Еда: Какво ще кажеш, Серкан? Да опитаме ли?
Серкан: Не, тоест нямаме време. А и тази глина, ръце... Невъзможно е.
Еда: Какво каза?
Серкан: Промени.
Еда: Не и това. Прекалените капризи уморяват любовта.

Леман: Тогава ще ви покажа как се прави и ще ви оставя сами. Престилките са чисти. Може да ги сложите и да опитате. Да видим какво ще направите.

Това, което си представяте, че е глина...Първо нея трябва да обикнете. Трябва да я докоснете внимателно, сякаш докосвате любим човек. Само тогава ще видите красотата, която е скрита вътре. И ще я извадите с ръцете си.

İmkansız | Ekin Bahar Çolak

Скрит текст:
Не мога да кажа и дума.
Моля те, погледни ме, почувствай ме.
Празните надежди, които ми даде ме поглъщат.
Не мога да те гледам. Не мога да те докосна.
Казвала съм го много пъти: „Не бягай, невъзможно е“!
Очите му са истинаска любов.
Ръцете му са като уютен дом.
Ах, и този негов поглед...
Гледа всички по различен начин.
Тръгваш и се връщаш като на игра.
Отлетя, докато те гоних.
Даде ми надежда, че невъзможното е възможно.
Накара ме да се ядосам на себе си.

Една от най-красивите, въздействащи романтични сцени до сега!!! Няма друга такава двойка, с такава невероятна,  страстна енергия! Огън и барут!  

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 09:13 от Dilemi

# 382
Това е една от любимите ми сцени Heart Eyes

Това, което си представяте, че е глина...Първо нея трябва да обикнете. Трябва да я докоснете внимателно, сякаш докосвате любим човек. Само тогава ще видите красотата, която е скрита вътре. И ще я извадите с ръцете си.

# 383
  • София
Трябва да приемем човекът такъв, какъвто е.

Балджа: Обадихме се на всички. Мисля, че 80% ще гласуват.
Серкан: Как реагират?
Еда: Като цяло е добре. Но разбира се, е много трудно да се убедят някои хора. Те са упорити и предубедени.

Серкан: Да, трудно е да се убедят упорити  и с преразсъдъци хора.
Еда: Разбира се, и не само да си променят мнението. Техните мнения, навици, поведение...Много е трудно да се променят хората.
Серкан: Разбира се. Ако са готови да се променят.

Балджа: Ще кажа нещо като общо, но...Според мен, да се опитваш да промениш хората е много нелогично.
Еда: Нелогично?
Балджа: Не можеш да насилваш човек да се промени. Тоест, поне разумът ми казва така
Еда: А сърцето ми казва, че човек може да се промени, ако иска. Не говоря за драстични промени. Понякога малките неща могат да допринесат много.

Балджа: Може. Но аз не подкрепям опитите да се променят хората. Трябва да приемем човекът такъв, какъвто е, нали? И ако не стане, може би не трябва да се настоява.
Серкан: Така. Мисля, че се отдалечихме от темата. Така че нека се върнем на темата. Мисля, че имаме добър напредък. Затова Балджа, благодаря за свършената работа. Направи всичко перфектно.
Балджа: Моля. Това ми  е работата. Спорна ви работа

Подкрепям тезата, че трябва да приемем човекът такъв, какъвто е. Ако сам иска да се промени, ОК. Другото е насилие, налагане на чужда воля, контрол.Твърдя това от началото на подхврълянията, а после и откритото настояване на Еда Серкан да се промени. Не съм сигурна, че казаното от Балджа е нейна осмислена лична позиция, мисля, че това й е подшушнато от Селин, която познава Серкан от години, знае неговите навици и отношение към работата, хората, задълженията, отговорностите. Но знае  и за упоритото желание и намерение на Еда да накара Серкан да се промени...
Остава въпросът ще харесат ли Еда и Серкан резултатът от промяната?!

Ела при мен една вечер, почукай на врата ми.

Серкан: Искаш ли да пиеш кафе с мен?
Еда: Това са условията на договора, да не правя нищо с теб извън работата.
Серкан: Разбирам, просто това място е във фирмата. Така че няма да нарушем условията на договора. Не? Добре. Ами...исках да споделя с теб едното ми желае.  
Еда: Кажи ми тук.
Серкан: Тук не мога да кажа, но там мога.
Еда: Кажи ми тук.
Серкан: Кога ще пием кафе?
Еда: Тогава не говори.
Серкан: Да пием кафе, моля.
Еда: Ти си знаеш.
Серкан: Добре. Но не реагирай остро.
Еда: Ще кажеш ли или не, Серкан?

Серкан: Хубаво, добре. Искам да ми се довериш безусловно.
Еда: Това ще е трудно да се постигне. Все още не съм забравила какво скри от мен.
Серкан: Но и ти скри от мен.
Еда: Не са едно и също нещо.
Серкан: Добре.
Еда: Не приех предложението ти.
Серкан: Да, предположих, така че ще премина към друго желание.
Еда: Подготвен сни.
Серкан: Да. Искам да ме изненадаш.
Еда: Как?
Серкан: Ела при мен една вечер, почукай на врата ми.
Еда: Защо да идвам при теб?
Серкан: Да ме изненадаш.

Какво казваш? Да отида да почукам на вратата му?

Джерен: Еда? Замислила си се.
Еда: Мислех за думите на Балджа. Каза, че не е редно да се опитваш да променяш хората.
Джерен: Но понякога човек иска да промени нещо в своя любим. Това е нормално.
Фифи: Права си.

Мело: Добре, тогава ще ти кажа. Например, не искам Фифи да носи черни дрехи. Искам да носи повече цветни дрехи. Но я познавам като черно момиче. Защо да я променям? Обичам я така.
Фифи: И ти си права.
Еда: Защо се опитваме да променим тези, които обичаме?
Фифи: Да ги обичаме още повече.
Еда: Не знам. Може би опитвайки се да променя Серкан доста прекалих.
Мело: Кажи ми, Серкан каза ли едно от трите си желания?
Еда: Каза
Мело: И какво е?

Еда: Една вечер да отида неочаквано при него. Да занеса пуканки, филм, който искам да гледам. Останалото зависи от мен.
Мело: Аййй...Разтапям се! Много романтично!
Фифи: Изобщо не ми харесаха тези желания. Отново имаме човек, който иска нещо.
Джерен: Момичета, не мислите ли че сме прекалено несправедливи? Сутринта спорим дали е необходимо да се промени любим човек или не. Но самият Серкан иска да се промени, опитва се.
Еда: Да. Желания и разни неща.

Джерен: Аз също не одобрявам  това, което направи Серкан . Но се опитва да се промени. Той прави две стъпки към теб, за да направиш една.
Еда: Какво казваш? Да отида ли да почукам на вратата му?
Мело: Точно сега.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 21:18 от Dilemi

# 384
# 385
  • София
А ти? Как си?

Джeрен: Как е Дост?
Ферит: Добре е. Кара ме да го чеша по коремчето. Играе игри. Значи е доволен.
Джерен: Радвам се. А ти? Как си? Дост успя ли да запълни празнотота, оставена от общото куче със Слин?
Ферит: Първо, много съм добре. Но Дост не дойде в живота ми, за да запълни празното. Той влезе, за да отворя нова страница в живота си.

Джерен: Радвам се за теб.
Ферит: Ако искаш, когато сме с него на разходка и се срещнем...Или ако се уговорим...Или ако искаш ела при мен. Тоест, да се видиш с Дост. В такъв смисъл.
Джерен: Много е възможно.

Всичко, което не ме убива, ме прави по-силна!
След въпросите към двете кандидатки за бъдещите им проекти за фондацията, питат Айдан как ще се справи с работата във фондацията, при положение, че й предстои развод.

Айдан: Вярно е, че преминавам през труден период в живота ми. Но все пак не съм направила нищо срамно. Доверих се на човека, с когото живях заедно в продължение на 30 години, с когото отгледах сина си. Не искам никой да преживява болката, през която преминах, но...Всичко знаем много добре, че това, което преживях може да се случи на всяка жена! За щастие, през този период не бях сама. До мен имаше любими хора, които ме подкрепиха. Ако стана председател...Мечтата ми е да бъде с жени, които не са толкова щастливи, като нас. Да държа ръцете им! Заедно да изпълним проекти, които ще ги върнат към живота!

Еда: Искам да добавя нещо. Г-жа Айдан е една от най-силните жени, които познавам! Научих много ог нея. В съото време получих и голямо вдъхновение. Предполагам, че сред вас има такива, които не познават добре г-жа Айдан. Моят скромен съвет към тях е, ако искате да опознаете жената по-добре, вижте личността й, а не личния й живот. Благодаря!

Айдан: Всичко, което не ме убива, ме прави по-силна!

Обявяват резултата, Айдан и избрана за председател на фондацията. Ще го отпразнуват в чифлика, на парти с тема 70-те години, съобщават и в офиса.

# 386

и ако ви остане малко време може да подкрепите нашите Wink
http://www.murexdor.com/vote

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 21:29 от mi_si

# 387
  • Dupnica

Привет!
Тук съм и само наблюдавам, уморих се от очакване. Дано са добре!
Дилеми, страхотна си Purple Heart
Приятна вечер и да сте здрави , да дочакаме развръзката с хубави новини! Flowers Cherries

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 21:32 от gali-viki

# 388
  • София
...заради г-жа Айдан, за днес, можем да анулираме договора.

Kusura Bakma - Sezen Aksu

Скрит текст:
Не ми казвай “Погледни“ , не мога да погледна в очите ти.
Не ми казвай „Смей се“, не мога да ти се смея.
Не ми казвай „Погледни“, не мога да погледна в очите ти
Не ми казвай „Смей се“, не мога да ти се смея
Не гледай недостатъците, твърде късно е.
Не можем да бъдем това, което бяхме преди
Очите ми са вече отворени,
Щастието извира отвсякъде
Не искам нито любов, нито чувства
Парите ръководят света
Всичко е собственост, имоти, всичко е пари.

Айдан: Селин? Добре дошла.
Селин: Г-жо Айдан, дойдох да ви поздравя. Да поздравя и да се сбогувам.
Айдан: На дъбър час! Освен това благодаря, че продаде акциите си на Серкан.
Селин:  Не се напрягай. Дойдох да те поздравя и да се сбогувам.
Еда: Това, което правиш, не ме притеснява или разстройва, Селин.

Селин: Чудесно. Значи съм на прав път. Преди много години със Серкан имахме мечта. Искахме да се преместим в Дания, да отворим архитектурно бюро и да живее там за известно време. Опитах се да стане подходящ човек за Серкан, но осъзнах, че като правя това, се загубвам. Затова утре ще летя за Дания. От сега нататък можеш да направиш от Серкан човек, който ще ти подхожда. Желая ви щастие.
Еда: Приятно пътуване. Надявам се, че този път си на прав път.
Селин: Дано.
Серкан: Селин?
Селин: Грижи се добре за себе си.
Серкан: И ти също.

Серкан: Добре ли си?
Еда: Добре съм. Защо да не съм ?
Серкан: Просто попитах. Мама дърпа всички зда танцуват. Ами, всъщност сега сме 70-те, а през 70-те договорът не е бил  валиден.
Еда: Договорът е валиден. Но заради г-жа Айдан, за днес, можем да анулираме договора.
Серкан: За днес. Отлично. Мислех, че само за да танцуваме.
Еда: Само ще танцуваме, заради г-жа Айдан.
Серкан: Добре.

Mutluluğa Doğru – Funda

Скрит текст:
Защо очите ти са винаги в сълзи?
Откажи се приятелю, спри всичко.
Всичко в този живот е за нас.
Когато можеш да се забалязваш, за какво са тези сълзи?
Болезнените дни отминаха, хубавите са в ръцете ни.
Сълзите са в миналото, предстоят щастливи дни.
Защо, приятелю? Защо загуби надежда?
Защо си толкова разстроен и нещастен?

Не може да й се отрече на Селин! Последавателна и упорита в омразата си към Еда! Знае какво и кога да каже. Знае как и с какво да засегне Еда и да я накара да се чувства неуверена и тревожна. Пусна поредната порция отрова и си тръгна....

Ще се омъжиш ли за мен, Пъръл? Пъръл!

Червената ти коса, жено, е като огън...
Очите ти са невероятни, изгарят ме отвътре.
Усмивката ти ме подлудява.
Видът ти просто ме изгаря.
Ще се омъжиш ли за мен, Пъръл? Пъръл!

Пъръл: Ами ако нещо ти се беше случило? Луд ли си? Поне едно нещо направи в този живот, без да преувеличаваш.
Енгин: Какво трябваше да направя? Нормално предложение ли?
Пъръл: Ами да, Енгин.
Енгин: Ще се омъжиш ли за мен?
Пъръл: Не трябваше да клякаш на колене, любими.
Енгин: Тоест това означава ли „да“?
Пъръл: Разбира се, че „да“.! Глупав с! Така си е. Но си моят глупак!

# 389

Общи условия

Активация на акаунт