🌟МОЕТО ЗВЕЗДНО ПАРТИ 🌟

• 12 887
  • 123
  •   1
Отговори
# 45
😂 НИвируятщина 😂

# 46
  • Някъде там
Помислих че съм объркала предаването днес и гледам "Ергена". 😀

# 47
Силвена си я харесвам. Но всички участници са като на лекция, кимат и я гледат възхитено. Joy
Да си разказва Роу, като забавна съседка ми е, отидеш да звъннеш за захар, тя ти разкаже живота си.

# 48
  • Пловдив
Силвена що във всяко предаване готви с една и съща туника или квото е там?

# 49
И аз гледам тези предавания като шоу, а не като специализирано готварско предаване. Затова си има цели готварски канали. Гледам за забавление и разтоварване. Дори и като тип светско предаване го възприемам.
Силвена я харесвам, много ми е колоритна и живописна, откъдето и да я погледна. И като стил на обличане, и като поведение и маниери. Допада ми и ме забавлява, на нея отвътре й идва.
Днес по едно време се изцепи с нещо от сорта на: 'вкусовете трябва да се оженят, тука да направят оргия помежду си' Grinning

# 50
Харесвам Силвена и ми е приятно да я гледам и в това предаване.

# 51
  • София

Моето звездно парти: Гостуват Наум и Теа Шопови - 05.03.2022

# 52
И аз гледам тези предавания като шоу, а не като специализирано готварско предаване. Затова си има цели готварски канали.

И Мондьо имаше някаква съботна рубрика, в която интервюираше звезди, докато им пече баничка или им забърква торта.  Защо тогава изобщо е необходимо готвач, в случая Силвена, да прави предаване ако няма да покаже нещо по-засукано и изпипано?

# 53
Аз не усетих нищо забавно в предаването. Силвена се изчерпа по мое скромно мнение. Първата гостенка беше политкоректно поканена, чувстваше се некомфортно, разговорът се въртеше около красивия й мъж, бе направен опит за социално-ангажирана тематика по време на срещата с другите дами. Не искам дори да коментирам храната и поднасяне на подарък само на един от присъстващите - да беше го направила поне в началото. Вторият гост няма какво да (ми) каже, но и неговата покана е от рекламни съображения.
Предването се лута между неуспяло кулинарно и неполучаващо се "социално", но и "светско".
Скука, която и диалектът на водещата не успява да направи забавна. Изчерпани идеи и липса на атмосфера между самите участници, които изглеждат насила накарани да присъстват.

# 54

Май са снимали в един ден-Шопови и проф. Пимпирев.

# 55
  • Пловдив

м не...и при г-жа премиершата беше със същата.

# 56

м не...и при г-жа премиершата беше със същата.

При Линда беше със светеща пижама тип Дубай. А сега с черен десен и нещо като дантелена якичка. Различни бяха тоалетите.

# 57
  • Пловдив
Не гледате май Simple Smile С пижамата беше когато посрещаха гостите.
Когато готви в с туниката. И трите пъти...т.е третият в рекламата с Пимпирев.

# 58
Да, с пижамата беше до средата на предаването, после беше с дантелката около врата, във втория епизод пак така. Помня го, защото тогава бях при баба ми и тя каза "Това не е ли пижама"? И аз й казах .. ."е, сега... модерна, скъпа пижама може би". И в средата на предаването като я дадоха с други дрехи, казах "е, вече не е с пижама" Grinning  За Пимпирев... не знам, не се загледах в промото. Ама май пак ще слушаме лекция за Антарктида Grinning А тя има да го пита "какво ядети там, какво си готвити? Всичку лий саму кунсерви?"

# 59
Eто възможност да се изяви и да покаже, какво здравословно може(М Simple Smile) да ядем в Антарктида. Наистина ще е много "полезно" и ще блеснат реалните й качества на иноватор в кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт