🌟МОЕТО ЗВЕЗДНО ПАРТИ 🌟

• 12 887
  • 123
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Скоро гледах по тв ,че има издадена кулинарна книга за менюто им на Антарктида.Имаше интересни и необичайни ястия.

# 61
Някой успя ли да запише рецептата от десерта на втори епизод?

# 62
Тортата ми хареса, но не и разбрах точните пропорции. Тя направо като блат от брашно ми изглеждаше като я разрязаха. От кое доби толкова плътност и как се опече толкова добре? Rolling Eyes

Месото изглеждаше вкусно, ама салатата не ми се вярва да беше чак такова "уау". С дресинг от запържени лук и моркови + сусамено олио... хммм...

Със сигурност беше по-добра вечеря от първата. Най-малкото гостите не бяха толкова сковани и стреснати. С Пимпирев сигурно ще е още една идея по-добре, надявам се той да успее да вземе думата. Smiley

# 63
Днес догледах втория епизод, шеф Роу по-добре се справи от първия. Там ми се стори много скована и заекваща, направо ме разочарова.
Във втория епизод повече прилича на Силвена Роу, която познавам от Мастър Шеф.
Гостите до тук не ми харесват като личности.
Всички се превъзнасят, все едно цял живот баничка и мусака не са помирисвали.
Пък Наум Шопов и жена му банални станаха с тази сватба, ще я правим, ама нищо няма да ви кажем. Ми мълчете си тогава.
Мисля, че следващият гост ще ми хареса повече.

# 64
И Силвена кърти с нейните лафове. "Разкошнотийка", "ей такачка", "майонезка", "сложѝла съм джинджър"...
А сега изръси: "Симинцà от ванила. Знаеш ли откъде идва ванилата? От остров Мадагàскар".

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 18:45 от diziler

# 65
  • София

Моето звездно парти: Гостува Христо Пимпирев - 12.03.2022

# 66
Бяха ми забавни с Пимпирев, както и той обича да разказва, не успя май да си каже всичко ;р И яденето изглеждаше добре.
Следващия епизод също изглежда интересен, да видим Simple Smile Така ако върви не е никак лошо за разтоварване, без излишни драми.

# 67
С Пимпирев поне завързаха разговор, добре че не беше срамлив, влизаше в разговора, импровизираше, майтапеше се, разказваше...Като цяло това беше най-хубавото предаване. Дано и другите за напред се придържат към подобна линия, че първия гост беше малко скучен (но айде тя не е българка, не може да се очаква много), вторите гости и те малко като в необрано лозе бяха.....

# 68
Аз пропуснах накрая да разбера кой ще е гост тази седмица?

# 69
Ивет Горанова.
Много я харесвам.

# 70
Защо Силвена казва “шоколадовата мус” и то на няколко пъти? Мус е в мъжки род

# 71
Защо Силвена казва “шоколадовата мус” и то на няколко пъти? Мус е в мъжки род
То да е само това...  има ли нещо правилно изобщо, което тя казва? И като каже ''менИ'' натъртено такова, сякаш нарочно да е грешно и на 'И' възможно най-звучно Neutral Face  И това само от рекламите, което чувам и ме дразни.
Преди сред Токев и Михалчев беше по-скоро колоритна и шармантна жена. Харесвам стила й на обличане и желанието й за живот, позитивността. Но говоренето е нетърпимо, просто нетърпимо.

# 72
Концепцията на предаването ми харесва, Силвена - също. Намирам я за цветна и забавна. Но подбора на гостите не ми допада - Наум и жена, Гло и дъщеря 🙄 и защо, по дяволите, Силвена все е с едни и същи дрехи? Вероятно много скъпи, но ужасно грозни.

# 73
  • Пловдив
То пък щото на Гло и щерка бяха много подходящи роклите...като за готвене. Особено ръкавите на Гло Confused  ами знаеш къде отиваш, облечи се подходящо, па после на вечерята с роклята...а то с някъв грозен кафяв костюм. А оня Бони с очилата и на масата...

# 74
То пък щото на Гло и щерка бяха много подходящи роклите...като за готвене. Особено ръкавите на Гло Confused  ами знаеш къде отиваш, облечи се подходящо, па после на вечерята с роклята...а то с някъв грозен кафяв костюм. А оня Бони с очилата и на масата...
Т.нар. Мис Бони Гримьорката.  Аз скоро разбрах, че е "мъж" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт