СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 6

• 32 444
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Бобси, дишайййй, успокой се, нервите ги остави за на края.
При нас е поти така, Един ден блок два часа БЕЛ, в друг ден ИИ, и още един по ФВС. В един ден имат три поредни часа по езиците - НЕ, АЕ, БЕ, и в друг - БЕ, НЕ.
Такова ще е, ще скляпаме на парцали и тва си е. Еееехххх, да можеше да си сипя едно, амаааа, на, ще карам на количка и водичка, чат - пат на компотче и чайче.

# 301
  • София
ИзпуснАх, Ви....направо Ви изпуснАх....пишете странни домашни Тони с теб сме....Sweat Smile, учите......
Аз вчера тествах отново прекрасната, че и изтича сертификата има анти-тела, повече от предишния път.....не можах много да си го обесня, ама карай...
На преболедувалите антителата постепенно растат във времето докато достигнат максимума....до един момент, после започват да спадат. Аз до 14-тия месец имах близо 300 единици, сега се надявам че съм се бустнала пак.

# 302
  • Пловдив
И на моята скоро ѝ изтича розовия сертификат. Мислех да не я изследваме пак, ами да си се тества в училище, когато трябва. Ще видим.

Тони, разби ме с тази домашна работа 😂

Ние още не сме започнали сериозно втори срок. За щерката ваканцията все едно продължава. Втора смяна, онлайн, спи до късно, нямали домашни, стои до през нощите да плямпат и да се хилят в чата. Давам ѝ още малко свобода и да се стяга другата седмица. То и утре може да се стегне за олимпиадата по математика.

# 303
И щерката, ако я оставя, ще стане за втората смяна. Ама не е случила на майка. В 8:00 започвам да я будя и докато не я видя, че е будна, не излизам за работа. Ако пък съм ХО, съвсем.

# 304
Ние пък отментанхме 3 контролни присъствено и детето чака с нетърпение ДОто другата седмица. Явно ще е ДО предаване на материала, ПО - тестове и изпитвания. Програмата ни е ужасна - няма блокове по нищо. Във вторник има физика, география, биология+стандратните МАТ, БЕЛ и уж лекия технологии. Другите дни са подобни.

# 305
излезе разпределението за втория кръг физика. Вижте го, повече от 1 училище за първа състезателна група!
http://www.prirodninauki.bg/

# 306
Хана, то и на нас ни дойде, като гръм от ясно небе. Пак да си кажа, Гери ме спасява, за бъдещи такива.
Снощи се посъветвах и с други. Една мама ми даде също идея и насоки, друга мама даже беше готова да ни го направи, но нямаше възможност. Мойта пък през това време я накарах да пише, и ако се окажеше, че не трябва да е така, наново щеше да пише. И така тъчахме на няколко стана.
Прати го късно вечерта. Първо бяхме забравили, после пък да се нахраним, тя пък и да се изкъпе, и накрая забравяне. Питам я, втората домашна по История писали, ми не, първо ще си напиша тази. Затова и късно писа и прати, когато я пращаше, пък видя че първата не е пристигнала, та и нея наново я прати, така втората спаси и първата.
Отсега вече ще очаквам неочакваното, явно ще стана учителка по всичкология, а дятето да му мисли, най вече къде ще дяне мързела, хич няма да и е лесно втори срок.

Да питам сега и вас, на вашите деца дават ли им д.р. по Химия, Физика. Защото на нас за първи път ни дадоха по Химия.

# 307
  • София
Всеки път имаме домашно по химия и физика. По химия даже сега трябва да пише есе за някакво значимо постижение в химията.
Аз искам да питам за областните кръгове на олимпиадите. Дали да разпечатам сертификата или може да го покаже на телефона? Понеже става голяма суматоха тогава.

# 308
Мили мами и набори,най сетне тръгнахме  в новото училище в сряда.От старото направиха вдичко да е последноя ден ,но нищо голям зор докато дадът документите.Набора много си хареса новото учулище ,класната ,децата.Вече има и похвали в школо.Само прословутата математика щее проблем но трябва да ина и нещо да нее съвсем както трябва.Докато чакахме да звънат от новото училище изкарахме и омикрон,ние и без това смесе карантинирали на село и набора беше ДО.Сега е присъствено и много му харесва.Чета ви с вас съм.Бъдете здрави

# 309
Идвам да се оплаквам 🤕
Наборката рони сълзи по повод...
Учителката им по БЕЛ им прави в момента онлайн ПИ, в което е включила Опълченците, които НЕ е преподала 🤬
Е кому е нужно това?
През цялото време им дрънкала , отговаряла на въпроси на ученици... Пародия
Накрая от скука им пуснала по вайбър резултатите от олимпиадата, че и това да ги разсейва 🥴
Детето се ядосва, че заради тази тъпотия си пропуска тренировката по волейбол 🥴
Рано е даже за сайдер, пфу 🤬
А трябва и малкото да прибирам
Радост, много ме зарадва твоя пост 🤗🤗🤗 Вече всичко да е наред 🙏

# 310
А пък аз слушах преди малко как крещи математичката. При положение, че детето е със слушалки на ушите, я чувах все едно е през колонки. 100 заплахи с двойки за 30 минути. Изпитва щерката на една задача, решава я. Изпитва я на втора, тръгва да решава, намери един ъгъл и като тръгна да казва колко е съседния, вместо съседния ъгъл каза съседната страна. И край, трябва двойка да ѝ пишела. Няма възможност да си коригираш лапсуса, няма оправдание. Накрая заключи, че няма нужда да пише двойки, защото на контролното и без това всички щели да изкарат толкова. Да ѝ имам и педагогическия похват.

# 311
  • в очите на дъщеря ми
Божеее, като Ви слушам, добре, че съм на работа през целия ден, та нямам възможност да се "наслаждавам" на педагогическите похвати и умения на учителите на прекрасната.

# 312
  • София
Да, направо наръчник за педагогически похвати да вземем да напишем. Поне да знаят на какво са ги научили тези от университета.

# 313
  • София
Аз ще го разпечатам сертификата за по-сигурно. Той си го има на телефона, но първия път в училище настанало голяма суматоха като им го показал на телефон и следобеда се прибра нацупен, че не сме му го дали на хартия. От следващия път не се налагаше, но знам ли ги сега колко ще са оправни. И без това ще "долетим" в последния момент.

Отдавна се оплаквам, че някои учители вербалната агресия за нищо я нямат. За сайдер никога не е рано Wink

Валя, на патерица - честит празник!

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 17:20 от Gorg0nzola

# 314
Радост, радвам се за вас, борбата е спечелена, и за напред до края на срока и годината все така да е, изчакай с Мат. може пък да се оправят нещата, пък щом на първо впечатление сте доволни, другото е без значение.

Онли, браво на вас, за нас е нещо ново, и затуй се зачудих, дори нямат други помагала, само нормалната тетрадка.

Ирчик, Пупи, явно и при вас е много зле положението. Я си сипете по едно, пък ако стане нещо, винаги може да се обадите.
Ирчик, и при нас има такива учители, докато пишат децата, устите не им спират, а някои, и по групите пращат. Явно им е цел, да се пречи.

Валя, те са им преподавали, но явно някой не е бил в час. За наръчник, щом ще трябва да им се пише нов, положението е страшно.

Беззащитните са най - лесни за третиране. Аз си казах, ако не е ДО - то, да има кой да гледа и слуша отстрани, изобщо нямаше да се разбере какво е държанието им.
Явно че този ковид им взе акъла, все по - зле стават нещата.
Нашата по Мат., в понеделник като я питаха, ще има ли консултация, отговора беше, няма да има, онлайн няма да правя, като се върнете присъствено ще видим.
Та защо тогава си я направила таз стая в тиймса. Миналата година, на седмокласниците им се раздаваха, а на нашите им казваха, че няма да могат да им отделят внимание, даже гледаха по - рано да приключат, за да забегнат. Сега нашите, отново така, защото пък по - малките са по - важни, пак от нашите. 

Лошооо, трябваше да се науча да пия.
От вчера зам. кл. пък не спря да пише ту в групата на децата, ту в нашата, ми щом има проблем направи РС, и ако може да е ПО, че да ида аз, и да си излея натрупаната мъка.

Общи условия

Активация на акаунт