СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 6

• 32 429
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Евето, днес и ние стартирахме деня с 2ка по ИИ...като ми прикипя...не стига всички тестове, изпити и класации, а сега и с тази оценка ще трябва да се занимаваме...

# 541
ИИ нали е изобразително изкуство? Там пък защо им пишат двойки? Моят все шестици получава за своите "произведения на изкуството". При нас за 6 просто се изисква да рисуваш в час. Кой колкото може. Три получават тези, които не желаят да работят. Двойки учителят не пише. И май това са единствените оценките , които поставя - 6 на рисуващите, 3 на мързелуващите.

# 542
Набора е с температура и гърлобол.Оффф така щях да кажа нещо но нищо няма значение.Водих го на лекар .Но тест няма да пускаме за сега преди 15дни бяхме под карантина.Аз бях болна .Новата класна му е по география набора е очарован.Но той обича географията,историята и биологията.

# 543
  • София
Radost, ако се притесняваш, че теб ще карантинират, да знаеш, че преболедувалите (доказано с тест) не се поставят под карантина за срок от 3 месеца. Заведи набора да го изследват, ще се сдобие със зелен сертификат 😉

# 544
  • Mars Hotel
Най-после и нашия пробен по БЕЛ има резултат. 51 на първата част, 30 на преразказа - общо 81 точки. Не ми харесва първата част, слабичко е. Ще трябва да работим там. И на двата пробни виждам сериозни пропуски в текста за редакция, така че ще наблягаме там.

# 545
Само аз ли не знам къде е тази поща ?Rolling Eyes  Ако може някой да ми обясни къде е и как мога да вляза в нея ще съм Ви благодарна Simple Smile

Благодаря много на отзовали те се !

# 546
  • София
Драмата в класа на набора се задълбочава, оказа се че днес са му изчезнали част от парите за урока. Той се е оплакала и са върнали записи на камерите, вижда се съученик да му рови в  раницата. Да видим поне парите ще му ги върнат ли? Ако продължават такива идиотски изпълнения може и да го пусна онлайн за 1 месец.

# 547
  • Бургас
Леле,това е ужасно.

Моя синковец изобщо не му дреме,ни за матури,ни за кандидатстване.
Много ме дразни. Мързи го да си даде малко зор,да седне и да учи....

# 548
  • София
Ужасно е да крадатна детето парите. Дано му ги върнат и трябва да върнат намаленото поведение в училище!
Иначе моето синче изкара 82 точки на пробния изпит, на преразказа има 29 точки, което е пълен фурор, защото му е първи преразказ, а госпожата му от урока му даваше 12 т. Дано на изпита оценяват като учителите от Регалия. 😃
Иначе учителят ни по география е добър, но моят син не харесва предмета. Той е по точните науки.
За сметка на това учителката ни по математика съвсем изтрещя, тича като полудяла по материала, на нищо не учи децата, че и контролни дава през седмица....Децата не могат да осмислят още геометрията, да не говорим за контролни. Добре, че са частните уроци, ама не трябва да е така.

# 549
Моят днес ще прави преразказ в училище по модел за НВО. Май това ще им е първият преразказ в редовен час. Иначе на заниманията по интереси правят всяка седмица почти, но той като не може да ходи, си остава само с неделния преразказ вкъщи. Сега ще ми е интересно да видя такъв, оценен от учителката. Както неведнъж съм казвала, на нея ѝ свидят високите оценки, та мисля, че ще е много реално оценен. Иначе пък изобщо не ѝ свидят похвалите. Раздава ги щедро. И при липса на домашни не им се кара много. Според синковеца думите ѝ в този случай най-често били: "А, защо не си го написал? То е много лесно. Хайде, давай, направи го сега." Много си я харесва той, нищо, че шестица успява да види веднъж на срок Simple Smile

# 550
  • София
Драмата в класа на набора се задълбочава, оказа се че днес са му изчезнали част от парите за урока. Той се е оплакала и са върнали записи на камерите, вижда се съученик да му рови в  раницата. Да видим поне парите ще му ги върнат ли? Ако продължават такива идиотски изпълнения може и да го пусна онлайн за 1 месец.
Не Ви върви на Вас и това е. Дано в 8 клас най-сетне намери неговите клас и другари.

# 551
Някой ще ми изпрати ли и на мен пощата и паролата. Някъде си ги бях записала и нямам спомен къде.

# 552
Набора няма драма с госпожата по география. Никога не го е изпитвала нито му е проверявала домашни и му пише четворки. 😁  Миналата година имах разговор,  много се ядосвах...и нищо ! Отказах се.🤷‍♂️ 
По математика  днес са взели 3 урока. 🙄
Другата седмица в петък ще имат контролно и как по дяволите ще се справят като имат часове за упражнения само в понеделник ( ако изобщо правят упражнения и не реши да им предаде още някой нов урок) не знам.  После децата били тъпи. Ми не, не са тъпи! Системата е ужасна!

# 553
Нелепо е да се бърка в чужда чанта,както и да се присвояват(крадат)чужди вещи.Потресена съм!
Географията-еми чете,знае за 5-ца,но тестовете са нелепи,трудни и доста завъртяни.Не се преподава на толкова високо ниво,но пък се изисква,резултатите на целия клас са плачевни.На последното контролно най-високият резултат е 4ка.Ядосала се г-жата и ги препитала устно,та моето има- 5,а на контролното -3.Нито еднин резултат не е вписан в Школо.
При нас също класната е молила единственото желаещо момче да се откаже от НВО по англ.език-отвратително е!
Днес и ноборчето ме вбеси,еми петък било,имал нужда от почивка.Врътна се и заспа,но домашните висят,нищо нямал допълнително за учене,имали две изненадващи 15минутки,но уви,нямал представа какво е трябвало да пише.(по мат и бел)Нещо тръгва в обратна посока и май,май ще се обръща палачинката.(тъкмо го похвалих наскоро....)

# 554
  • София
Едно от най-дразнещите за мен неща е когато учителите дават тестове, които не отговарят на преподарения материал. От интернет ли взимат готови тестове, какво правят, не знам, но децата са се чудили от къде се вземат тези неща.

Моят си е понавирал носа след пробния по БЕл, но подозирам че в неделя ще се призими с математиката. 😀

Евето, ужасно неприятна ситуация. Вместо децата да са си най-близки сега, когато са за последно заедно, те се крадат.

Общи условия

Активация на акаунт