Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...33

• 104 359
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
# 331
- Баща ти какво работи?
- Консултант на свободна практика по икономика, политика, социология и футурология.
- Таксиметров шофьор?
- Да.

Един евреин измамил човек. Не щеш ли обаче, измаменият се оказал евреин също.
Измамникът му натежало на съвестта, отишъл в синагогата и казал на равина:
- Съгреших и се надявам Бог да ми прости. Измамих друг евреин!
- Дете Божие, ти не си сторил грях. Сторил си чудо!

# 332

Проджект мениджър - човек, който е убеден, че девет жени могат да родят едно бебе за един месец.

# 333
– Днес синът ми е болен и няма да идва на училище.
– Кой се обажда?
– Баща ми!

Доказано е, че в бирата се съдържа витамин В.
Изпиваш една бира - това е витамин В1, две бири - В2… 6 бири - витамин В6, 12 бири - това е витамин В12.
А когато изпиеш каса бира - това си е В комплекс.

# 334
  • Добрич
ПИСМО ДО СОФТУЕРНАТА КОМПАНИЯ
Уважаема Софтуерна компания,
Преди около година замених продукта ГАДЖЕ 7.0 с Продукта СЪПРУГА 1.0, която автоматично и много бързо инсталира продукта ДЕТЕ 1.0, който заема ужасно много място на диска и изисква прекалено много време за привеждането му от активно състояние в състояние на SLEEP или поне STANDBY.
Обаче това, което най-много ме притеснява е, че продуктът СЪПРУГА 1.0 се самоактивира и намесва, когато отварям някои други продукти и ги блокира.
Така вече продукти като БИРА_С_ПРИЯТЕЛИ.ГЪЛ, ФУТБОЛ_НЕДЕЛЯ.ГОЛ или КАРТИ_СЪБОТА_ВЕЧЕР.КОЗ повече не функционират. Още по-лошо е, че често се появява вирус ТЪЩА 1.0, който тотално обърква конфигурацията ми.
Дали изтриване от паметта и изключването от захранване би помогнало срещу този досадeн вирус На фона на тези проблеми няма да ви изненада, че не успявам вече да отворя продукти като SEKS_SYBOTA_SUTRIN.EXE и
ДОСПИВАНЕ_ДО_ОБЕД.KEF.
Бих искал да деинсталирам СЪПРУГА 1.0 и да инсталирам отново ГАДЖЕ 7.0, а най-добре някоя по-нова версия на продукт от серията ГАДЖЕ. Същевременно не бих искал да подлагам на риск съществуващия продукт ДЕТЕ 1.0, контактът с който (в удобно за мен време), ми харесва и доставя истинско удоволствие.
ОТГОВОР ОТ СОФТУЕРНАТА КОМПАНИЯ
Уважаеми Г-н Клиент,
Вашият проблем е често срещан сред потребителите. В ръководството за употреба Ви предупредихме (на последната страница), че минаването от ГАДЖЕ X.0 към СЪПРУГА 1.0 носи неочаквани рискове.
Имайте впредвид, че СЪПРУГА 1.0 вече не е продукт за развлечение, както е ГАДЖЕ X.0, а е Съвършенна Оперативна Система (СОС или както е по-популярна - SOS), създадена за контрол на всички останали продукти, намиращи се в обхвата й. Вече не е възможно връщане към предишната версия ГАДЖЕ X.0.
Същото важи и за вируса ТЪЩА 1.0, който (това е твърдо установено) създава проблеми със съвместимостта на всички системи. Така че деинсталирането му води и до деинсталация на СЪПРУГА 1.0 (която е дъщерен продукт на ТЪЩА 1.0).
Ние препоръчваме да се изчака вируса ТЪЩА 1.0 да се деактивира необратимо от само себе си.
Различни потребители опитаха да инсталират ЛЮБОВНИЦА 1.0, но рисковете са значителни... и ако случайно в този момент в адреса на същото устройство се автовключи СЪПРУГА 1.0 системата няма да може да го понесе безпроблемно... и ще се задейства необратимо, активирайки в последствие вирусите RAZVOD.EXE и IZDRYJKA_DETE.EXE. Ако все пак стигнете до този момент и в последствие инсталирате ЛЮБОВНИЦА 2.0, никога не се опитвайте да го промените на СЪПРУГА 2.0, защото проблемите ще бъдат същите, ако не и по-големи. В този случай Ви препоръчваме ЕРГЕН 2.0 + всички налични версии на ГАДЖЕ XХХ.0.
При положение, че все още не сте стигнали до такава крайна ситуация, продължавайте да експлоатирате пакета много внимателно... и във всеки един момент бъдете готови да отворите файла IZVINENIYА.MP3. Ако няма ефект не Ви остава нищо друго, освен да минете на значително по-скъпия GORESHTI_IZVINENIYA.AVI в комбинация с CVETIA.JPG.
Съветваме Ви допълнително да употребите и БИЖУТА.USD във всички негови най-скъпи версии, а също НОВИ_ДРЕХИ.BGN (но само последните версии) и ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ_ В_ЧУЖБИНА. EUR.
Спазвайте горните инструкции, забравете старите версии и модификации и вероятно ще успеете да си адаптирате личния пакет към актуалния ъпгрейд под SOS

# 335
  • София
Събрали се евреите от местна общност и равинът им казал:
- Слушайте сега... Знам аз, че нас, евреите, никак не ни харесват. Доста мислих и реших, че сигурно причината е, че не пием алкохол. Та затова реших следващата седмица да се съберем, всеки да донесе по една бутилка водка, да я излеем в един казан и ще се напием. Пък може после да започнат да ни харесват...
И се разотишли по домовете. Но Моше се прибрал притеснен. Как така цяла бутилка водка да занесе... Усетила жена му, че нещо не е наред, разпитала Моше, помислила и му казала:
- Добре де, всички ще носят по бутилка водка. Вземи напълни една бутилка вода, то в цял казан водка няма да се усети.
Така и направил. Събрали се пак евреите следващата седмица, излели бутилките в един казан. Равинът взел една чаша, налял си и отпил. Позамислил се малко и казал:
- Мдааа, ето затова не ни харесват хората...

# 336
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 337
  • тук, на мястото си
При морските кончета мъжкото ражда.
А женското сигурно гледа мач и пие бира.
-----------
В момента няма връзка със сивото ви вещество,
моля треснете си главата в стената и опитайте отново!
----------
Ако една изолация е саниране, тогава панелка с
повече от 5 етажа е умен небостъргач от ново поколение!
----------
Какво изчезва, след като изречеш името му?
Тишината
----------
Индийските сериали са ми любими.
Каляват нервната система и никой не може да те ядоса.
Епизод 5 - вият... епизод 555 - още вият...

# 338
# 339
Сър Джон излиза с приповдигнато настроение от клуба, където току що е спечелил на бридж. Насреща му мърляв и дрипав просяк. Сър Джон вади от джоба си 5 лири и му ги подава с думите:
- Вземи ги човече, и си купи една кутия цигари!
- Съжалявам, но аз не пуша милорд. – отвърнал клошарят.
- Ето ти тогава 30 лири, купи си една бутилка уиски и се почерпи!
- Съжалявам, но не пия милорд.
Сър Джон позамислен бръкнал в портфейла, извадил 100 лири и казал:
- Вземи ги и отиди в някой публичен дом да се позабавляваш, тогава!
- Съжалявам, но аз не правя такива неща, милорд.
Сър Джон извадил всички пари които имал, подал му ги и му казал:
- Твои са, но искам да направиш нещо.  Виждаш ли оная огромна къща в края на улицата? Там живея аз. Отиди там, позвъни на вратата, като излезе икономът му кажи да повика Милейди, и като се появи тя и кажи „Госпожо, аз не пуша, не пия и не ходя по жени. Вижте ме на какво приличам…

# 340
  • тук, на мястото си
Скрита Сила (Мъдрево) хвърли бомбата в мач от Североизточната "В" група, след като се оплака, че отборът на Разград 2000 е злоупотребил с предварителната договорка между двата тима и е нанесъл погром на съперника си.
Сякаш повече комичната, отколкото трагична ситуация става още по-забавна. След като Разград бие с 8:0, вместо с уговореното 2:0, треньорът на мъдревци Майрам Апти заяви пред репортерите на местното издание "Екип 7", че мисли да извади отбора от първенството, заради корупцията.
"Домакините взеха мача с участието на съдиите. Реферите не бяха коректни. Отборът на Мъдрево има 5 жълти и 1 червен картон. Разградчани само един. За мен отсъдените дузпи в полза на домакините не са реални", твърди Апти и дотук всичко е добре.
После обаче става интересно: "С 2:0 давахме на „Разград 2000“ мача, тъй се уговорихме предварително. Но те продължиха да вкарват голове, което показа, че не са коректни към нас. А отсега нататък и ние няма да сме коректни към ръководството и отбора на „Разград 2000“. Само заради такива съдии ще се откажем от „В“ група."
"Разград 2000“ уреди Александър Ангелов да свири мача. Не може некадърник като този съдия Сашо Ангелов да се подиграва с труда на футболистите от „Скрита сила“. Това е моето виждане днес тук на мача в Разград", беснее още специалистът.

# 341
защото го има на 21 стр., имаше го на 22 стр. след малко ще го изтрия и от 23 стр.
от темата има смисъл, ако е забавна и разнообразна, а не да се пуска едно и също на всяка страница без да се чете вече публикуваното

# 342
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 343
Малка община във Франция. Председателят открива заседанието:
- Господа, имам една лоша и една по-лоша новина. Ще започна с лошата - нашият конт, позовавайки се на закон от 1648 г., е решил да възобнови правотото си Droit du seigneur (първа брачна нощ).
- А, стига бе... И за чий? Та той е гей!
- Това, господа, е по-лошата новина!

Ако не си прав и си замълчиш, то ти си мъдър.Но ако си прав и си замълчиш, то ти си женен.

Вдругиден стават 11 години откакто най-добрият ми приятел Жоро изскочи тичешком от стаята с викове "Момче е! Момче е!". Повече не ходихме на екскурзии в Тайланд...

Когато един мъж загуби източника си на приходи, скоро след това губи и източника на разходи.

- Как наричат човечен, но строг учител?
- Добрият шамарянин.

# 344
  • тук, на мястото си
Питат новопостъпил в затвора:
-Ти за к`во си тука бе?
-Ами за едно въженце.
-К`во въженце,бе?
-Ами въженце.
-Я казвай бързо,бе,щи дам ей са ено въженце!- сопнал се единият от по-старите.
-Ами вървя си из гората и гледам на земята едно въженце.Взех го и тръгнах към селото,а по едно време насреща гледам горския и полицая.
Е, и?
-Ами обръщам се и гледам на въженцето вързана една крава!

Общи условия

Активация на акаунт