Приятелство ли е или има нещо повече

• 9 648
  • 232
  •   4
Отговори
# 210
Няма как, но си лягаш с него в едно легло, оставяш го да те гушка, гали по косата, ама нямало да стане. Наистина, усещаш ли се как изглежда това отстрани?
Щом видях коментарите мине ясно че никак не е добре всичко

# 211
Ти имаш ли чувства към тоя човек,  както си писала в първия пост, или не?

Хайде оттам да почнем.

# 212
Така както ми говориш глупости.. Аз съм била с двама мъже в живота си и да не всеки иска да легне с друг човек...
Оф, така като почнете да ми се правите на монахини... И жена му с колко мъже била спала!
Февруари 2022 си била на 26 години след 13-годишна връзка, тоест си започнала гаджелъка на 13 и имаш две деца. С колко мъже искаш да бъдеш? Даже двама са много, не знам кога си успяла да ги навъртиш. Ама имаш време. Като те гледам тепърва започваш.

# 213
От личен опит, един мъж не си прави труда да пише толкова много на жена, ако няма по-специални чувства от приятелски.
Имах си аз един "приятел", дето бяхме само приятели около година, също така винаги контакти, споделя ти какво ли не .
Ами сега имаме общо жилище и живот и здраве дете на път.

Ако го харесваш давай, той явно знае какво ти е положението с деца и тн.
Ако не го харесваш лошо, защото ще стане неудобна ситуация ...

# 214
Сикнес, честито за бебето, дано всичко е наред с бременността и детето!
Това хърватинът ли е ( или словенец ли беше) ?

# 215
  • София
Ако го харесваш давай, той явно знае какво ти е положението с деца и тн.

Той положението го знае от гимназията и се ослушва, авторката и тя 10 години не е "давала", но дай сега да дават, когато човекът е с бебе и жена... Що за нелеп съвет. Сто години бяхме "само приятели", но изведнъж либовта ни разцъфна и момъкът си заряза детето, за да гледа мойте. После защо жените сме подозрителни и зли и не щем такива "приятелки от детските години" да се въртят около семейството с невинните си съвети.

# 216
Момъкът не е първият дето се е хванал с някоя набързо да забрави някоя стара тръпка или невъзможна любов, но после да не му се получи. Съжалявам да го кажа и знам, че някои тук го преживявате лично, но това прозира от цялата история. Не мисля, че ще го бъде с майката на детето му, без значение дали авторката ще му върже или не, или ще я мине само за секса, така както виждам не е особено привързан към жена си и е въпрос на време да се разсъхнат там нещата. Естествено галенето на чужди косички ще ускори неимоверно процеса, но няма да е това основаната причина.

# 217
  • София
Ние изобщо не знаем какви са отношенията с жена му. Четем тука преразказаната версия на някаква уж приятелка, дето я сърби ситуацията откакто се е развела, ама се върти и суче и прави на "аз нищо не искам, ама той защо..."  Спокойно може въпросният у тях да ѝ сваля звезди от небето на съпругата, спокойно може да планира да си живее с нея до гроб, забърсвайки тук-там каквото намери. Такива типажи бол. Аз колко мъже познавам, дето хич не обичат жените си и са на ръба на развода за пред глуповатото девойче, ама след някоя година лошата и гадната се окаже бременна с второ дете, после имали голямата ипотека, после синът е в пубертет, после не знам какво си... Патицата да си го чака, ако ще. И да пуска тема след тема - аз нищо нямам към него, нищо не искам, нищо не чувствам, просто пишем си така по цели нощи, гостуваме си в тяхната спалня, какво ли се случва, хора...

# 218
Тя звучи много апатично и безгласно.
Като да ѝ направлява някой действията и тялото.
Тук седнах, там той ми каза, там легнах, той искаше да отида много, той ме гали по косата. И тя кукла наша – седи не мърда – няма воля, няма глас.

# 219
Ние изобщо не знаем какви са отношенията с жена му. ...
Не знаем какви са, но знаем какви не са. Фактът, че търси емоционална близост от авторката и то в такива съкровени моменти като раждането на детето му за мен е нещо много по дълбоко от чисто сексуални мераци към нещо странично. Историята ми прилича съвсем точно на някаква неизживяна стара тръпка към авторката, навремето като тийнове се е хванала с друг, по късно му е родила две деца, след това разведена вече не особено атрактивна за нашия герой, хваща се с друга, но продължава да си го влече към старата приятелка от детството, особено като почват някакви неразбирателства с жена му и неизбежното изнервяне покрай бебето. И така до момента с галенето на косата и спането в едно легло. Това е точно желание за емоционална близост, далеч по сериозно е от просто секс. Сега дали ще има заживели дълго и щастливо, или ще я изч**ка няколко пъти ако му се отдаде възможност и ще се върне при жена си, вече не се наемам да прогнозирам

# 220
  • София
Ние изобщо не знаем какви са отношенията с жена му. ...
Не знаем какви са, но знаем какви не са. Фактът, че търси емоционална близост от авторката и то в такива съкровени моменти като раждането на детето му за мен е нещо много по дълбоко от чисто сексуални мераци към нещо странично. Историята ми прилича съвсем точно на някаква неизживяна стара тръпка към авторката, навремето като тийнове се е хванала с друг, по късно му е родила две деца, след това разведена вече не особено атрактивна за нашия герой, хваща се с друга, но продължава да си го влече към старата приятелка от детството, особено като почват някакви неразбирателства с жена му и неизбежното изнервяне покрай бебето. И така до момента с галенето на косата и спането в едно легло. Това е точно желание за емоционална близост, далеч по сериозно е от просто секс. Сега дали ще има заживели дълго и щастливо, или ще я изч**ка няколко пъти ако му се отдаде възможност и ще се върне при жена си, вече не се наемам да прогнозирам
На нея и прилича на това и така го преразказва, а според мен си е имало секс, човекът в нужда и толкова. През останалото време си помпа егото като си пише с нея, а пък тя се хваща като удавник за сламка след развода.

# 221
Ако трябва да отговоря директно на заглавието на темата: "Приятелство ли е или има нещо повече",
не е нито приятелство, нито има нещо повече.
Приятелите мислят за емоционалния комфорт И на другия.
А нещоповече-тата открито си искат секс или се обясняват в любов.

# 222
  • София
И аз съм доста скептична за емоционалната близост, ама ако това ще е новото име на "хем ни се иска, хем не ни стиска", ок.

# 223
Не съм убеден, че е имало секс, развитието щеше да е друго и нямаше да е толкова неясно положението.

# 224
  • София
Не съм убеден, че е имало секс, развитието щеше да е друго и нямаше да е толкова неясно положението.
Не чете ли мадамада с 10 години сексуална връзка? И нея я галеха по косичката, и даже я бяха питали как е?
Като човек иска да си въобразява неща може да си ги въобразява винаги.

Общи условия

Активация на акаунт