Тренировки в домашни условия - 115

• 45 268
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • 1st floor
Отчитам плуване и край на почивката.... Загледах се по някои от снимките и определено не харесвам това, което видях ... Тялото ми определено започва да придобива вид на "лелка на средна възраст" и е доста отчайващо. От понеделник съм обратно е редиците - тренировки + MyFitnessPal.

Точно така се определям, когато се закръгля. Все едно килограмите добавят години към възрастта ми. От понеделник и аз започнах да се отчитам във Фитнес Пал-а, защото последния месец прекалих доста с храната и това естестествено ми се отрази. Ще видя само в  неделя как ще ми се отрази на планинарстването това ниско калорично хранене. Може да се наложи да вдигна калориите и въглехидратите, но първо ще пробвам така. Smile
За днес съм планувала БШ8. Още една седмица ми остана.

По темата с постелките. Имам една прибрано в мазето, но нямам добри спомени от нея. Смятам пролетта да разкарам килима в хола и ще ми трябва. Загледах една в Дектлон, но не знам дали е ок. Ако някой има отзиви за нея, моля да пише:
https://www.decathlon.bg/postelka-100-razmer-s-id_8527041.html
Това е и ориентировъчният ми бюджет, ако можете да ми предложите някоя друга подобна. Боса ще тренирам, постелката не трябва да се пързаля върху ламинат.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 11:31 от НеПоКоРнА

# 526
.....
Отчитам плуване и край на почивката.... Загледах се по някои от снимките и определено не харесвам това, което видях ... Тялото ми определено започва да придобива вид на "лелка на средна възраст" и е доста отчайващо. От понеделник съм обратно е редиците - тренировки + MyFitnessPal.

......

Welcome to my world lol!

Чета ви, но не успявам да тренирам пълноценно и ламята в мен много се обажда, та си трая.
Отчитам главно плуване и разходки на затлъстяваща със стопанката си бяла немска овчарка.

# 527
Непо, със сходна постелка бяха  в залата за Тае Бо. Допадна ми, че омекотява, но аз трудно свиквам с нови неща и си харесвам обикновенните декатлонски.

Спринкълс, не вярвам Simple Smile)

# 528
Никакво значение не отдавам на постелките имам лидълски и декатконски ,но ме мързи да ги вадя ,направо лягам на килима ,иначе тренирам боса върху ламината винаги ,така стабилизирам на макс ,имам обаче една подложка за колена ,която ползвам нон стоп.

# 529
Аз да се отчета за вчера: 50 мин спортно ходене и особено много стръмни участъци с количката. Първо слезнах до долу и след това изкачих много доволно количество от хълма без почивки и бутайки-перфектна трен за цяло тяло,но особено добра за крака и дупе. След това слезнах и отново изкачих някаква част от стръмното, купих един хляб и се прибрах да правя клекове.

10 мин клекове и степ ъпс на лежанка-по 5 мин вс упр
20 мин тазово дъно и корем

Утре ще ми идват гости и ще слагам тясна рокля. Чувствам се добре в нея и значително по-стегната от след раждането. Все още съм 56,5 кг, почти същите мерки от преди да родя, но не съм за плаж на голо. Мускулът трябва да се гради на ново. Спам е, но следващият път по време на бременност ще ям поне 2 гр протеин на телесно тегло. Joy Ако гаденето позволи.

# 530
И аз съм в “онзи” отбор 😅. Не успявам да си наглася ежедневието с новата ми работа, за да намирам сили за тренировки. Дали изобщо ще стане скоро…
Това ми е един нормален чисто работен ден. Изгорени калории 2368. Колко съм погълнала нямам идея, не съм смятала.

# 531

Загледах една в Дектлон, но не знам дали е ок. Ако някой има отзиви за него, моля да пише:
https://www.decathlon.bg/postelka-100-razmer-s-id_8527041.html
Това е и ориентировъчният ми бюджет, ако можете да ми предложите някоя друга подобна. Боса ще тренирам, постелката не трябва да се пързаля върху ламинат.

Да се запиша с мнение за постелката на Декатлон - мека е, за статични упражнения е чудесна, но върху ламинат определено не е стабилна -хлъзга се и се разтяга.

# 532
И аз ще затягам повече колана, защото това което правя явно не е достатъчно.
Горя сериозно с тичане (850 -1000+ калории), но на фона на седене по цял ден в ХО от декември, е нищо работа. Работя повече от преди, и нямам време за двуразови тренировки които при мен имат страхотен ефект.
В ден когато само работя, и без тренировка, енергоразходът ми е мизерни 1230 калории или нещо от сорта.
Ще намаля калориите/въглехидрата, от мазнините и протеина нямам какво да пипам. Не исках да опирам до въглехидратна ротация и фастове, но друг начин не виждам.

Поне вече е светло, и е по-лесно да излезеш за крос след 18:00. Силовите обаче трябва да изместя рано, а не ми се става в 5. В пихтия също не искам да се превръщам, та ще се напъна, няма начин.

Довечера ще си отчета храната.
Понеделник 18км
Вторник пауза
Сряда 15км, силова
Четвъртък 12км
Петък 15км

След малко ще направя моя силова за гърди и гръб, домъчня ми. Тичането преди обяд.
Цел: създаване на нов навик- силова сутрин. И ще лягам по-рано.

# 533
Скрит текст:
Ние имаме ето такава постелка, която се сглобява и отгоре спортуваме-доста е голяма. Взехме я с цел да се скача, тренира, ляга върху нея и да издържа гирите и щангите на мъжа ми без да прецаква пода. Това в следствие от корона пандемията-сдобихме се със сериозно фитнес оборудване вкъщи, вкл. лежанка, стойка за клекове, всякакви тежести, пудовки си имахме и от преди. Та върху тази постелка като сесложи най-обикновена фитнес постелка (а може и да не се слага нищо, аз директно си лягам върху нея...) и е просто мечта-не убива на колената, не се хлъзга, супер е. Не знам вече на коя фирма е точно, но нашата изглежда точно така и сме си взели много блокчета, за да покрива голяма площ:

Аз търся точно такава - голяма. Но не намирам. Откъде я взехте и каква за колко лв?
При по-натоварващи уражнения не се ли разглобяват частите?
До snowwhite12 и fsyyy:

Това е татами. Има го на много места в Бг(онлайн и офлайн). Най-важна е дебелината на парчето.

# 534
  • 1st floor
Дух, коя е обикновената декатлонска и пързаля ли се на ламинат/паркет? Тази, която гледах, щом е нестабилна, отпада. Това е главното ми изскване. И аз, като NoFrame, тренирам боса и ползвам от малките сгъваеми подложки от Декталон, ако ми обива на колене, лакти или опашката.

# 535
Независимо от постелката, на помощ винаги ми идва възглавничка. Особено упражнения от колене. Или нещо от гръб, за да си щадя кръста. Благодат.

# 536
Аз имам такава гумена като показаната декатлонска. Много си я харесвам, защото е дебела.
При гледащо надолу куче се разтяга, но пък аз не правя чак толкова често йога, а и винаги мога да изляза извън постелката.
Ние сме с плочки отдолу и не се хлъзга самата постелка върху плочките, но може би зависи от типа упражнения.
Аз тренирам с маратонки.

Вчера отчитам upperfix oт 21df.

# 537
  • Някъде там
За днес
https://www.youtube.com/watch?v=RAL9ooNV_Rs
https://www.youtube.com/watch?v=Pp8UNgkcAYs
Плюс корем на Ивана.
Утре ми е последния ден от ФБ 1 за дупе,във сряда започвам ФБ 2 за дупе, все пак реших да си я закупя защото наистина виждам промяна и то положителна.По вирнато и по закръглено изглежда Simple Smile

# 538
Все едно килограмите добавят години към възрастта ми.
Абсолютно вярно! И аз така го усещам!
Скрит текст:
А какви бедра съм отпрала напоследък - комбинацията от кънки, гребане и война (нервна съм, ерго ям като боксьор в тежка категория) дава много пищни резултати.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 21:56 от Agent Provocateur

# 539
Непо, това е постелката. И двамата сме с такива. Не зная дали се хлъзга на килим, аз го навивам нашия и на дюшемето тренирам и постелката отгоре.
Аз слагам гумената част отдолу, хака не ми се пързаля.
 За днес отчитам Енерджи ден 4
Резултатът от трите дни на ниски калории -1 кг.

Общи условия

Активация на акаунт