МАРТ очаквам с нетърпение, за да видя своето творение!

• 12 338
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Галка,  Честит Рожден Ден! Нека бъде незабравим празник, пълен с прекрасни изненади и любими хора Hug Hug Hug!

Момичета, вие може да ми се посмеете, но аз не знам какво са гъбички. Не съм имала, а и да съм имала, сигурно не съм разбрала. Може ли някой да поясни какви са симптомите? Освен течението, което си го имам по принцип и не се е променило какво друго?
Не знам какво става, но май развивам някакви хипохондрични симптоми - за каквото и заболяване да чуя, започвам да се шашкам и да търся симпромите у себе си ooooh!

За изследванията - и аз знам, че всеки месец се правят. Мен днес мама ме набоде още в леглото и резултатите са ми готови Flutter. Само малко белтъка е нисък, ама то с това повръщане моето, като не задържам храна се чудя от какво пък да е и висок Tired.
Да питам и хемоглобина - вашия колко е и колко е нормалното за бременна? Моят е 106, а желязото си ми е ок. Бях чела, че при нисък хемоглобин се приема желязо май...или се лъжа?!

# 106
  • Бургас
Ами то май за гъбичките при всеки е различно.При мен специално течение бяло до жълтеникаво,с кисел мирис и понякога на парцали като пресечено мляко,без никакви сърбежи.

# 107
Хммм...а отвън може ли да се види или задължително секрет се взима, защото се притеснявам, че ако кажа на доктора си да ме изследва, той ще ме пита какви са ми оплакванията, а аз нямам такива...
Така като ви чета как всички имате или сте имали преди, започвам дамисля, че няма начин аз да съм някакво изключение ooooh!.

# 108
Муцунка, аз доколкото знам ниският хемоглобин се дължи именно на липсата на достатъчно желязо в организма. А таб специално те изследват и за количеството на желязо и др. подобни в кръвта, така ли? Аз си мислех, че именно хемоглобинът е показател за това как е желязото в организма  Confused

# 109
Ами понеже майка ми ми пуска изследванията, не знам какво изследват. По принцип пълна кръвна картина трябва да е, като изключим холестерола, защото и него ми го пускаше в началото, та само се шашкахме, гледайки стойностите.
Преди малко просто ми се обади да ми каже по телефона, че резултатите са излезли и, че единствено белтъка и хемоглобина ми е паднал от предния път, но пък желязото си ми е в норма. Значи трябва и желязо да изследват...знам ли, може и да не сме се доразбрали по телефона за какво се питаме и отговаряме, аз още бях сънена.  ooooh!

# 110
  • Бургас
задължително секрет

# 111
Мисля, че задължително на всяка бременна трябва да се вземе секрет.

Относно хемоглобина - той се формира доста бавно, сега ако пиеш желязо вероятно след няколко месеца ще се възстанови напълно. Но има още до края на бременността, вероятно ще спадне, а да не забравим, че при раждането се губи кръв, после лохии.

На мен миналия път ми изследваха и желязото, то беше в норма, но хемоглобинът нисък.

# 112
Здравейте, майки - мацки!
 nbirthday на Галчето! Много усмивки през днешния ден и най-сладкото  smile3504 през Март! Успех с манджите.   cook
Аз стрии още нямам,иначе се мажа с някакъв обикновен лосион,но пък отдавна гледах този на Палмърс и смятам утре да си го взема. Мираннда, аз също в началото на бременността смъкнах 5кг и сега съм си ги наваксала,но ме считат все едно не съм наддала още нищо  newsm78.
Роси, много да нацелуваш сладката тиквичка.Направо е страхотен!
Муцунка, мисля че се тревожиш излишно за гъбичките.Ако имаше такива, все нещо необичайно щеше да си забелязала.А и аз мисля, че по принцип трябва да се взема секрет независимо дали имаш или нямаш оплаквания. На мен тук ще ми вземат някъде 8мия месец мисля.
Ох,снощи даваха по Тв-то някакво предаване за кърменето.Аз естествено веднага се заредих да гледам.То се оказа, че показват само майки,които са решили да кърмят децата си докато те сами си кажат,че не искат  ooooh! Имаше дори една майка,която кърмеше 8 годишната си дъщеря  Shocked Момиченцето каза,че нямало търпение да му порастнат гърди за да може да сучело от себе си  Sick Абе извратени хора...направо не ми го побира ума...
Весел и лек ден от мен!

# 113
Здравейте всички и ЧРД на Галка! newsm59 Желая ти много  txtloves и щастие  newsm76

Ох,снощи даваха по Тв-то някакво предаване за кърменето.Аз естествено веднага се заредих да гледам.То се оказа, че показват само майки,които са решили да кърмят децата си докато те сами си кажат,че не искат  ooooh! Имаше дори една майка,която кърмеше 8 годишната си дъщеря  Shocked Момиченцето каза,че нямало търпение да му порастнат гърди за да може да сучело от себе си  Sick Абе извратени хора...направо не ми го побира ума...
Весел и лек ден от мен!

За това дето си го гледала, просто нямам думи. Хем ми е смешно  Laughing, хем  #Crazy Sick. Не престават да ме учудват някой хора.

# 114
Момичета, ако ви се занимава ще видите ли дали тази таблица важи за вас?
За първи път виждам таблица за пола, според възрастта на мъжа и за нас важи   Simple Smile
http://www.geocities.com/ryan_cute_baby/make_a_baby.html

Уини, а представи си ако беше момче. Щеше да бърза да се ожени и да си направят бебе, за да може да сучи от жена си  Crazy Побъркани хора. Направо повреждат психиката на децата.

# 115
Таблицата на мен ми "позна", както и всички други калкулатори, календари, таблици и т.н., но мисля, че е чиста случайност Crossing Arms. Нека някой ми каже на какъв принцип са създадени тези таблици и календари, били те и древни китайски?!

# 116
е, хайде сега - няма да задълбаваме, просто ми е любопитно, ако не ви харесва, не си проверявайте.

# 117
Аз си проверих - и по тази таблица показва ,че е за момиче , но все още докторите не са се произнесли по въпроса Laughing

# 118
Мисля, че задължително на всяка бременна трябва да се вземе секрет.
И аз мисля, че задължително трябва да се вземе, но много се нервя като си мисля затова, защото ако аз не си поискам, лекаря при когото ходя на ЖК няма да ми каже че трябва. Ако разчитах на него да ми казва какво трябва и какво не, досега можеше и да съм загубила бебето, защото изобщо не ме прегледа за необходимост от серклаж преди 2 месеца, а при мен нуждата е очевадна! Затова ходя та се ръся на частно, но поне знам че лекарят е кадърен и му имам доверие. Жалко че не работи със здравната каса.
Пфу, пак се вбесявам като говоря за това... да му се невиди и женската консултация.... и незаинтересованите лекари дето ги има...

# 119
  • Пловдив Белащица
Това е първата таблица, която да ми покаже, че ще е момиче, както смятат двама от тримата ми лекари и особено последният, когато бебче се беше разклечело на среща.

Общи условия

Активация на акаунт