Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 218
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
На мен първия път в Дермаакт ми сложиха Restylane Kysse. Д-р препоръча това за устни, които не са правени досега. Този филър е мек и уж с по-малко вероятност да мигрира от някои по-твърди. Също така се резорбира по-бързо - това е и индивидуално, разбира се. Мен това ме устройваше, защото не знаех дали ще се харесам изобщо. Сега си продължавам със същия филър.
Най-добре се довери на лекаря, който си избрала, те ще те посъветват спрямо очакванията ти.

# 91
Хора, аз съм бясна. Докторът (Денков) не само не се обади на сутринта, както ми бяха казали, но като аз звъннах около обяд да питам какво става, ми казаха, че още не е пристигнал на работа, не знаят защо. Още в събота му били казали да ми се обади и не знаят защо не се е обадил.
Това е много несериозно отношение и съм много разочарована. Мое лично мнение, може и да не съм права, но според мен той друса или пие, или и двете, затова е толкова неадекватен и прави грешки. Честно казано, след като видях непрофесионалното му отношение реших да се откажа от операцията и да си искам капарото. Не смея да възложа здравето и живота си в ръцете на такъв човек. Писах им и ще чакам да ми върнат капарото. Предполагам ще се заядат, но се надявам да намеря начин.
Само за справка да кажа, че липосукцията щеше да струва 12000 лв (vaser на корем, талия, паласки и jplazma) + 400-500 за масажи след това и за толкоз пари такова нулево и цинично отношение, в което демонстративно показва, че му е през оная работа за пациентите, е немислимо. За такива пари трябва да се държат с пациентите като с царе. Разбирам защо графикът му за операции е толкова празен. Ето и аз вече предпочитам да чакам, но да отида някъде дето ще има човешко отношение за наполовината на тези пари.

# 92
  • при Arctic Monkeys
Не се занимавайте с този Денков. Такива хора не заслужават нито 1 пациент.
Днес видях една дама, която беше с прясна неоперативна блефаропластика. Учудих се, защото знам , че преди около година прави оперативна. Каза, че след година отново провисва клепача, почти в изходна позиция....

# 93
  • в 1001-та нощ
Olele2, стискам палци да се пребориш за капарото, да намериш своя лекар и да си много, много доволна накрая Simple Smile

# 94
Не се занимавайте с този Денков. Такива хора не заслужават нито 1 пациент.
Днес видях една дама, която беше с прясна неоперативна блефаропластика. Учудих се, защото знам , че преди около година прави оперативна. Каза, че след година отново провисва клепача, почти в изходна позиция....
Това сподели моя близка, че ѝ е казал известен пластичен хирург у нас.Спестил ѝ операция, защото след година пак щяло да е същото.Учудих се, но при някои хора може би е така.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 15:26 от ДХ3

# 95
  • в 1001-та нощ
Най-вероятно заради мускула, обясних това покрай моя случай. Може би утре ще започна да пиша публикацията по темата. Днес направих видео и снимки - за изходната позиция. Ще трябва да си водя записки и да актуализирам своевременно, че се забравя Simple Smile

# 96

Olele2, аз с такова отношение не бих отишла. Това е несериозно. Сама казваш, че е неоткриваем, когато ще вземе пари и трябва да привлече клиент, а какво ще стане, когато вече ги е взел - като с моята позната. Безотговорен и неопитен е, това са достатъчни доводи. Денков прави кореми-наденици, обсъждали сме в темата назад.

Една от дамите в темата беше дала мнение за друг хирург, който прави процедурите "на Денков". С много повече опит, а и изглеждаха страхотно. Потърси назад в предишната тема.
За Шарков ли става дума? В момента няма и часове за консултация при него. Видях доволни от д-р Таук и добри резултати от него. Записах при него консултация другия месец. Цените са доста по-ниски от тези на Денков.
Последният ми звънна обиден след поредния ми мейл, в  който го "нахраних". Каза, че нямало проблем да ми върнат капарото. Казах им да ми го върнат тогава и сега чакам за това. Очевидно няма да правя операция при него. Отношението му е под всяка критика, особено за парите дето взима.

Olele2, стискам палци да се пребориш за капарото, да намериш своя лекар и да си много, много доволна накрая Simple Smile
Благодаря, дано да стане така, както казваш.

# 97
  • София
Дами, искам да ви попитам за вашето мнение/препоръка за лекар/ка от Дерма Акт за ботокс, само че в случая

Д-р Хаджийска е най-опитният дерматолог (вече официално е), след а вече и на нивото на д-р Трендафилова.
Д-р Чилингирова за мен все още не е достатъчно опитна, за да извърши такава процедура, а и не е специализирала все още (тоест общопрактикуващ лекар е).

Не искам да бъда адвокат на никой, но когато доктор се квалифицира като "общопрактикуващ" трябва да сте по запозната. Д-р Чилингирова е лицево-челюстен хирург или пластичен хирург и аз не съм сигурна,  не е дерматолог. И това я прави доста запозната с анатомията на човешкото тяло. Лично мнение, не пиша това, за да вляза в споровете,  просто информация.

# 98
  • в 1001-та нощ
Д-р Владислава Ивова Чилингирова

Д-р Чилингирова завършва медицина в Медицински университет - гр. София през 2017г. През 2019 г. започва специализация по Пластично-реконструктивна и естетична хирургия в Клиника по изгаряния и пластична хирургия на УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“.

Интересите й са в областта на естетичната хирургия, както и реконструкции след изгаряния, травми, хронични рани. Още като студент д-р Чилингирова започва да доброволства в отделения с хирургична насоченост.

Член е на Български лекарски съюз – БЛС, Българска асоциация по пластично-реконструктивна и естетична хирургия – БАПРЕХ, Европейска асоциация за лечение на изгаряния – ЕВА.

Владее френски, руски и английски.

https://pirogov.eu/bg/d-r-vladislava-ivova-chilingirova_p2172.html

# 99
Здравейте и аз съм нова тук Blush
От известно време обмислям да си сложа филър в назолабиалните гънки, та и година ставам на 41 г., кожата ми е нормална тук там с пигментация и според мен леко свличане на бузите. Генетично имам свлечен горен клепач, който обмислям да оперирам.
Ходих на консултация при д-р Ванеска и тя препоръча за назолабиалните гънки филър - Ultra deep. Каза, че трябва и филър при очите, слъзния канал -  Redensity II, там не мисля да слагам.
Също така генетично имам и малко двойна брадичка и тя препоръча на бузи и брадичка Belkyra.
Прекалено много неща ми се виждат и не искам да ставам като мумия или да не се позная след това. Засега най-много ме дразнят назолабиалните гънки и искам тях да махна.
Какво мислите за тези филъри - Ultra deep?
За София бихте ли препоръчали някой друг доктор?

ps - Ванеска препоръча за оперативна блеферопластика д-р Димитров от клиниката на Ильо Стоянов
Д-р Ванеска ми постави ultra deep в назолабиални преди 3 години, много съм доволна, все още не съм за подновяване на филъра. Никакво мигриране ,уплътняване и т.н

# 100
Някоя от вас ползвала ли е серум за мигли и имаше ли някакъв ефект?

# 101
Дами, искам да ви попитам за вашето мнение/препоръка за лекар/ка от Дерма Акт за ботокс, само че в случая

Д-р Хаджийска е най-опитният дерматолог (вече официално е), след а вече и на нивото на д-р Трендафилова.
Д-р Чилингирова за мен все още не е достатъчно опитна, за да извърши такава процедура, а и не е специализирала все още (тоест общопрактикуващ лекар е).

Не искам да бъда адвокат на никой, но когато доктор се квалифицира като "общопрактикуващ" трябва да сте по запозната. Д-р Чилингирова е лицево-челюстен хирург или пластичен хирург и аз не съм сигурна,  не е дерматолог. И това я прави доста запозната с анатомията на човешкото тяло. Лично мнение, не пиша това, за да вляза в споровете,  просто информация.
Не е завършила специализацията, тоест - все още е общопрактикуващ лекар, в което няма нищо лошо, но за мен все още няма изграден опит Simple Smile

За Денков - и при нас се обади обиден, след подаден иск. Преди това ни вест, ни кост. За наркотиците - ти го каза. То май си е публична тайна Simple Smile

Олеле, за Шарков мисля ставаше дума.
Този д-р Таук имам някакъв спомен за негативни мнения, но не съм сигурна. Провери си най-добре.

# 102
Всъщност за слагане на ботокс не е необходима специализация, така или иначе се карат специални курсове. В стоматологичния център, в който ходя една от лекарките е изкарала такъв и слага на лице, прави и устни 🙄.
Питането ми беше по-скоро дали някоя дама конкретно си е слагала ботокс при д-р Чилингирова и какви са отзивите, а ако има някоя, която си е правила точно за хиперхидроза - още по-добре 😃. Все пак това е не е чак толкова разпространено като процедура, аз лично познавам жени, които си слагат филъри и ботокс по лицето, но никоя не се е подлагала на процедура за намаляване на потенето…

# 103

Не е завършила специализацията, тоест - все още е общопрактикуващ лекар, в което няма нищо лошо, но за мен все още няма изграден опит Simple Smile

За Денков - и при нас се обади обиден, след подаден иск. Преди това ни вест, ни кост. За наркотиците - ти го каза. То май си е публична тайна Simple Smile

Олеле, за Шарков мисля ставаше дума.
Този д-р Таук имам някакъв спомен за негативни мнения, но не съм сигурна. Провери си най-добре.

КРР когато нещо не знаете или не разбирате , не пишете глупости . Общо практикуващ лекар или G.P . в България  и по - света е отделна специалност  ( т.е. това ви е личният лекар - да ви поясня ако не сте ме разбрали  ) . А лекар който е без специалност е специализант .....  по  кожни болести ( дерматология  - срок на обучение 4 години ) например , той не обикаля в АГ или в неврологично отделение .

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 09:29 от nkv_sz

# 104
Преди 10 дни ми поставиха ботокс, сутрин се събуждам със клепнали отекли клепачи, не мога да се гледам. Челото ми е тежко не мърда от никъде. Знам, че трябва да чакам да отмине действието, но ако някой знае как да си помогна по- бързо да отмине действието на замръзнала физиономия с отекли очи, ще съм ви благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт