Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 296
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, кавитация и редиочестотен лифтинг стават ли и за зоната на корема ( долната част ) ? Масажистката ми го предлага....

# 376
И моята е от ДМ, ама как жулииии…

# 377
Днес правих дългата йога за лице с дамата от предната страница, каза че е на 60 години, хорааа😵 изгледжа абсолютно перфектно за моите виждания, страхотно лице, овал, кожа!
По- голям стимул от това да продължавам всекидневно с йогата са лице няма😻
Дали е правила и нещо друго, да взема да я питам ли? Ако изглеждам така на 60 години нищо друго не искам:)

# 378
Аз пак да върна темата за четките.... Удобни ли са с тези дълги дръжки? Щото масажорите против целулит са с накрайник за ръка и тази дълга дръжка ми се струва ужасно изпитание.

# 379
На мен ми е удобно с дръжка, ако няма не мога добре да натрия дупето и краката отзад сама, а на мен там ми е проблемът. На Агива четките не дерат кожата, не са твърди.

# 380
О, не се бях замислила за задното им ползване, а има логика. В моите представи седях не разкрачена, а разчапатена, за да може да движа четката с дръжка, за да си масажирам бедрата отпред.

# 381
О, не се бях замислила за задното им ползване, а има логика. В моите представи седях не разкрачена, а разчапатена, за да може да движа четката с дръжка, за да си масажирам бедрата отпред.
Четката на ДМ е със сваляша се дръжк и има лента за ръката, за да се ползва само главата, без дръжката.

# 382
Благодаря, ДХ3. Живи и здрави в сряда съм в град, където има ДМ и ще я погледна.

# 383
Благодаря ви, a.l.e.n.a, от тази ХК отичах много страшно, беше като алергия, ако пробвам с ХК инджув на друга фирма, се чудя ще стане ли пак така.
KPP като нищо са ми разбутани и хормоните.
Жаки, успях да те видя, какви филъри на хубаво лице? Pureological заедно с ХК инджув ли пиеш?
За йогата - все си мисля, че мимиките и опъване и разпъване ще ми докарат бръчки Expressionless
Подозирам, че си купих този път серума, който буквално изглажда всички фини линии, от един незнаен сайт и този път нищо не ми изглажда. И като исках да спестя, си скапах кожата. Извинявате, че оспамих, но ми е приятно да пиша тук.

# 384
Мариголд, редувам ги аз. Но лично при мен повече  опъване или по точно попълване на лицето, виждам като пия колагена. Лятото ме пита прителка слагала ли съм нещо в устните, аз само него пиех. 3 месеца пия, 1 почвам и тогава пия ХК, но сега нямам от нея и не знам от къде ще си поръчам. Преди от Ай хърб взимах, но сега нещо не е мн изгодно. Ако някой намери от дръж сайт да каже и на мен.
Нищо няма да се сбръчка от йогата, ако я правиш правилно. Видя ли жената на клипчетата, на 60! 😻

# 385
Здравейте, дами. Ще ви споделя накратко проблематиката на кожата ми и се надявам, че ще е достатъчно да ми препоръчате набор от подходящи процедури. Лицето ми е силно състарено за 22 годишна. Може би е генетично, защото полагам много грижи за нея. Винаги съм имала вдлъбнатина около очите, която ми трупа годинки. Назобиалните линии са ми много видими, особено когато съм с грим, както и се образува една бръчица над горните устни. Това го обяснявам с филърите в устните ми, които не са много, стоят напълно естествено, но въпреки това са допринесли за задълбочаването на линиите. Кожата ми е с много неравномерен тен, разширени пори. Иска ми се да започна с възможно най- леките процедури и все още да не прибягвам до ботокс или иглени терапии. Ще съм благодарна, ако ми препоръчате конкретни процедури, които биха подобрили общото и състояние.

# 386
Здравейте,след приблеми с кожата и главно зачервявания и петна в следстие от стари пъпчици,направих хим.пилинг миналия месец  от чиито ефект съм много доволна.Преди това направих почистване с отстояние седмица.Сега искам да отида на 2ра процедура,но исках да питам дали трябва пак да отида на почистване преди пилинга.Предполагам,че ако питам в клиниката ще кажат да,а не ми е заради парите,а не бих искала да чакам още седмица за пилинга ,за да успея да направя повече процедури преди слънчевите дни.
Благодаря

# 387
Здравейте,след приблеми с кожата и главно зачервявания и петна в следстие от стари пъпчици,направих хим.пилинг миналия месец  от чиито ефект съм много доволна.Преди това направих почистване с отстояние седмица.Сега искам да отида на 2ра процедура,но исках да питам дали трябва пак да отида на почистване преди пилинга.Предполагам,че ако питам в клиниката ще кажат да,а не ми е заради парите,а не бих искала да чакам още седмица за пилинга ,за да успея да направя повече процедури преди слънчевите дни.
Благодаря
Почистването се препоръчва, защото е възможно в противен случай от пилинга да избият пъпчици. Разбира се това дали преди всеки пилинг се прави почистване зависи от интервалът, пред който се правят пилингите, състоянието на кожата и т.н. За един месец и повече, ако кожата е по-проблемна може да има нужда от почистване.Съобразете се с препоръките на дерматолога

# 388
Някой правил ли е мезотерапия с Jalupro? Има ли доволни?

Аз съм си слагала този филър Jalupro - прави се в околоочната зона, но е добре да се поставят 3-4 пъти веднъж месечно. Изглажда финните бръчици, леко просветлява окото в случай на тъмни кръгове. При мен се задържа 5-6 месеца. В общи линии доволна съм, но не очаквай Уау резултат.

Запалихте ме с добавките ХК и колаген, както и с йога масажите. Започах масажите от два дена, дамата на 60г. има лице страхотно . Astonished

# 389
  • при Arctic Monkeys
Излиза ми във ФБ реклава на Ильо Стоянов на липофилинг на устни. Изглеждат прекрасно, ефектът бил вечен.
Вземани са мазнини от корема. Много се впечатлих.

Общи условия

Активация на акаунт