Студенти в Нидерландия - 12

• 73 949
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Реших сега да видя за самолетни билети за юли Бургас-Айндховен на Уиз - над 600 лева, очаквах по-малко, такива ли са вече цените

# 526
Аз с моята летателна парания, само ми трябва да каже някой Я вместо А и вече се филмирам. Затова, седатифче и 100 гр. Уиски и съм готова Wink
А на терминал 1 има ли магазин, цигарки да си купя и някоя бутилчица ...

# 527
100 гр. Уиски и съм готова Wink
А на терминал 1 има ли магазин, цигарки да си купя и някоя бутилчица ...

Има, има.

# 528
Реших сега да видя за самолетни билети за юли Бургас-Айндховен на Уиз - над 600 лева, очаквах по-малко, такива ли са вече цените

Такива са. Компанията не е проста - очаква студентите, големите багажи и родителите готови на всичко отрочето да отлети.
Отделно - цената на претрола си оказва влиянието, така че - освен ако не се намери някоя промоция, аз лично не очаквам някаква сериозно намаление.

# 529
Здравейте! Чета в темите назад, че субсидия за наем се получава, ако наемът не надвишава четиристотин и малко евро. Чудя се дали сумата не е променена напоследък, тъй като не намирам жилище което да е на толкова ниска цена? Тоест условията на субсидията същите ли са?

# 530
Здравейте , синът ми и приет в Утрехт, изчакваме да видим дали ще го приемат по първо желание в Ротердам, в Еразъм.Някакви съвети от къде да започнем с търсенето на квартира?
Следващата седмица, че споделя ,в кой от двата университета ще реши да се запише, и ако има някое друго момче, което ще учи там, ще помолим да разменим контакти , евентуално да са заедно.
Благодаря

# 531
  • София
Здравейте.  Дъщеря ми я приеха в Маастрихт. Започва сагата с намирането на квартира. Моля, ако някой може да ме насочи или  свърже с момиче (та), което търси съквартирантка или завършва тази година. Търсим обзаведена стая близо до факултета по право. Благодаря.

Вече започвам да се отчайвам. Няма никакви стаи, и;и студия. Само Белгия, но от там е далече. Мпля, ако някой знае или чуе нещо, да сподели.

Привет. Синът ми е завършва  първата си година право в Маастрихт. Квартирата му е на около 15 минути пеша от факултета по право . Освобождават се 2 съседни на неговата стаи . Но за подробности е хубаво да говорите с него / ако все още не сте си намерили и проявявате интерес /.

# 532
Търсим квартира в Ротердам, дъщеря ми ще учи магистратура там. Ако някой има информация, ще съм благодарна да напише.

# 533
  • La casa de Mickey Mouse
Знам, че тук сме се събрали да си помагаме, но поне прочетете първия пост преди да си зададете въпроса. Ако не разберете нещо тогава питайте. Всеки втори пост е за квартира, ами никоя от нас няма агенция за недвижими имоти. Има сайтове, фейсбук групи, проверете, потърсете и четете поне последните две теми.
Съжалявам за поста си, но за какво я събираме тази информация като никой не си прави труда да я прочете

# 534
  • София
Аз пък да споделя, че бих искала да се свържа с майка, чиято дъщеря е приета да учи в Хага, Нидерландия.
Здравейте,  само за инфо. Моят син ще бъде 1 курс в Хага

# 535

Привет. Синът ми е завършва  първата си година право в Маастрихт. Квартирата му е на около 15 минути пеша от факултета по право . Освобождават се 2 съседни на неговата стаи . Но за подробности е хубаво да говорите с него / ако все още не сте си намерили и проявявате интерес /.
[/quote]
Може ли контакт някакъв. Въпреки ,, всички сайтове и фейсбук групи,, тази гидина намирането на квартира е отвратитрлно трудно. Ако може някакъв фейсбук или телефон на момчето. Благодаря

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 10:55 от sispol

# 536
  • София
Здравейте.  Дъщеря ми я приеха в Маастрихт. Започва сагата с намирането на квартира. Моля, ако някой може да ме насочи или  свърже с момиче (та), което търси съквартирантка или завършва тази година. Търсим обзаведена стая близо до факултета по право. Благодаря.

Вече започвам да се отчайвам. Няма никакви стаи, и;и студия. Само Белгия, но от там е далече. Мпля, ако някой знае или чуе нещо, да сподели.

Може ли контакт някакъв. Въпреки ,, всички сайтове и фейсбук групи,, тази гидина намирането на квартира е отвратитрлно трудно. Ако може някакъв фейсбук или телефон на момчето. Благодаря

Писах на лични .

# 537
Здравейте,
Дъщеря ми е подала документи в ДУО за стипендия, тази за квартирата , миналия август 2021 г., от тогава работи , но нямаме отгвор. Все казват, че проверяват баща и, защото него го изключихме . Не знам дали някога ще има резултат от това ДУО. Някой имал ли е такъв проблем?

# 538
  • La casa de Mickey Mouse
Здравейте,
Дъщеря ми е подала документи в ДУО за стипендия, тази за квартирата , миналия август 2021 г., от тогава работи , но нямаме отгвор. Все казват, че проверяват баща и, защото него го изключихме . Не знам дали някога ще има резултат от това ДУО. Някой имал ли е такъв проблем?
Най-вероятно имате предвид субсидията за работещ студент, която е различна от субсидията за наем. Двамата родители ще бъдат проверени, независимо дали сте изключили бащата или не. Докато бащата не попълни и не даде нужната информация ще чакате. После ще ги изплатят на куп

# 539
Да допълня Мини, бележки за дохода няма смисъл от работодател вече,  направо в НАП, от там ще ги издадат и само тях признават от ДУО. Моя син щом се пребори в годината на стажа си да получава субсидия, значи  всеки работещ 56 часа  с правилните документи ще се справи.  Да им прозвънява често за да пита докъде е стигнала обработката на документите.

Общи условия

Активация на акаунт