Раждане в АГ болница ''Свети Лазар''- тема 2

• 43 159
  • 547
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,
Аз лично имах ужасяващо преживяване в тази клиника. Как не ви е срам да пишете въобще за храната при положение, че ние (истинските пациентки) разчитаме на форуми като този, за да вземем решение за раждането си. Така направих и аз и съм меко казано зашеметена от случилото се - подобно заведение трябва да се затвори!!! Не стига че те оставят на произвола на съдбата, експериментират с теб като с животинка в клетка, а и отношението КОРЕННО НЕ Е ТОВА, което дамите описват в този форум!!! Обиди, телесна атака, избутване, ругатни, скандали, всичко това, което искате да няма когато раждате някъде дами! Осъзнайте се, не ходете там! Всичко, което виждате в профилите им в социалните мрежи е лъжа!

# 481
Спрете се вече....Няколко приятелки са раждали там и всичко си е било съвсем наред. Аз съм раждала в 1 Аг, която много ми я хвалеха познати, а моето преживяване беше много зле..  Въобще,  опитът на конкретни хора не може да е критерий за всички. Всеки си има глава на раменете да решава. Но запомнете, че има неща, които просто няма как да контролирате.
А и очевидно MarielaD-889, сте регистрирана днес и имате 1 коментар във форума, а именно този....

# 482
Хората пишат за всичко, което ги вълнува. Вие защо не напишете нещо повече от това за какво пишат останалите?

# 483
Свобода на словото, госпожа
Най-вероятно ще пиша и като родя, а именно в Св. Лазар.
Хората пишат за всичко, което ги вълнува. Вие защо не напишете нещо повече от това за какво пишат останалите?

# 484
Може ли да споделите повече и по-подробна информация?

Здравейте,
Аз лично имах ужасяващо преживяване в тази клиника. Как не ви е срам да пишете въобще за храната при положение, че ние (истинските пациентки) разчитаме на форуми като този, за да вземем решение за раждането си. Така направих и аз и съм меко казано зашеметена от случилото се - подобно заведение трябва да се затвори!!! Не стига че те оставят на произвола на съдбата, експериментират с теб като с животинка в клетка, а и отношението КОРЕННО НЕ Е ТОВА, което дамите описват в този форум!!! Обиди, телесна атака, избутване, ругатни, скандали, всичко това, което искате да няма когато раждате някъде дами! Осъзнайте се, не ходете там! Всичко, което виждате в профилите им в социалните мрежи е лъжа!

# 485
Здравейте,

Какво визирате под "ужасяващо преживяване"? Любопитно ми е да разкажете, ако ви се говори, разбира се. Аз съм раждала там и грижата беше на много високо ниво. Не виждам нищо лошо да се коментира храната, защото в повечето болници, било то и частни, тя е покъртителна. А в Свети Лазар беше топ. Всеки има право да коментира различните аспекти на една услуга.

# 486

При кой ще раждате там? И как, ако вече сте го решили?

# 487
Аз също съм раждала там, и отношението беше много добро. Да, вярно е, няма анестезиолог 24ч. и да - при възникнал проблем се телефонира и се преценява дали да дойде или не, което и на мен не ми хареса и нямах представа, че е така преди да родя там. Имам приятелки също раждали в болницата, които са били доволни, а сега моя много близка обмисля раждане там и ми е интересно какво е положението в момента.

# 488
Паликов и Олга Дукат, естествено раждане.
Аз лично имам лично преживяване с Олга от първото ми раждане. Тя беше стажант в болницата, в която раждах. Не ми е била нито дула, нито нищо. Беше единствения човек, който разговаря с мен и ми обясни какво се случва, и ме подкрепи в процеса, никой друг не го направи. Пак казвам, не ми е била никаква. Пиша го това по повод всички тъпни дето се изписаха тук в последно време.

[b[b[/b][/b]

# 489
Междувременно една приятелка ми сподели, че имат и още един анестезиолог в болницата вече. Даже кято погледнах на сайта им е качен и там - пише, че е от януари при тях. Явно действат в посока подобрение на наличието на анестезиолози.

# 490
Паликов и Олга Дукат, естествено раждане.
Аз лично имам лично преживяване с Олга от първото ми раждане. Тя беше стажант в болницата, в която раждах. Не ми е била нито дула, нито нищо. Беше единствения човек, който разговаря с мен и ми обясни какво се случва, и ме подкрепи в процеса, никой друг не го направи. Пак казвам, не ми е била никаква. Пиша го това по повод всички тъпни дето се изписаха тук в последно време.

[b[b[/b][/b]

И аз съм чувала предимно добри неща за Олга. Видях, че графикът й е запълнен до септември. Човек едва ли е толкова търсен, ако прави компромиси с работата си.

# 491
Здравейте! За раждалите в Св. Лазар със секцио - колко нощувки е болничния престой след операцията, ако няма усложнения или непредвидени обстоятелства, разбира се?

# 492
4 нощувки, мен ме приеха сряда и изписаха в неделя.

Здравейте! За раждалите в Св. Лазар със секцио - колко нощувки е болничния престой след операцията, ако няма усложнения или непредвидени обстоятелства, разбира се?

# 493

При мен бяха пет дните. При кой ще раждате там?

# 494
Здравейте!
На 14.04 мина моето планово секцио и се връщам да споделя опит. Като цяло преживяването ми е положително и отговори на очакванията ми. Имаше добра организация в деня на приемането ми в болницата. Настаниха ме и ми обясниха подробно какво предстои като подготовка, а и след това. Взеха ми кръв, направиха клизма и ми сложиха абокат.

Раждах с д-р Димитров, той ме посети няколко пъти преди операцията и по няколко пъти на ден след нея.
Веднага след операцията ви местят във вашата си стая като през първите няколко часа сте закачени за монитор, който следи показатели. През следващите дни мерят кръвно и температура по 2 пъти в деня. Раздвижването е 7-8 часа след операцията. При мен се изрази в ставане от леглото. Ходих на следващата сутрин като ми махнаха катетъра.
Има телефон, на който може да позвъните и да извикате сестра по всяко време, ако имате нужда от нещо. Има и връзка с неонатологията постоянно.
Моят мъж присъстваше на раждането и остана първата вечер в стаята с мен. През другото време от престоя, не спеше при мен, но беше по цял ден с мен, което лично за мен е едно от най-големите предимства на болницата.

Операцията мина без усложнения. Смятам, че д-р Димитров е отличен специалист и бих му се доверила отново. Доволна съм и от отношението на акушерките към моето дете и това, че ни показаха основни неща, след като им споделихме, че ни е първо дете и нямаме никакъв опит. В последния ден преди изписването показват също как се къпе бебето, което беше много полезно за мен.

Осигуряват всички консумативи за детето и вас, носих много малко багаж. Основно козметика за мен и бельо.

Като недостатъци бих посочила, че наистина има какво да се желае от гледна точка на хигиена. Слушалката на душа беше в окаяно състояние, едвам пускаше вода. Стените бяха доста мръсни. Администрацията на няколко пъти ни объркаха документите, актът за раждане се бави заради тях.
Въпреки че предварителната консултация  с анестезиолог ми беше с д-р Петя Хубенова, в деня на операцията анестезиолог беше д-р Асенов. На мен не ми се отрази добре отношението му, имах нужда от малко повече разбиране и спокойствие, тъй като бях притеснена. След спиналната упойка, развих главоболие като страничен ефект и така и не успях да се видя с д-р Асенов, за да го изговорим.

Към цената на раждането са включени два прегледа на вас и два на детето до 30 дни след раждането.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 14:29 от milewap

Общи условия

Активация на акаунт