Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви възможности за работа са налични за човек, който е работил в собствена търговска фирма през последните 10 години, но няма специфични умения като счетоводител или юрист?
Как мога да си намеря работа, ако имам голяма празнина в автобиографията си?
Какви са възможностите за работа в областта на управлението на събития или маркетинга?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви възможности за работа са налични за човек, който е работил в собствена търговска фирма през последните 10 години, но няма специфични умения като счетоводител или юрист?
За лица с опит в собствена търговска фирма, но без специфични умения като счетоводител или юрист, възможностите включват позиции като офис мениджър, диспечер за София или Тейкауей, административни позиции или роли на офис асистент, мениджър или човек „оркестър“. Важно е да се регистрирате в различни сайтове за работа и активно да използвате LinkedIn за търсене на подходящи обяви.
-
Как мога да си намеря работа, ако имам голяма празнина в автобиографията си?
За лица с голяма празнина в автобиографията си се препоръчва да търсят позиции, които са в съответствие с техния опит, като например администратор или офис асистент. Освен това те могат да се насочат към обучения, като тези предлагани от Code Academy, които могат да доведат до възможности за работа. Важно е ясно да определите какво точно търсите и да насочите търсенето си към позиции, които отговарят на вашите интереси.
-
Какви са възможностите за работа в областта на управлението на събития или маркетинга?
В областта на управлението на събития или маркетинга, възможностите включват работа в BTL и рекламни агенции, копирайтър или позиции в хотели с отдел за събития и продажби на зали. Освен това можете да се насочите към обучения като тези, предлагани от Code Academy, които могат да доведат до възможности за работа в ИТ сектора.
-
Какви са мненията за работата в кол център?
-
Какви са съветите за подготовка за интервю за работа?
Аз имам проблем с прекалената лоялност, което определено не работи в моя полза.