Дванайсети клас(2021-2022) - Изборът

• 61 723
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък бях убедена, че в Тракийския са свели до минимум преписването, но явно си живея в дълбока заблуда.
Няколко дена преди изпита, синът ми ми каза, че вече не позволявали да си със слушалки на изпита, точно за да се намали вероятността от подсказване, че тича да си купува микрофон.
Затруднил се е на единия от отворените въпроси и даже май нищо не е написал. Каза, че е знаел къде са грешките, но не е могъл да попълни верните думи.
Беше притеснен, че не е успял да направи всичко. Каза ми - дали пък не съм подценил биологията, въпреки че беше доста уверен в себе си.
Кога трябва да излязат оценките на Тракийския от този изпит?
Днес отиде на кино, за да се подготви за изпита по химия Joy

# 196
  • Русе
Мисис Л, стискаме палци да е изкарал хубава оценка въпреки неговите думи. Стискам палци и за химията. Дано на киното подскажат Joy

# 197
  • Русе
Mrs. L, на Волен като му е било трудно, надали на другите им е било лесно, така че да се надяваме на успех.

Аз съм вдигнала ръце от набора. Искал, не искал, ама тук ама там. За военоморското не е видял, че има изпит февруари месец, следващия на е на 12 април, когато има класно. Да се оправя.

Някой има ли представа как е медицина в Италия на английски. И това ми сервира, и съм му пуснала само линкове.

Застъпъла съм много проекти и нямам много време

# 198
Благодаря, надявам се и аз, че се е справил, но ще видим.
Днес хвърлих един поглед на статистиката за резултатите от миналите години - има потресаващо много двойки.
Факт е обаче, че тази година кандидатите са много повече. Около 700 човека са се записали за изпита по биология, а минали години са по 500.

# 199
Благодаря, надявам се и аз, че се е справил, но ще видим.
Днес хвърлих един поглед на статистиката за резултатите от миналите години - има потресаващо много двойки.
Факт е обаче, че тази година кандидатите са много повече. Около 700 човека са се записали за изпита по биология, а минали години са по 500.

Да, ТрУ много хейт отнесоха, че изпитите по химия и биология били онлайн. Не можело да се влиза Медицина чрез онлайн изпит и накрая какво излязоха оценките над 60% двойки. По химия май даже нямаше нито една оценка отличен над 5.50.
Та какво като е онлайн. Въпросите по такъв начин се задават, че времето ще свърши докато се търси отговора някъде.

# 200
  • столицата
Да, най се притеснявам като чуя две неща:
- за изпита може да ползваме всички лекции, сборници и т.н. /което означава, че е толкова тежък, че дори и тези материали няма да помогнат/ и
- "тестът беше супер лесен" /тук вече е ясно, че ще е налице някоя супер глупава грешка/грешки/.
Убедена съм, че тревогите ви ще са напразни и децата ще се представят успешно.

# 201
  • Бу-у-урга-а-ас
Момичета, къде ще се проведе изпитът по математика в СУ в неделя?

# 202
  • София
В събота ще се обяви къде точно е разпределен всеки кандидат и на кое място. Изпитът е от 9, а ги викат един час по-рано пред съответната сграда.

# 203
  • Русе
И ние проверяваме всеки ден за разпределение ама няма все още. Няма да се учуда, ако наистина в събота го пуснат.
Моето ще пътува с братовчед ми, студент там, и ще спи в общежитието. Тъкмо да види каква е обстановката. Не бил притеснен още, но имало време до неделя Simple Smile

# 204
  • Бу-у-урга-а-ас
В събота ще се обяви къде точно е разпределен всеки кандидат и на кое място. Изпитът е от 9, а ги викат един час по-рано пред съответната сграда.

Оу, ама това е абсолютно излишен стрес!

Благодаря, че споделихте, но аз се чувствам като абсолютен идиот. Къде ги четете тези работи?

# 205
  • Русе
Там където му е регистрацията за изпита.

Да не забравите листа да носите.

# 206
  • Бу-у-урга-а-ас
Там където му е регистрацията за изпита.

Да не забравите листа да носите.

Благодаря! Сега го разпечатах и видях Wink Явно почвам да се шашкам.

# 207
Аз пък за първи път съм го оставила да се оправя сам. Сам си се регистрира и изобщо не се намесвам. Писна ми да мисля вместо него 18 години.

# 208
  • Русе
Нищо не оставям на неговата съвест и празни обещания. Като го настаня в общежитието, тогава. Иначе ще си остане у нас да го гледам до старост Simple Smile

# 209
Ама то не може да си голям само, когато ти изнася. Като му се карам да учи, бил вече на 18, ми да се оправя

Общи условия

Активация на акаунт