С какво ви дразнят свекървите? – 135

• 40 174
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Аз не се трогвам от това, мен ме дразни явната лъжа и че хем ревеш на сина си колко си се постарала, хем е видно, че дори не си замазала положението на видните места, аз няма да се качвам да й проверявам дали е изчистила полилейте от прах, но поне около детето. Драматизира се постоянно, как лошата снаха не й оставя детето, а тя имала толкова свободно време.

Има свободно време я - като не чисти! Я да хване парцала и всеки ден да бърше прах. Дали ще й остане време? Или сили за бебе?

# 136
Защо още сме на темата с праха, като вече има по-интересна няколко поста по-нагоре 😃

# 137
  • Банско
Моята си е супер, помага ни много. Малко е вредна и не може да седи на едно място, но пак е супер във много отношения.

# 138
  • Най-красивата страна
Съгласна съм,че  мръсотията в къщата на свекървата си е неин проблем.Но ако такава свекърва държи внучето да я посещава и да остава там,аз примерно няма да се съглася.
Детето има алергия .Но и да нямаше ,пак няма да го оставя да спи в мръсна къща.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 17:24 от Veronikaaa

# 139
  • MI
Ако е наистина мръсно, не бих оставяла детето. Да си живее както иска, но аз решавам според нейните избори. От един момент нататък липсата на хигиена може да е опасна за малко дете особено.

Сега пък ще се месим кой как си нарича детето. Че ако искам и Прасчо шоколадов ще го наричам и много ми пука кой какво мислел. Rolling Eyes

# 140
  • София
Боже, за прашно се хванахте. В моята свекърва е чудо и приказ. Детето рови нещо до дивана и гледам държи л@Йно🤢.(не беше прясно🤢) Имат куче. Което уж си има изградени хигиенни навици, ама случва се. Ама що е смотано до дивана, а не е изчистено като се натискаш малко дете да ти идва на гости🙄 иначе не ми пука дали си чисти в тях, ама щом настояваш бебе да ти водят ще чистиш.
А дали има някаква вероятност подаръкът да е оставен след като е изчистено? Или да е бил забутан под дивана и да не се вижда на пръв поглед?
Но все пак става дума за свеки, нейните пропуски са непростими.

# 141
И моята котка така веднъж ми беше оставила подарък... Отвратително Simple Smile

# 142
  • MI
Почти всички роднини имат животни -котки, кучета. За толкова години ако не съм намирала така никога. Не, не е нормално, а като знаеш че ще идва малко дете дето всичко взема и лапа - още повече. Независимо дали е свекърва, майка, баба, брат или сестра - отвратително е.

# 143
  • София
Децата, особено лазейки, са способни да намерят неща, които възрастният не е видял отвисоко.
Не се стягайте толкова, ако не у свеки, може навън да намери нещо такова...

# 144
  • MI
Не, не може. Където има л...на не я оставям да рови. В никоя къща, където сме ходили не е била толкова зле хигиената. Точно това пък е супер сериозно и наистина може куп болести да причини.

# 145
Много съм ЗА децата да не живеят в стерилна среда, но това ми идва в повече.

Свекърва ми е страшно чиста, слава Богу.
Майка ми беше по същият начин. Не си представям за водя детето си в някаква адска мизерия, честно ... То каквато хигиената, такъв и манталитета, така че тази свекърва ще да е от по-тегавите

# 146
  • София
Не, не може. Където има л...на не я оставям да рови. В никоя къща, където сме ходили не е била толкова зле хигиената. Точно това пък е супер сериозно и наистина може куп болести да причини.
Децата могат да са доста бързи и да лапнат нещо от земята, докато ги видим.
Не е нормално, но при наличието на животно вкъщи може да се случи инцидентно и да не го забележат.
ОК, да спрем тази тема, че гледам вече въображението ви рисува страхотии

# 147
  • София
И в свекъра ми не е било много чисто, доколкото разбрах, но не се впечатлих особено, само казах на мъжа ми, ако според него има проблем, да чисти. Като знам какво е по детските площадки...

# 148
  • MI
Така е, затова особено като пълзеше чистех тройно. Навън внимаваме, нормално е. В пясъчници не бих я пуснсла, абсурд. То тук и няма, но и в България като бяхме не ми е минавало през ума. Играла е в пясък, при бабите, но чист. И много деца растат така, не сме никакво изключение. Съответно ако на някой къщата беше така, просто нямаше да ходи там. Поне докато не си изгради навици за хигиена и не може да се разчита на тях.

# 149

Ужасно е,че е чак толкова мръсно,още повече, че свекърва ти е млада май. На мъжа ти не му ли е прввило впечатление, винаги ли така е било?

Общи условия

Активация на акаунт