С какво ви дразнят свекървите? – 135

• 40 209
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
А не може ли причината да е, че майка му не иска да го пусне, а не, че той не се е отделил или не иска?
Аз сама съм си виновна като задавам такива въпроси 😃😃😃

Живеем в различни държави, не знам на къде повече да "разширим "🤔

# 436
И тя е дошла на гости за кратко ли?

# 437
И тя е дошла на гости за кратко ли?
Не разбира се, тази жена няма място в моя дом.
Случката е от когато все още живяхме в родния град.

# 438
  • Варна
А не може ли причината да е, че майка му не иска да го пусне, а не, че той не се е отделил или не иска?
Тя може и да не иска,но ако мъжът иска,няма кой да го спре.
Малко наобратно разсъждавате, защото този мъж цял живот е живял под нейно влияние + вероятно манипулации, така че отговорността е изцяло на майката дали ще го обесби или не. Детето не е виновно, макар и на 30г+ (не знам на колко е човека). Понякога човек трудно осъзнава, че някой го манипулира, следователо като не знае, че има проблем, как по-точно да го реши?

# 439
Ще се сблъска веднъж, два пъти, колкото е необходимо и ще разбере. Болни отношения рано или късно излизат наяве, колкото и силно да си стискаме очите.

# 440
Ще се сблъска веднъж, два пъти, колкото е необходимо и ще разбере. Болни отношения рано или късно излизат наяве, колкото и силно да си стискаме очите.
Много точно казано. И точно така стана.
Много майки са прекалено привързани към синовете си. Включително и моята майка, но тя поне не си позволява така грозно да обижда снаха си (както мен моята).
Обидите започнаха когато вече усети, че сама отблъсква сина си.

# 441
  • Варна
Нашата народопсихология е такава, че семейството е топ приоритет, а родителите най-свещените хора. Еле пък, ако се извъдят такива, че са ти като приятели, хептен няма откопчаване. Просто човек не осъзнава какво го дърпа назад ... Следователно не прави нищо по въпроса.
Говоря за тежките случаи. Където са много добре изиграни нещата.

# 442
И най-тежките случаи си намират майстора. Проблем е, ако е твърде късно.

# 443
Веднъж ми подари едни грозни обувки с разни шарени дъги и пера 😭 Защо за бога ме питаш как може да имам такъв малък крак (36) и после да ми "подариш" обувки размер 39 ? 🤔

# 444
  • Далечният изток
На мен моята свеки на годежа преди сто години ми подари сандалите от абитуриентския бал на дъщеря си - 36 номер. Аз нося 41...

# 445
На мен моята свеки на годежа преди сто години ми подари сандалите от абитуриентския бал на дъщеря си - 36 номер. Аз нося 41...
На мен моята на сватбата - нищо 😃 (даже открадна от нас в сватбения ден) 😃😃😃
Поне на сина си да беше подарила нещо ей така за пред хората 🤫

# 446
Аида, сериозно ли? Всъщност, това от нямане или? В какви взаимоотношения сте?

# 447
Моята свекърва ни беше подарила само картичка, уж че вътре има пари, за да не се излагала пред хората.

# 448
  • Най-красивата страна
След като родих,на втория ден моята свеки дойде в болницата и ми донесе 5 чифта ей такива гащи-само че не бели,а на цветенца.

Скрит текст:

# 449
Вероника, ами вече си родила. Няма нужда вече от плътски страсти и е решила жената, че няма нужда и да си привлекателна Joy

Общи условия

Активация на акаунт