С какво ви дразнят свекървите? – 135

• 40 209
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Далечният изток
Аида, сериозно ли? Всъщност, това от нямане или? В какви взаимоотношения сте?
Съвсем сериозно.
Не е било от нямане, в този период дори имаха много пари. Ами трябваше пред хората да ми подари подаръци и беше важно (за нея) да са много, бройка да има. Хората да цъкат и да казват колко голяма работа е Grinning

Като по-млада се оплаквах тук. От много години сме на здравей - здрасти. Тоест нямаме никакви отношения Simple Smile

# 451
Божеее, а аз се оплаквах от мойта екс-свеки как ми уплете шал и като ѝ казах, че е дълъг, ме изпрати да купя още прежда, доплете още един метър и всеки път като не ме видеше прилежно опакована с този чаршаф, питаше най-невинно защо не си харесвам подаръка. Imp
Обаче това бледнее пред обувките, картичката и особено гащите. Joy

# 452
  • Най-красивата страна
Тези гащи,като ги показах на мъжа ми и той избухна в смях...
Нарече ги гащи-страстоубийки.

# 453
Майка ми донесе такива, до скоро стояха из килерите, може вече да съм ги изхвърлила, но ги подмятах  и аз не знам защо. Сега се сетих.

Неудачни подаръци  все си има.
Гадният въпрос е за отношенията ,които изкарват такива  незначителни неща на преден план в смисъл ако са наред, едни гащи няма да дразнят.Като се натрупат дразнения, се сещаме  и за тях. За всичко по принцип.

# 454
Лелее ама какви са тези гащи 😃😃
Не искам и да мисля какво ще е когато имаме дете някой ден 🤨 Сигурно ще иска да дойде при нас 😑

# 455
Моята ми подари сатенена нощница с дантела, много добре изглеждах в нея. Все се шегувах с мъжът ми, че подаръкът май  повече за него е избиран.
Супер ми е тя, мисли за семейното щастие.

# 456
Чак ми се приискаха едни такива цветни гащи. Сигурно са много удобни за спане. Като изключим моите странности, си е повече от неподходящ подарък.

# 457
О, тези гащи са ТОП! 😂
1 час носене лятото на жегата и после ще се попивам с рула тоалетна хартия😂😂😂😂😂😂

# 458
Това само за родилки. Благодари се ,че не са розови и ватени.

# 459
Случайно да има тема "С какво ви дразнят тъщите? " или нещо от този сорт? 🤔
Или няма достатъчно мъже във форума за направата на такава тема??😃

# 460

За друга тема не знам, но аз в тази тема се оплаквам от майка ми Joy Аз бих казала, че тука е за всякакви in law от мъжки и женски пол Grinning

# 461

За друга тема не знам, но аз в тази тема се оплаквам от майка ми Joy Аз бих казала, че тука е за всякакви in law от мъжки и женски пол Grinning
Оо от майчето и аз мога да се оплача, но тя ми е майка. Бих й простила 😃
За свекървата прошка няма, тя прекрачва всякакви граници 😃

# 462
Моята свекърва разбра, че отново съм бременна и то с близнаци. Реакцията - "УЖАС, УЖАС, Ужас. Дано поне са момичета, руси, със сини очи.. Иначе не знам, УЖАС"
Като родя да съм и давала голямото да живее у тях, пък аз да си гледам бебетата 😀😀
По добре гащи да ми подари отколкото да ми ги приказва тези Ужаси 😁😁

# 463
Ами възползвай се. С три деца е трудно. А гащите не взимай, купи си ти нови и красиви.

# 464
Моята свекърва разбра, че отново съм бременна и то с близнаци. Реакцията - "УЖАС, УЖАС, Ужас. Дано поне са момичета, руси, със сини очи.. Иначе не знам, УЖАС"
Като родя да съм и давала голямото да живее у тях, пък аз да си гледам бебетата 😀😀
По добре гащи да ми подари отколкото да ми ги приказва тези Ужаси 😁😁

Да са ти честити "ужасите" на квадрат! Лека бременност, здрави бебета и по-малко срещи с откачената свекърва!

Общи условия

Активация на акаунт