Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 840
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • София
тц тц първи два въпроса след първа сигурна сума и два жокера.
и двата бяха лесни.
това за Хари Потър е срамота, ама жената не го знае, явно

хах, този ще я подведе :о
смъртожадните бе, уффф

# 166
Еее, на толкова лесен въпрос за Хари Потър..

# 167
  • София
Е ок, аз понеже съм голям фен и за това така написах. Не е задължително всеки да е чел книгите или гледал филмите.
Ама жокера я подведе, а Билалов явно не я хареса и бърза да я изгони. Много бързо я пусна да маркира, сякаш нямаше търпение да се отърве от нея. Изгърмя си жената, жалко.

# 168
Аз съм чела само първата книга за Хари Потър и не ги знам тези Смъртожадни Simple Smile

# 169
За Венера го знаех въпроса от книжките на детето Grinning Но на Хари Потър не съм фен и не съм гледала/чела, така че не ми е лесен и на мен въпроса.

# 170
Нито съм го чела, нито гледала и аз също щях да ползвам жокер.

Ама то Билалов не може все да подсказва. Имало е случаи, в които толкова ги бута, а те не се усещат..

# 171
  • София
ама какви са тези жокери по телефона?
тези хора защо не ползват гугъл?
и този предния и сега този нищо не правят. какъв жокер е това?
Не може така. Жокера трябва да е жокер, т.е. да помага. Ако не може да намери инфо разбирам, ама тези я карат на собствени знания.
Не ги ли предупреждават в колко часа евентуално могат да бъдта потърсени, т.е. да са на линия?

# 172
Явно сте млади и за това сте чели Хари Потър. Аз си спомням преди много години на една сбирка на съученици от гимназията как един се оплакваш, че синовете му четели Хари Потър. На реплика, че все пак четат, отговори с погнуса, че можели да четат нещо друго. Естествено, че не знам отговора, нито някой от близките ми.

# 173
Аз не съм чела Хари Потър и не го знам това, нито пък съм ги чувала тези.

Като цяло тази дама не изглежда да има потенциал да стигне напред.

# 174
Е, той Билалов достатъчно помогна, иначе дамата щеше да изгърми още на първия въпрос.

# 175
Аз бях на 17 , когато излезе първата книга в България; Билалов като спомена дъщеря си, която сигурно е тийн, прозвуча все едно книгите са нещо от вчера и само деца са ги чели...

П.п. преди 20 години (пояснявам).

# 176
Е ок, аз понеже съм голям фен и за това така написах. Не е задължително всеки да е чел книгите или гледал филмите.
Ама жокера я подведе, а Билалов явно не я хареса и бърза да я изгони. Много бързо я пусна да маркира, сякаш нямаше търпение да се отърве от нея. Изгърмя си жената, жалко.
Точно това си помислих и аз, Билалов искаше бързо да я разкара...
Пък и тя нямаше да стигне далече.

# 177
  • София
Според мен си я изгониха по план график.

# 178
  • Велико Търново
Наистина ли някой не е чувал за смъртожадните?
Защо трябва да е учудващ този факт? И аз не съм почитател. Нито съм чела, нито гледала.

# 179
  • София
уф, аз си мислех, че ХП масово е четен Simple Smile
е нищо де, нема драми Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт