Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 842
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Ето го.Отдолу в коментари има и примери и обеснения.

Супер
Благодаря ти Simple Smile

# 151
  • Пловдив
Жалко, че мадамата изгоря, а почти беше уцелила отговора с изневярата.

# 152
  • Бургас
Билалов я разколеба. Но,....това е играта.

# 153
  • Велико Търново
Както и да прозвучи, аз този "полезен трик" за процентите не го бях чувала. Да, логичен е, защото е основан на разместителното свойство на умножението, просто никога не съм се замисляла, а и принципно дали ще се смята 34х450 или 450х34, няма никакво значение. Grinning

Сигнал към модератор за заключване на тема може да подава всеки.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 21:41 от DamaPika

# 154
  • София

Стани богат - 15.02.2022

# 155
Ех, как си изгърмя жокера този, а защо не си намерят поне по 1 Жокерист, който да стои на Гугъл Wink и да се справя бързо, това за секунди се намира с въпрос "От какво се прави терпентин?" Relaxed

# 156
И аз това се чудя как тов не успя да гугълне от телефона?

Въпросът за постите беше много лесен, само си изхаби жокера…

# 157
Ех, как си изгърмя жокера този, а защо не си намерят поне по 1 Жокерист, който да стои на Гугъл Wink и да се справя бързо, това за секунди се намира с въпрос "От какво се прави терпентин?" Relaxed
Предаванията обаче не са на живо,а на запис. Тоест,приятелите му може да не знаят по кое време се правят записите на предаванията.

# 158
Ако е влизал, макар и веднъж, в ателие на художник, не би трябвало да има и грам съмнение за отговора.

# 159
  • Пловдив
Ако е влизал, макар и веднъж, в ателие на художник, не би трябвало да има и грам съмнение за отговора.
Точно! Това е незабравима смрад! Simple Smile

# 160
Е, аз не съм влизала в ателие на художник, но от дете знам за боров терпентин. И терпентиново масло от аптеките.
Също и за карнавала - дори преди няколко дни коментираха по тв, че Венецианския бил точно преди постите.
За Венера не знаех, но ако не беше безсмислено профукал 50:50, ако беше изключена Венера или Меркурий (няма как да е някоя от далечните планети), щеше да отговори.

# 161
  • София
мдам, кофти си пропиля жокерите, а имаше потенциал да стигне по-далеч. а взе само 1500 лв.
и тази е скритима лимонка, може да стигне по-далеч ако има шанс.

# 162
deaf, аз от пишещите тук разбрах, че преди да започне записа, играчът има право да се обади на жокерите си и да ги предупреди Wink

На тази дама пък много криви въпроси, дано има късмет да ги знае.

# 163
Наистина ли някой не е чувал за смъртожадните?

П.п жокерът даде малоумни отговори.

# 164
Карнавал и тук се прави на Заговезни, който отбелязва началото на постите.

Общи условия

Активация на акаунт