Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 530
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Има ли смисъл да се спори за правилното изписване на думите, когато има речници?

Интересно ми е някой пт тук явявал ли се е на кастинг? Чудех се дали да не се пробвам…
И мен ме изненадва, че има хора, които оспорват речник на БАН. Това е единственият документ, който дава референции за правилно-грешно в българския. Както Конституцията и законите в една държава.

# 61
Не бих се явила на кастинг, най-много да стигна до средата. Въпреки че понякога последните въпроси са лесни, все пак трябва да стигнеш до там Satisfied Обикновено има няколко много замотани въпроса, дори с помощ, а е имало случаи когато публиката или приятелят по телефона да ти даде грешен отговор.

# 62
Да, до 2000-3000 (даже и 5000, ама зависи от професията) си е една средна софийска заплата. Според мен повечето хора няма да имат стимул за една заплата да се появят по телевизора, по-скоро за хората от другите градове ще е по-привлекателно.

# 63
Виждам, че повечето хора стигат до 2-3 хиляди. Явно идеята на предаването е да има текучество, но понякога и самите участници са доста зле.

Не мисля, че всички се явяват за парите, все пак е преживяване.
Аз като дете помня, че ни водиха публика на предаването, беше някакво специално издание ощес Ники Кънчев. Голямо вълнение беше, сшедях го с интерес и много исках да участвам.

Загледах пак предаването преди около месец и се замислих да участвам. Не мисля, че само парите са фактор.

# 64
  • Бургас
Аз съм убедена, че участието е голяма тръпка и това е определящото за всички. Е, хайде да е за почти всички. Ние, тук, какво си пишем и какво си мислим , не е важно за никого и не би трябвало да е важно. Само ние си мислим, че сме "по по най".  Когато човек отиде там, разбира как се държи при една екстремна ситуация, прави си самопреценка. Ето, момичето  Жанин....., мисля че участието в нейния клуб "Дебати" и най-вече състезанията с този клуб , й позволи да бъде толкова хладнокръвна. Дори публиката да не се усеща, само едно малко разсейване  "еѝ, сега колегите ще ме гледат..." и отиде коня в реката.

# 65
Някак си е грозно да пишете това, като се има предвид реално колко зле са финансово хората. Разбирам, че пишат презадоволени хора без реална представа, но можеше просто да се въздържите и да не се излагате.
Полицаят от Плевен каза, че ще използва 500-те лева, които спечели, за да помогне на сина си студент. После имаше интервю в което го попитаха отново и той потвърди.

Може някаква минимална част от хората в София да изкарват заплата от 3000 лв и да се имат за бедни, но за повечето хора в страната (и не, нямам предвид само пенсионерите) дори добавка от 50 лева е от значение.

# 66
Ами аз същото съм написала, че за хората от другите градове са с по-голямо значение. Не мисля, че се излагам, съжалявам, реалностите са такива. Но предлагам да не се отклоняваме от основната тема.

# 67
Аз не бих се записала, не мисля, че имам богата обща култура. Нямам и добра памет, обикновено даже на въпроси, които са свързани с новините, не се сещам за отговорите, докато не ги кажат, тогава ми просветва, че съм го гледала. Имам си в някои сфери по-задълбочени познания, ама няма как да ми се паднат въпроси само от тях. Представям си да взема макс 5000.

# 68
Никога не бих участвала в такова предаване. Нито съм чак толкова знаеща, нито пък имам чак такъв късмет, та да разчитам на случайността.
Стигат ми един въпрос за спорт, един клюкарски – тип кой номер гащи носи Ким Кардашиян или какъв цвят е била роклята на Кейт Мидълтън при последната ѝ среща с кралицата, и един тип автобусна спирка в Пекин и съм дотам.
То затова и го гледам това предаване – не само да си изпробвам знанията, но и да науча нещо интересно.
Колкото и много да знае един човек, милион пъти повече са нещата, които не знае. Винаги може да му се намери дупка в познанията и да го заковат точно там.

# 69
Парите не са за пренебрегване, но аз живея на селУ и ми е далече кастинга, иначе средното ниво пари в предаването са си добра цифра и не са за пренебрегване, адреналинът под прожекторите също Grin Всъщност напрежението че те гледа цял народ не се усеща въобще, обстановката е доста камерна и може да се отпуснеш ако отидеш с такава нагласа. Донякъде ме възпира и шансът да ме препъне някой от по-ниските въпроси и да вляза в някое интернетско меме за най-голяма муня 🤣

# 70
Е да, винаги има шанс после да те разнасят с десетилетия в интернет Simple Smile

# 71
Е, има, като тази със сатурновия натюрморт, но според мен хора, които не обичат да се изявяват публично и да ги гледат много хора, няма как да искат да участват в такова предаване.

Иначе коментирате парите.. ами в Последният печели хонорарът е 300 лв на участие и пак има хора, които се записват. Явно не е всичко до пари.

# 72
Не знам до колко бих стигнала. До 2000-3000 може би със сигурност, до 5000 с преко сили и много късмет. Сумите не са малки, но да ме гледа цяла България, не бих си го причинила за толкова. А и няма гаранция, че бих си тръгнала с толкова. Възможно е да се изкуша да рискувам и накрая само с 500 лв - не бих си го причинила.

# 73
  • Mediterraneo
Имам самочувствието на човек с изключително богата обща култура, както и с тесни познания в определена област. Но не бих отишла да играя, не бих могла да се насладя на играта пред всички тези камери. За пари пък още по- малко бих играла, независимо, че 2-3 хиляди няма да са ми никак излишни.

# 74
Не бих се записала. Тръпка от участие виждам повече в Последният печели отколкото в Стани богат, защото в първото състезанието е между хора, бързината е важна (не само тази за бутона, а и на мисълта), също когато няма финансов елемент нищо не те отклонява от играта.
Ако на някого са му излишни 2-3 хиляди да ги даде на друг да си плати тока, съвсем не говоря само за пенсионерите, нито пък за хората от другите градове различни от София. Съвсем не е вярно, че всички в провинцията вземат хиляда лева максимум, също и не малко хора в София са с около хиляда лева заплата, дори и под, независимо че разходите са повече. Прочетете в другите теми какво пишат хората, не всички са от провинцията, а статистиката сочи, че още преди инфлацията половината население стои зимата на студено.

Общи условия

Активация на акаунт