Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 798
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм вероятно по-голяма от вас, ние не сме учили "Том Сойер" в училище. Получих книгата за подарък за Нова година, когато бях в първи клас. Четох я, къде сама, къде с помощ, но тогава много ми хареса. А боядисването на оградата е паметна сцена. Моята майка имаше отношение към книгите и винаги ме е поощрявала да чета, както и винаги казваше, че не чета достатъчно. Въпреки, че спрямо сегашните деца, вероятно съм читателен гигант.

# 406
  • Sofia
Нямам спомен дали съм я учила,но ми беше любима и много пъти съм я препрочитала.
Децата ми я учеха /90-те и преди 12-13год./и книгата ми в доста ръце мина,дори по едно време отказвах вече да я давам...как може да им се свиди на някои да дадат пари за тази книга 🤨
Моята беше като тази,с дебели корици.
Скрит текст:
Видях,че повечето нови издания, на корицата са с тази история ,с боядисването .

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 17:17 от Doli

# 407
  • Пловдив
Аз съм вероятно по-голяма от вас, ние не сме учили "Том Сойер" в училище. Получих книгата за подарък за Нова година, когато бях в първи клас. Четох я, къде сама, къде с помощ, но тогава много ми хареса. А боядисването на оградата е паметна сцена. Моята майка имаше отношение към книгите и винаги ме е поощрявала да чета, както и винаги казваше, че не чета достатъчно. Въпреки, че спрямо сегашните деца, вероятно съм читателен гигант.
Аз съм 72 набор. И не, че сме я учили, но беше в списъка със задължителна литература. Той едва ли е бил актуализиран често между 70 и 80 година.

# 408
  • София
Тук е А). Не знаех кой е, но знам, че е на 26.12, а другите светци са на други дати.

# 409
Билалов тотално му подсказва отговора, като попита кой е баща. Май не знае за Йосиф и Дева Мария...

# 410
Изгоря. Доплеров ефект е. Да живее The Big Bang Theory JoyJoy

# 411
Гугъл казва доплеров ефект, а той точно него изключи.

# 412
И аз от Шелдън го знам 😂.Сериалите са много образователни.Пак много взе,страшно посредствен играч.

# 413
Тази участничка дали ще издържи дълго?

# 414
  • Mediterraneo
Много хвалипръцка ми изглежда, за да издържи дълго.

# 415
  • Далечният изток
На този въпрос ще ѝ помогнат, ама след малко е чао.

# 416
Заключване на 1000 лв. До никъде няма да я докара, щом и това не знае. По спомени от преди половин век това се учеше в училище...
Странно какво прави там.

# 417
Мдам, явно само с нахалство не става, иска и четене. Simple Smile

# 418
Е как да не знаеш стихотворните стъпки. Учи се в училище...

# 419
Хубавка и оперена е, но май не много знаеща 🙂
Изпуснах представянето й, каква е, откъде е, що е?

Общи условия

Активация на акаунт